Ami69 Reputație: 22 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 8, 2022 Cum putem lua legătura ? Ms
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2022 Postat Iunie 9, 2022 Buna dimineata dragilor. Doar astazi si maine voi mai fi disponibila in orasul vostru asa ca va astept cu mare drag pana la ora 21-00.😘😘
klowdy12 Reputație: 3 Postat Iunie 9, 2022 Postat Iunie 9, 2022 Buna dimineața Crisitina draga😘 te am sunat pentru o întâlnire la tine, dar nici un răspuns🥺
playfuldave Reputație: 83 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 9, 2022 17 minutes ago, Cristina1992 said: Buna dimineata dragilor. Doar astazi si maine voi mai fi disponibila in orasul vostru asa ca va astept cu mare drag pana la ora 21-00.😘😘 Do you speak English..no WhatsApp?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2022 Postat Iunie 10, 2022 Buna dimineata dragilor. Ultima zi in orasul vostru asa ca va astept cu mare drag pana la ora 21-00.😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2022 Postat Iunie 14, 2022 Buna ziua dragilor. Am revenit in orasul vostru. Va stau la dispozitie cu mare drag astazi pana la orele 21-22😘😘
rechinu82 Reputație: 39 Postat Iunie 14, 2022 Postat Iunie 14, 2022 Ceau Cris. Bine ai venit . Tot acolo lângă Lidl ?😘
legendarul Reputație: 128 Postat Iunie 14, 2022 Oras:miami Oras:miami Postat Iunie 14, 2022 Buna Se poate o programare miine seara ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2022 Postat Iunie 14, 2022 Acum 2 ore, rechinu82 a spus: Ceau Cris. Bine ai venit . Tot acolo lângă Lidl ?😘 Ceau. Pana se elibereaza cel de acolo sunt o zi sau doua pe circumvalatiunii😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2022 Postat Iunie 14, 2022 1 oră în urmă, legendarul a spus: Buna Se poate o programare miine seara ? Te rog lasa.mi mesaj cu ora la care vrei programarea si ramane valabila🤗🤗
rechinu82 Reputație: 39 Postat Iunie 14, 2022 Postat Iunie 14, 2022 Acum 4 minute, Cristina1992 a spus: Ceau. Pana se elibereaza cel de acolo sunt o zi sau doua pe circumvalatiunii😘😘 Mâine ne vedem
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2022 Postat Iunie 16, 2022 Buna dimineata dragii mei. Va sunt disponibila si astazi
Vizitator NewDinTown Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2022 Postat Iunie 16, 2022 Bună Unde pe Circumvalațiunii ai locația?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2022 Postat Iunie 16, 2022 Acum 40 minute, NewDinTown a spus: Bună Unde pe Circumvalațiunii ai locația? Buna.Aproape de kaufland🤗🤗
Vizitator NewDinTown Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2022 Postat Iunie 16, 2022 Acum 13 minute, Cristina1992 a spus: Buna.Aproape de kaufland🤗🤗 Super, suntem vecini 😂 Numarul de telefon e cel din titlu? Vreau sa te vizitez astăzi 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2022 Postat Iunie 16, 2022 Acum 2 ore, NewDinTown a spus: Super, suntem vecini 😂 Numarul de telefon e cel din titlu? Vreau sa te vizitez astăzi 😘 Da acela este😊😊
Vizitator NewDinTown Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2022 Postat Iunie 16, 2022 Acum 12 minute, Cristina1992 a spus: Da acela este😊😊 Ți-am dat ultimul mesaj la 15:17, raspunde te rog sa programam😂
extase Reputație: 392 Postat Iunie 16, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 16, 2022 Acum 4 ore, Cristina1992 a spus: Da acela este😊😊 Greu de prins la pulă mai esti..
extase Reputație: 392 Postat Iunie 16, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 16, 2022 Acum 2 ore, extase a spus: Greu de prins la pulă mai esti.. Si am prinso in final pe Cristinuca, si era sa ma lase fara grai, cred ca i-a fost dor de mine ca prea a facut dragoste cu pula, a vrut sa ma lase fara ea drept pedeapsa ca am sunato de prea multe ori sau chiar i-a fost dor de mine?? Nu pot sa imi dau seama, tot ce pot sa spun este ca m-a cucerit cu oralul si mi-as dori sa incerc unul ne protejat data viitoare! In rest doar cuvinte de lauda! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2022 Postat Iunie 17, 2022 Acum 12 ore, extase a spus: Si am prinso in final pe Cristinuca, si era sa ma lase fara grai, cred ca i-a fost dor de mine ca prea a facut dragoste cu pula, a vrut sa ma lase fara ea drept pedeapsa ca am sunato de prea multe ori sau chiar i-a fost dor de mine?? Nu pot sa imi dau seama, tot ce pot sa spun este ca m-a cucerit cu oralul si mi-as dori sa incerc unul ne protejat data viitoare! In rest doar cuvinte de lauda! Multumesc frumos pentru cuvintele frumoase🤗🤗. Tot ce vreau este sa fie multumit clientul care calca pragul locuintei mele. Te pup si te reastept cu drag😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2022 Postat Iunie 18, 2022 Buna dimineata dragii mei🤗🤗. Va astept cu mare drag astazi pana la ora 21😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2022 Postat Iunie 18, 2022 O sa mai adaug din nou lista cu preturi si servicii pentru😊😊 PRETURI 100 de lei finalizarea 250 de lei ora SERVICII Oral neprotejat Normal doar protejat Toate pozitiile 69 cat si altele Finalizare corporala Saruturi corporale In rest cred ca trageti voi concluziile singuri din recenziile facute🤗🤗. Va asigur ca cine imi calca pragul locatiei nu va pleca nemultumit😍😍
pittysmen Reputație: 862 Postat Iunie 18, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 18, 2022 "Finalizare corporala"...dar baietii pleaca cu genunchii tremurand de la tine😅 dupa ON care il faci cu CIM.🙊....dupa spusele lor. Pacat ca multa lume incearca sa dea de tine,si nu prea poate,sunt destul de multi care au exprimat acest lucru.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2022 Postat Iunie 18, 2022 Acum 57 minute, pittysmen a spus: "Finalizare corporala"...dar baietii pleaca cu genunchii tremurand de la tine😅 dupa ON care il faci cu CIM.🙊....dupa spusele lor. Pacat ca multa lume incearca sa dea de tine,si nu prea poate,sunt destul de multi care au exprimat acest lucru. Buna. Finalizarea cum o fi ea corporala orala si etc acum fiecare primeste din partea mea un bun venit. Cand am zis ca nimeni nu pleaca nemultumit stiu la ce ma refer😉😉. Acum cat despre prins foarte greu la telefon stiu ca asa este. Din pacate nu lucrez ca celelalte fete ca sa stau in timp ce sunt cu un client sa scriu mesaje sau sa raspund la alte apeluri si in timpul liber raspund la cate persoane pot. Eu imi respect clientii si cred ca fiecare din ei care au trecut pragul usii nu au fost deranjati de sunatul telefonului cat au stat cu mine. imi cer mii de scuze celor care au incercat sa dea de mine si nu au reusit🤗🤗
ares2000 Reputație: 321 Postat Iunie 18, 2022 Telefon: 898989 Oras:În lume Telefon: 898989 Oras:În lume Postat Iunie 18, 2022 Acum 4 ore, Cristina1992 a spus: Buna. Finalizarea cum o fi ea corporala orala si etc acum fiecare primeste din partea mea un bun venit. Cand am zis ca nimeni nu pleaca nemultumit stiu la ce ma refer😉😉. Acum cat despre prins foarte greu la telefon stiu ca asa este. Din pacate nu lucrez ca celelalte fete ca sa stau in timp ce sunt cu un client sa scriu mesaje sau sa raspund la alte apeluri si in timpul liber raspund la cate persoane pot. Eu imi respect clientii si cred ca fiecare din ei care au trecut pragul usii nu au fost deranjati de sunatul telefonului cat au stat cu mine. imi cer mii de scuze celor care au incercat sa dea de mine si nu au reusit🤗🤗 Te îmbrățișez 🤗🤗🤗 ... ai fugit repede de la Arad, iar te-am ratat 🙃
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum