Sari la conținut

Angels @ Temple of Bliss 0724 927 231

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Lolzzz voi chiar credeti ca merge cu minciunile astea cu noi ! Aici este opc-ul fetelor! Va garantez ca in 2 luni sunteti faliment cu asa atitudine ! Recomandati fetelor sa mearga la epilat, eu inteleg si stiu ca nu maseoza scrie aici dar macar o crema epilatoare sa luati ! Are arici la pasa te zgarie de iti vine sa plangi

Link spre comentariu
Acum 5 ore, Bodgan67 a spus:

Am sunat pentru programare, am ajuns la locatie, un pic dificila treaba cu parcatul dar pana la urma am gasit loc. In locatie m-a asteptat o tanara superba,sani mari si un zambet pe masura. Am achitat la receptie 200 lei, si am urcat in camera. O camera frumoasa, cu jacuzzi, un candelabru impresionant si prosoape curate. M-a impresionat placut Alice, nu m-am asteptat sa imi placa atat de tare. Sunt cam pretentios de fel. Masajul de relaxare a fost foarte bine executat,si body erotic. Are o piele fina, catifelata, sani naturali superbi cum nu am mai intalnit. Am hotarat sa mai iau o ora, sa ma pot bucura de compania ei. Pe langa aspectul de nota 10, zambet cald , gasesti subiecte de discutie, iar timpul parca zboara. Este o fata naturala,calda , inteligenta cu mult sex appeal. Cu siguranta am sa revin. 
masaj:10 

aspect :10 

Noi suntem prosti si voi destepti , nu ? Ti.am facut cont fix acum 4 ore si prima recenzie fix la alice :))))asa mare a fost graba ca ai gresit si numele :bodgan :)))))):))  bogdane   modifica repede numele pana nu vad toti baieti :)))) 

Link spre comentariu
54 minutes ago, certy99 said:

Lolzzz voi chiar credeti ca merge cu minciunile astea cu noi ! Aici este opc-ul fetelor! Va garantez ca in 2 luni sunteti faliment cu asa atitudine ! Recomandati fetelor sa mearga la epilat, eu inteleg si stiu ca nu maseoza scrie aici dar macar o crema epilatoare sa luati ! Are arici la pasa te zgarie de iti vine sa plangi

noi doi avem o opinie diferita despre masajul meu si serviciile mele

Link spre comentariu

Asta este ultimul post, pe subiectul acesta si trebuie lamurite cateva chesti ,inteleg ca promotorul fetelor care scrie aici nu are nici o treaba cu realitatea si vrea neaparat sa continue cu minciuna ,  dar ar putea invata de la saloanele de top cum merge treaba (1) Nu te da drept maseoza daca nu cunosti realitatea ! (2) daca alice lucreaza doar de o luna si nu are nici un fel de experienta trebuie spusa treaba asta, nu chimia este de vina pt faptul ca ea nu stie sa faca un masaj banal !saloanele de top cand promoveaza o fata noua fara experiență  specifica lucrul acesta din respect pt clienti si pt maseoza, clienti se poarta diferit cu fetele noi fara experiență  (3)spune de la inceput ca pozele nu sunt reale, aici nu merge cu minciuni din astea ! (4) daca pozele nu sunt reale specificati macar inaltimea si greutatea fetei,sa nu mai induceti lumea in eroare ! Aici rezista doar saloanele corecte care isi respecta clienti si realizeaza cand vina este 100% a lor ! Promotorul daca ar gandi putin pe termen lung ar realiza ca la urmatorul client nu o mai poate da la intors cu aceleasi minciuni si treaba este gata ! Dotarita colegilor  si a recenzilor de aici am fost cam la toate saloanele de top din bucuresti si peste tot masajul a fost peste asteptari ! Aceasta este singura data cand am lasat o recenzie din respect pt colegi de aici !  In timpul masajului am discutat cu Alice despre site si spunea ca nu fetele scriu aici, au un singur PR pt toate fetele, din cauza aceasta habar nu are cum sta treaba  :)))))Ps promotor mai prost ca acesta nu am vazut in viata mea ! 

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 9 ore, certy99 a spus:

Noi suntem prosti si voi destepti , nu ? Ti.am facut cont fix acum 4 ore si prima recenzie fix la alice :))))asa mare a fost graba ca ai gresit si numele :bodgan :)))))):))  bogdane   modifica repede numele pana nu vad toti baieti :)))) 

Tu esti destept , se vede din atitudine. Plin de hate. Nu inteleg care e problema ta cu mine. De la Alice, ai trecut la mine? Atat de mare este frustrarea ta ?? :))))))) fa-ti o laba sa te mai destresezi :)))) 

Link spre comentariu
2 hours ago, certy99 said:

Asta este ultimul post, pe subiectul acesta si trebuie lamurite cateva chesti ,inteleg ca promotorul fetelor care scrie aici nu are nici o treaba cu realitatea si vrea neaparat sa continue cu minciuna ,  dar ar putea invata de la saloanele de top cum merge treaba (1) Nu te da drept maseoza daca nu cunosti realitatea ! (2) daca alice lucreaza doar de o luna si nu are nici un fel de experienta trebuie spusa treaba asta, nu chimia este de vina pt faptul ca ea nu stie sa faca un masaj banal !saloanele de top cand promoveaza o fata noua fara experiență  specifica lucrul acesta din respect pt clienti si pt maseoza, clienti se poarta diferit cu fetele noi fara experiență  (3)spune de la inceput ca pozele nu sunt reale, aici nu merge cu minciuni din astea ! (4) daca pozele nu sunt reale specificati macar inaltimea si greutatea fetei,sa nu mai induceti lumea in eroare ! Aici rezista doar saloanele corecte care isi respecta clienti si realizeaza cand vina este 100% a lor ! Promotorul daca ar gandi putin pe termen lung ar realiza ca la urmatorul client nu o mai poate da la intors cu aceleasi minciuni si treaba este gata ! Dotarita colegilor  si a recenzilor de aici am fost cam la toate saloanele de top din bucuresti si peste tot masajul a fost peste asteptari ! Aceasta este singura data cand am lasat o recenzie din respect pt colegi de aici !  In timpul masajului am discutat cu Alice despre site si spunea ca nu fetele scriu aici, au un singur PR pt toate fetele, din cauza aceasta habar nu are cum sta treaba  :)))))Ps promotor mai prost ca acesta nu am vazut in viata mea ! 

pozele colegelor mele sunt toate reale, multe si din locatie

am specifict de ce ma feresc eu cu pozele mele

insa colegele mele au poze reale si experienta si nu esti singurul care a fost la noi sa certifice asta sunt si alte review uri pe site

nu este corect daca nu ti-a placut de mine sau la mine sa te legi de colegele mele

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Bodgan67 a spus:

Tu esti destept , se vede din atitudine. Plin de hate. Nu inteleg care e problema ta cu mine. De la Alice, ai trecut la mine? Atat de mare este frustrarea ta ?? :))))))) fa-ti o laba sa te mai destresezi :)))) 

Noi nu stim ca esti pestele acestui bordel :))))

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 20 minute, certy99 a spus:

Noi nu stim ca esti pestele acestui bordel :))))

Mai baiatule,esti tare frustrat. Eu zic sa te opresti din comentariile astea aberante care nu au nici o legatura cu realitatea. Te faci de râs. Esti de râs :))))

Link spre comentariu

Buna

Sunt roxana de la Temple of Bliss

Am invatat de la colegele mele despre acest site

Si vreau si eu sa invat sa il folosesc sa tin legatura cu voi, sa va anunt cand ma gasiti si sa va pot oferi poze cu mine

Sunt noua pe site luati-ma incet invat incet incet 

0731515968 este numarul meu personal

daca aveti intrebari doriti sa ne cunoastem mai bine va stau la dispozitie aici sau pe whatsapp

pozele pe care le voi pune aici sunt ale mele si reale

putem stabili o programare la tel pe whatsapp

astazi ca sa stiti ma gasiti incepand cu ora 19 00 va pupicesc si astept mesajele voastre

0e2ed167-2106-4ecf-82e7-37052332e484.jpg

aa882d2c-adac-41fe-a277-f9b452767e9a.jpg

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Titan
  • Oras:Titan
22 hours ago, Alice_Temple said:

Temple of Bliss 0724 927 231

Nagia 0731681458 Un Masaj Erotic plin de surprize

Nagia Alexa Roxana & Maya sunt aici pentru voi in aceasta noapte

🥰

Maya Masaj Erotic @ Temple of Bliss (NEW) 0724 927 231 tel & wp

O poza cu fiecare fata cand pui, sa stim si noi cat de cat cum arata 

• Inimioara 1
Link spre comentariu

putem stabili o programare la tel pe whatsapp & pt info  

0731515968

😘

😇 Roxana 😇 

sunt disponibila 

va astept cu mare drag la mine sa testati masajul meu 

Va astept cu mare drag - Eu sunt Roxana

V-am lasat si 2 poze de cand faceam chat daca va plac mai adaug

53c22ce3-3894-4f6f-88dd-be678a709306.jpg

13603ca2-50d8-4ff8-a0e8-557197351796.jpg

20210727_133519.jpg.86fb3158114e3072d8dd58927990ac39.jpg

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...