Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2022 Postat Iulie 26, 2022 Acum 3 ore, billionaire a spus: Pai iau doua finalizari, ajung la ora si ies mai ieftin...cum vine 100 cu 250? Twilight zone... 2 finalizari pot sa dureze si jumatate de ora🤗🤗.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2022 Postat Iulie 27, 2022 Buna dimineata dragilor. Va stau la dispozitie si astazi pana la orele 21😘😘
albertspeer Reputație: 498 Postat Iulie 27, 2022 Oras:Timis Oras:Timis Postat Iulie 27, 2022 Bifat azi dinou! Cel mai bun oral din Tm din punctul meu de vedere 10++++ atentie la sateliti si CIM de senzatie! Dupa ce termini mai sta mult si bine pana stoarce si ultima picatura! Np:n-am mai apucat ca a fost prea bun oralul😂 A mai pus cateva kg in plus dar nu merg sa o iau de nevasta merg pentru servicii care sunt de calitate maxima. De recomandat si de revizitat! Halat:100 Ron. 2
betrayer Reputație: 274 Postat Iulie 27, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 27, 2022 Cristina, alta metoda de a face programare la tine mai exista? Ca toata saptamana am incercat sa sun si de 10 ori pe zi dar degeaba 😢 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2022 Postat Iulie 27, 2022 1 oră în urmă, albertspeer a spus: Bifat azi dinou! Cel mai bun oral din Tm din punctul meu de vedere 10++++ atentie la sateliti si CIM de senzatie! Dupa ce termini mai sta mult si bine pana stoarce si ultima picatura! Np:n-am mai apucat ca a fost prea bun oralul😂 A mai pus cateva kg in plus dar nu merg sa o iau de nevasta merg pentru servicii care sunt de calitate maxima. De recomandat si de revizitat! Halat:100 Ron. Multumesc frumos si te reastept cu drag😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2022 Postat Iulie 29, 2022 La 27.06.2022 la 9:57, Cristina1992 a spus: Buna dimineata dragilor. Tin sa va anunt ca doar pana vineri inclusiv voi mai fi in orasul dumneavoastra asa ca nu rata ocazia de a petrece impreuna clipe de neuitat. Va pup si va astept cu mare drag😘😘 Buna dimineata dragilor. Va astept sa incepem un sfarsit de saptamana cat mai placut😘😘
mision Reputație: 188 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 29, 2022 Mă daca încerci să dai de ea cred că îți pierzi timpul, și eu și altii am încercat dar nu răspunde, mai mult că sigur și-a selectat clientela deja sau are cercul ei de clienți. Spor in continuare.
logann111 Reputație: 85 Postat Iulie 29, 2022 Postat Iulie 29, 2022 Acum 7 minute, mision a spus: Mă daca încerci să dai de ea cred că îți pierzi timpul, și eu și altii am încercat dar nu răspunde, mai mult că sigur și-a selectat clientela deja sau are cercul ei de clienți. Spor in continuare. Asta e, ea pierde nu noi 😂 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2022 Postat Iulie 29, 2022 Acum 46 minute, mision a spus: Mă daca încerci să dai de ea cred că îți pierzi timpul, și eu și altii am încercat dar nu răspunde, mai mult că sigur și-a selectat clientela deja sau are cercul ei de clienți. Spor in continuare. Nu am doar cercul meu de clienti. Poate esti printre nefericitul care nu a reusit sa dea de mine, sau a sunat in momentul cand eram ocupata. Asta nu inseamna ca trebuie sa generalizam. Sunt si multe mesaje si apeluri cu gen esti libera intr.o ora sau doua si apeluri la fel. Pai eu sa inteleg ce? Ca trebuie sa stau dupa cineva o ora sau doua pana vine acel client? Pe aceasta cale cer tuturor ca sa isi respecte atat programarile cat si sa spuna exact in mesaj ora si durata vizitei. La genul de mesaje sau apeluri ca o sa te sun cand sunt in zona sau mesajele ca esti libera peste o ora sau doua nu raspund pentru ca e pierdere de timp. Cei care vor programare merge si mesaj dar sa specifice ora la care vor sa vina si eu le voi raspunde daca pot veni sau este deja ocupata acea ora si cred ca sunt foarte multi care au reusit sa isi faca o programare asa. In rest ce sa spun mii de scuze celor care incearca sa dea de mine si nu reusesc😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2022 Postat Iulie 29, 2022 Acum 54 minute, logann111 a spus: Asta e, ea pierde nu noi 😂 Din pacate nu pot onora pe toata lumea si nu pot fi pe placul tuturor. Cerinte sunt multe apeluri la fel dar nu pot sa veniti cate 3.4 si primul venit primul servit sau sa stati sa asteptati pana iese cel de dinainte sau cand ajungeti sa nu mai raspund😊😊. Imi cer scuze pentru ca nu ai reusit sa dai de mine😘😘
mision Reputație: 188 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 29, 2022 Eu nu am nimic împotriva ta,înțeleg situația și da până la urmă tu decizi pe cine alegi sa vina. Mă simțit bine in compania ta însă chestia asta cu sunatul nu merge ,păcat că nu poți cu programare și pe WhatsApp.🤪
marcusm Reputație: 927 Postat Iulie 29, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 29, 2022 Acum 2 ore, Cristina1992 a spus: Din pacate nu pot onora pe toata lumea si nu pot fi pe placul tuturor. Cerinte sunt multe apeluri la fel dar nu pot sa veniti cate 3.4 si primul venit primul servit sau sa stati sa asteptati pana iese cel de dinainte sau cand ajungeti sa nu mai raspund😊😊. Imi cer scuze pentru ca nu ai reusit sa dai de mine😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2022 Postat Iulie 29, 2022 Acum 2 ore, mision a spus: Eu nu am nimic împotriva ta,înțeleg situația și da până la urmă tu decizi pe cine alegi sa vina. Mă simțit bine in compania ta însă chestia asta cu sunatul nu merge ,păcat că nu poți cu programare și pe WhatsApp.🤪 Watsapp cu ce ar ajuta? Ca tot mesaj trimiti si acolo deci ar fi la fel😊😊
aloo02 Reputație: 212 Postat Iulie 29, 2022 Telefon: Xxxx Oras:Constanța Telefon: Xxxx Oras:Constanța Postat Iulie 29, 2022 La Constanța te mai întorci?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2022 Postat Iulie 30, 2022 Acum 11 ore, aloo02 a spus: La Constanța te mai întorci? Scuze dar nu am fost niciodata ca sa ma intorc😁😁
Vizitator Reputație: 0 Postat August 1, 2022 Postat August 1, 2022 Buna dimineata dragilor😘😘. Va astept cu mare drag sa incepem o saptamana cat mai frumoasa😍😍😍
betrayer Reputație: 274 Postat August 1, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat August 1, 2022 Acum 8 ore, Cristina1992 a spus: Buna dimineata dragilor😘😘. Va astept cu mare drag sa incepem o saptamana cat mai frumoasa😍😍😍 La ce ora ne astepti ca noi venim 😂...cel putin eu as vrea sa vin dar nu reusesc de dau de tine niciodata. Nici la telefon, nici prin mesaj. Daca e vreun coleg care a reusit sa mearga la Cristina mai recent, ne poate spune el cum a facut? 😂
albertspeer Reputație: 498 Postat August 1, 2022 Oras:Timis Oras:Timis Postat August 1, 2022 Acum 28 minute, betrayer a spus: La ce ora ne astepti ca noi venim 😂...cel putin eu as vrea sa vin dar nu reusesc de dau de tine niciodata. Nici la telefon, nici prin mesaj. Daca e vreun coleg care a reusit sa mearga la Cristina mai recent, ne poate spune el cum a facut? 😂 Am sunat-o si a raspuns din prima… si nu avea nr meu salvat..
bikerboy1980 Reputație: 969 Postat August 1, 2022 Oras:nicaieri si pretutindeni Oras:nicaieri si pretutindeni Postat August 1, 2022 Norocos, norocos 🤷👍🍻
Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2022 Postat August 2, 2022 Acum 19 ore, betrayer a spus: La ce ora ne astepti ca noi venim 😂...cel putin eu as vrea sa vin dar nu reusesc de dau de tine niciodata. Nici la telefon, nici prin mesaj. Daca e vreun coleg care a reusit sa mearga la Cristina mai recent, ne poate spune el cum a facut? 😂 Va astept toata ziua. De la 9 dimineata pana la 21 seara😊😊.
betrayer Reputație: 274 Postat August 2, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat August 2, 2022 Acum 1 oră, Cristina1992 a spus: Va astept toata ziua. De la 9 dimineata pana la 21 seara😊😊. Sincer, am renuntat la idee...cu parere de rau. Eu inteleg ca nu raspunzi la telefon cand esti ocupata. Inteleg ca ai si multe mesaje primite aiurea la care sa nu raspunzi...dar efectiv sa te sun doua saptamani la rand fara sa raspunzi macar o data la tel plus mesaje mi se pare neseriozitate. Puteai oricand sa raspunzi la un mesaj si sa spui "sunt dusponibila peste 3 zile de la ora X". Nu iti contest servicile, poate sunt ok, poate nu dar din punct de vedere al atitudinii fata de client ai o mare bila neagra. Pana si la fetele care sunt in top tot reusesc sa prind o programare in decurs de o zi sau doua. Mult succes in continuare si iti urez sa nu imbatresti niciodata si sa fi mereu la fel de ocupata ca pana acum!
Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2022 Postat August 2, 2022 Acum 3 ore, betrayer a spus: Sincer, am renuntat la idee...cu parere de rau. Eu inteleg ca nu raspunzi la telefon cand esti ocupata. Inteleg ca ai si multe mesaje primite aiurea la care sa nu raspunzi...dar efectiv sa te sun doua saptamani la rand fara sa raspunzi macar o data la tel plus mesaje mi se pare neseriozitate. Puteai oricand sa raspunzi la un mesaj si sa spui "sunt dusponibila peste 3 zile de la ora X". Nu iti contest servicile, poate sunt ok, poate nu dar din punct de vedere al atitudinii fata de client ai o mare bila neagra. Pana si la fetele care sunt in top tot reusesc sa prind o programare in decurs de o zi sau doua. Mult succes in continuare si iti urez sa nu imbatresti niciodata si sa fi mereu la fel de ocupata ca pana acum! Multumesc frumos. Seara faina 😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2022 Postat August 3, 2022 Buna dimineata dragilor. Tin sa va anunt ca sunt ultimele 3 zile in orasul vostru. Mii de scuze celor care incearca sa dea de mine si nu resuesc☹☹. Pana vineri inclusiv voi fi disponibila in orasul vostru😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum