Sari la conținut

Cristina 0729642495

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna dimineata dragilor. Doar astazi si maine voi mai fi disponibila in orasul vostru asa ca va astept cu mare drag pana la ora 21-00.😘😘

• Oras:Timisoara
Postat
17 minutes ago, Cristina1992 said:

Buna dimineata dragilor. Doar astazi si maine voi mai fi disponibila in orasul vostru asa ca va astept cu mare drag pana la ora 21-00.😘😘

Do you speak English..no WhatsApp?

Vizitator
Postat

Buna dimineata dragilor. Ultima zi in orasul vostru asa ca va astept cu mare drag pana la ora 21-00.😘😘

Vizitator
Postat

Buna ziua dragilor. Am revenit in orasul vostru. Va stau la dispozitie cu mare drag astazi pana la orele 21-22😘😘

IMG-20210123-WA0007.jpg

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, rechinu82 a spus:

Ceau Cris. Bine ai venit . Tot acolo lângă Lidl ?😘

Ceau. Pana se elibereaza cel de acolo sunt o zi sau doua pe circumvalatiunii😘😘

Vizitator
Postat
1 oră în urmă, legendarul a spus:

Buna 

Se poate o programare miine seara ?

Te rog lasa.mi mesaj cu ora la care vrei programarea si ramane valabila🤗🤗

Postat
Acum 4 minute, Cristina1992 a spus:

Ceau. Pana se elibereaza cel de acolo sunt o zi sau doua pe circumvalatiunii😘😘

Mâine ne vedem

Vizitator
Postat

Buna dimineata dragii mei. Va sunt disponibila si astazi

IMG-20210329-WA0000.jpg

Vizitator NewDinTown
Postat

Bună

Unde pe Circumvalațiunii ai locația? 

Vizitator
Postat
Acum 40 minute, NewDinTown a spus:

Bună

Unde pe Circumvalațiunii ai locația? 

Buna.Aproape de kaufland🤗🤗

Vizitator NewDinTown
Postat
Acum 13 minute, Cristina1992 a spus:

Buna.Aproape de kaufland🤗🤗

Super, suntem vecini 😂

Numarul de telefon e cel din titlu? Vreau sa te vizitez astăzi 😘

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, NewDinTown a spus:

Super, suntem vecini 😂

Numarul de telefon e cel din titlu? Vreau sa te vizitez astăzi 😘

Da acela este😊😊

Vizitator NewDinTown
Postat
Acum 12 minute, Cristina1992 a spus:

Da acela este😊😊

Ți-am dat ultimul mesaj la 15:17, raspunde te rog sa programam😂

Postat
Acum 4 ore, Cristina1992 a spus:

Da acela este😊😊

Greu de prins la pulă mai esti.. 

Postat
Acum 2 ore, extase a spus:

Greu de prins la pulă mai esti.. 

Si am prinso in final pe Cristinuca, si era sa ma lase fara grai, cred ca i-a fost dor de mine ca prea a facut dragoste cu pula, a vrut sa ma lase fara ea drept pedeapsa ca am sunato de prea multe ori sau chiar i-a fost dor de mine?? Nu pot sa imi dau seama, tot ce pot sa spun este ca m-a cucerit cu oralul si mi-as dori sa incerc unul ne protejat data viitoare! In rest doar cuvinte de lauda!

• Like 2
Vizitator
Postat
Acum 12 ore, extase a spus:

Si am prinso in final pe Cristinuca, si era sa ma lase fara grai, cred ca i-a fost dor de mine ca prea a facut dragoste cu pula, a vrut sa ma lase fara ea drept pedeapsa ca am sunato de prea multe ori sau chiar i-a fost dor de mine?? Nu pot sa imi dau seama, tot ce pot sa spun este ca m-a cucerit cu oralul si mi-as dori sa incerc unul ne protejat data viitoare! In rest doar cuvinte de lauda!

Multumesc frumos pentru cuvintele frumoase🤗🤗. Tot ce vreau este sa fie multumit clientul care calca pragul locuintei mele. Te pup si te reastept cu drag😘😘

Vizitator
Postat

Buna dimineata dragii mei🤗🤗. Va astept cu mare drag astazi pana la ora 21😘😘

Vizitator
Postat

O sa mai adaug din nou lista cu preturi si servicii pentru😊😊

PRETURI

100 de lei finalizarea

250 de lei ora

SERVICII

Oral neprotejat

Normal doar protejat

Toate pozitiile 69 cat si altele

Finalizare corporala

Saruturi corporale

In rest cred ca trageti voi concluziile singuri din recenziile facute🤗🤗. Va asigur ca cine imi calca pragul locatiei nu va pleca nemultumit😍😍

Postat

"Finalizare corporala"...dar baietii pleaca cu genunchii tremurand de la tine😅 dupa ON care il faci cu CIM.🙊....dupa spusele lor.

Pacat ca multa lume incearca sa dea de tine,si nu prea poate,sunt destul de multi care au exprimat acest lucru.

Vizitator
Postat
Acum 57 minute, pittysmen a spus:

"Finalizare corporala"...dar baietii pleaca cu genunchii tremurand de la tine😅 dupa ON care il faci cu CIM.🙊....dupa spusele lor.

Pacat ca multa lume incearca sa dea de tine,si nu prea poate,sunt destul de multi care au exprimat acest lucru.

Buna. Finalizarea cum o fi ea corporala orala si etc acum fiecare primeste din partea mea un bun venit. Cand am zis ca nimeni nu pleaca nemultumit stiu la ce ma refer😉😉. Acum cat despre prins foarte greu la telefon stiu ca asa este. Din pacate  nu lucrez ca celelalte fete ca sa stau in timp ce sunt cu un client sa scriu mesaje sau sa raspund la alte apeluri si in timpul liber raspund la cate persoane pot. Eu imi respect clientii si cred ca fiecare din ei care au trecut pragul usii nu au fost deranjati de sunatul telefonului cat au stat cu mine.  imi cer mii de scuze celor care au incercat sa dea de mine si nu au reusit🤗🤗

• Telefon: 898989
  • Oras:În lume
  • Telefon: 898989
  • Oras:În lume
Postat
Acum 4 ore, Cristina1992 a spus:

Buna. Finalizarea cum o fi ea corporala orala si etc acum fiecare primeste din partea mea un bun venit. Cand am zis ca nimeni nu pleaca nemultumit stiu la ce ma refer😉😉. Acum cat despre prins foarte greu la telefon stiu ca asa este. Din pacate  nu lucrez ca celelalte fete ca sa stau in timp ce sunt cu un client sa scriu mesaje sau sa raspund la alte apeluri si in timpul liber raspund la cate persoane pot. Eu imi respect clientii si cred ca fiecare din ei care au trecut pragul usii nu au fost deranjati de sunatul telefonului cat au stat cu mine.  imi cer mii de scuze celor care au incercat sa dea de mine si nu au reusit🤗🤗

Te îmbrățișez 🤗🤗🤗 ... ai fugit repede de la Arad, iar te-am ratat 🙃

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...