trumtram Reputație: 436 Postat Mai 23 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Mai 23 Sau măcar vineri seara... De ce atât de grăbit
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23 Postat Iulie 23 Hello , hello. De mâine revin în oraș vă aștept la programări 🥰
maryn90 Reputație: 61 Postat Iulie 23 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 23 Cred că a trecut o lună de zile de când aștept momente unice in compania ta 😘😘 frumoaso. Te Respect
danut89 Reputație: 3 Postat Iulie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 26 Bună prin Cluj când mai vi?😘 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28 Postat Iulie 28 Bună dimineața!☕️ Împreună cu @Alexandraa29 vom fi disponibile pentru doritorii de threesome🥰
mariusbv03 Reputație: -2 Postat Iulie 28 Postat Iulie 28 14 hours ago, Laurette67 said: Bună dimineața!☕️ Împreună cu @Alexandraa29 vom fi disponibile pentru doritorii de threesome🥰
thepepydope Reputație: 18 Postat Iulie 29 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 29 Laura, o femeie care emană senzualitate și încredere, a fost o alegere perfectă dar extrem de inspirată. Am contactat-o pe WhatsApp și discuția a decurs fără probleme. Am ajuns la întâlnire la timp, iar când mi-a deschis ușa, am rămas, din nou, impresionat de frumusețea ei. Laura este o combinație perfectă de eleganță și pasiune. Locația era impecabil de curată, cu o atmosferă primitoare și discretă. Am schimbat câteva cuvinte, iar Laura s-a dovedit a fi o companie foarte plăcută, cu o personalitate deschisă și prietenoasă. Ne-am așezat și am discutat puțin, timp în care am savurat un pahar de apă. După câteva minute, m-am dus să fac un duș rapid pentru a mă reîmprospăta. Când am ieșit din baie, Laura mă aștepta în dormitor, emanând o energie erotică care nu putea fi ignorată. A început cu o tandrețe uimitoare, fiecare atingere a ei fiind calculată pentru a maximiza plăcerea. Am trecut prin mai multe poziții, începând prin a mă ruga la templul ei, in care s-au simțit ruga mea primită. Dupa am schimbat in cowgirl. Laura se mișca cu grație și încredere. Fiecare mișcare a ei era precisă și intensă, creând o conexiune profundă între noi. Am schimbat apoi în doggy style, unde Laura și-a demonstrat flexibilitatea și energia, continuând să ofere o experiență de neuitat. În cele din urmă, am terminat cu ea stând pe fața mea, un final perfect pentru o întâlnire magică. În tot acest timp, o sorbeam din priviri, admirându-i frumusețea și simțind o atracție profundă. Era atât de frumos încât părea că până și îngerii plângeau de încântare. După ce am terminat, am făcut un duș scurt și am stat puțin de vorbă cu ea. Conversația a fost relaxată și plăcută, adăugând un plus de valoare experienței. 1. Locația: 10/10 – totul era impecabil de curat. 2. Modalitatea de contact: WhatsApp, fără nicio problemă. 3. Note: • Aspect: 10/10 – o femeie de vis mai ales tan lines-urile alea m-au omorât. • Atitudine: 10/10 – deschisă și prietenoasă. • Prestație: 10/10 – plină de pasiune și energie. 4. Tarif: 200 lei 30 min – o amintire care merită fiecare bănuț. Tura viitoare sper sa te mai prind la cel puțin o oră jumate. Pentru mine, această experiență a fost de vis 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 29 Postat Iulie 29 2 hours ago, thepepydope said: Laura, o femeie care emană senzualitate și încredere, a fost o alegere perfectă dar extrem de inspirată. Am contactat-o pe WhatsApp și discuția a decurs fără probleme. Am ajuns la întâlnire la timp, iar când mi-a deschis ușa, am rămas, din nou, impresionat de frumusețea ei. Laura este o combinație perfectă de eleganță și pasiune. Locația era impecabil de curată, cu o atmosferă primitoare și discretă. Am schimbat câteva cuvinte, iar Laura s-a dovedit a fi o companie foarte plăcută, cu o personalitate deschisă și prietenoasă. Ne-am așezat și am discutat puțin, timp în care am savurat un pahar de apă. După câteva minute, m-am dus să fac un duș rapid pentru a mă reîmprospăta. Când am ieșit din baie, Laura mă aștepta în dormitor, emanând o energie erotică care nu putea fi ignorată. A început cu o tandrețe uimitoare, fiecare atingere a ei fiind calculată pentru a maximiza plăcerea. Am trecut prin mai multe poziții, începând prin a mă ruga la templul ei, in care s-au simțit ruga mea primită. Dupa am schimbat in cowgirl. Laura se mișca cu grație și încredere. Fiecare mișcare a ei era precisă și intensă, creând o conexiune profundă între noi. Am schimbat apoi în doggy style, unde Laura și-a demonstrat flexibilitatea și energia, continuând să ofere o experiență de neuitat. În cele din urmă, am terminat cu ea stând pe fața mea, un final perfect pentru o întâlnire magică. În tot acest timp, o sorbeam din priviri, admirându-i frumusețea și simțind o atracție profundă. Era atât de frumos încât părea că până și îngerii plângeau de încântare. După ce am terminat, am făcut un duș scurt și am stat puțin de vorbă cu ea. Conversația a fost relaxată și plăcută, adăugând un plus de valoare experienței. 1. Locația: 10/10 – totul era impecabil de curat. 2. Modalitatea de contact: WhatsApp, fără nicio problemă. 3. Note: • Aspect: 10/10 – o femeie de vis mai ales tan lines-urile alea m-au omorât. • Atitudine: 10/10 – deschisă și prietenoasă. • Prestație: 10/10 – plină de pasiune și energie. 4. Tarif: 200 lei 30 min – o amintire care merită fiecare bănuț. Tura viitoare sper sa te mai prind la cel puțin o oră jumate. Pentru mine, această experiență a fost de vis Îți mulțumesc frumos pentru vizită și cuvintele frumoase 😍
maryn90 Reputație: 61 Postat Iulie 29 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 29 Salutare Din nou am vizitat aceasta minunată deosebită și frumoasă Laura care nu vreau să mă laud dar mă respectă enorm de mult de fiecare dată când îi trec pragul zâmbetul nu-i lipsește și îmbrățișarea și mă face să mă simt extraordinar de bine un plus foarte mare este că este o formă de respect foarte mare intre noi care o avem și o vom avea . Ajung la ea mă primit cu multă căldură după care multe discuții și glume de ambele părți am pus amenda jos și dus am fost la baie un dus făcut pe grabă pentru că abia am așteptat momentele unice din camera . Ajung in camera sa așezat pe pat lângă mine nici nu sa lipit bine și juniorul a fost în poziție de drept aici am avut parte de sărutări foarte fierbinți îmbinatw cu zâmbete și priviri dulci de partea ambelor părți țin să menționez încă o dată că eu nu o las sa îmi facă oral asta din Respect pentru ea pentru mine este foarte frumoasa și nu pot să concept așa ceva. După foarte puțin timp pune balonașul pe junior și trecem la treabă unde atât ei cât și mie nea plăcut foarte mult după finalizare a urmat o pauza cu povesti glume și amintiri din vechile întâlniri în prezența ei .Am trecut la treabă pentru că juniorul meu din nou în picioare din cauza ei la cat de bine arată îmi place modul în care se implică și mă face să mă simt de parca as pluti pe o barca pe mijlocul mării am finalizat și partea a doua foarte frumos LOT o mare plăcere pentru mine sa o vad in fata mea și sa mă trateze la modul cel mai serios în încheierea celor două ore in compania ei am avut parte de un masaj extraordinar de bun astfel încât de la Brașov până la Cluj Armin Van Buuren sa făcut auzit la mine in mașină prin modul în care mă relaxat și mă făcut să mă simt extraordinar de bine dar asta se întâmplă de fiecare data când îi trec pragul la finalul întâlnirii ne-au luat la revedere i-am spus că o să ne revedem mia spus că pentru mine ușa mia este deschisă oricând . Laura este de nota 10 la toate capitolele așa cum am specificat și la Timișoara eu nu sunt un făt frumos recunosc dar este incredibil cum mă tratează această minunată deosebită frumoasă Laura când ajung la ea . Laura nu mai am cuvinte sa îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine când îți trec pragul. TE RESPECT ENORM DE MULT. 😘😘 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30 Postat Iulie 30 14 hours ago, maryn90 said: Salutare Din nou am vizitat aceasta minunată deosebită și frumoasă Laura care nu vreau să mă laud dar mă respectă enorm de mult de fiecare dată când îi trec pragul zâmbetul nu-i lipsește și îmbrățișarea și mă face să mă simt extraordinar de bine un plus foarte mare este că este o formă de respect foarte mare intre noi care o avem și o vom avea . Ajung la ea mă primit cu multă căldură după care multe discuții și glume de ambele părți am pus amenda jos și dus am fost la baie un dus făcut pe grabă pentru că abia am așteptat momentele unice din camera . Ajung in camera sa așezat pe pat lângă mine nici nu sa lipit bine și juniorul a fost în poziție de drept aici am avut parte de sărutări foarte fierbinți îmbinatw cu zâmbete și priviri dulci de partea ambelor părți țin să menționez încă o dată că eu nu o las sa îmi facă oral asta din Respect pentru ea pentru mine este foarte frumoasa și nu pot să concept așa ceva. După foarte puțin timp pune balonașul pe junior și trecem la treabă unde atât ei cât și mie nea plăcut foarte mult după finalizare a urmat o pauza cu povesti glume și amintiri din vechile întâlniri în prezența ei .Am trecut la treabă pentru că juniorul meu din nou în picioare din cauza ei la cat de bine arată îmi place modul în care se implică și mă face să mă simt de parca as pluti pe o barca pe mijlocul mării am finalizat și partea a doua foarte frumos LOT o mare plăcere pentru mine sa o vad in fata mea și sa mă trateze la modul cel mai serios în încheierea celor două ore in compania ei am avut parte de un masaj extraordinar de bun astfel încât de la Brașov până la Cluj Armin Van Buuren sa făcut auzit la mine in mașină prin modul în care mă relaxat și mă făcut să mă simt extraordinar de bine dar asta se întâmplă de fiecare data când îi trec pragul la finalul întâlnirii ne-au luat la revedere i-am spus că o să ne revedem mia spus că pentru mine ușa mia este deschisă oricând . Laura este de nota 10 la toate capitolele așa cum am specificat și la Timișoara eu nu sunt un făt frumos recunosc dar este incredibil cum mă tratează această minunată deosebită frumoasă Laura când ajung la ea . Laura nu mai am cuvinte sa îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine când îți trec pragul. TE RESPECT ENORM DE MULT. 😘😘 Mulțumesc frumos de vizită și cele menționate 😍
sosoboso Reputație: 922 Postat August 1 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 1 Acum 12 minute, Laurette67 a spus: Bună dimineața! ☕️ ♥️Esti sexy si frumoasa.Mi e tare dor de tine.😘 1
jozy4ev3r Reputație: 27 Postat August 2 Oras:oradea Oras:oradea Postat August 2 Și mie îmi e dor de tine, când ajungi la Oradea?😘❤🤗
Caluu Reputație: -35 Postat August 2 Oras:Pussyland Oras:Pussyland Postat August 2 Azi am fost la domnișoara luat o oră m am simțit super bine și m-am relaxat Au zis alți și pentru mine în legătură cu aspectul și prestația fetei linie ,cu o mică mențiune aș fii preferat să fie un pic mai înaltă 🥵 acțiunea o păstrez pentru mine 🥵❤️ Știm cu toți care am fost l‐a domnișoară ca e 10 pe linie în calitate de prestație ,achitat o oră și o să mai revin ciaules. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3 Postat August 3 10 hours ago, Caluu said: Azi am fost la domnișoara luat o oră m am simțit super bine și m-am relaxat Au zis alți și pentru mine în legătură cu aspectul și prestația fetei linie ,cu o mică mențiune aș fii preferat să fie un pic mai înaltă 🥵 acțiunea o păstrez pentru mine 🥵❤️ Știm cu toți care am fost l‐a domnișoară ca e 10 pe linie în calitate de prestație ,achitat o oră și o să mai revin ciaules. Mulțumesc frumos pentru vizită 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3 Postat August 3 On 8/1/2024 at 11:10 AM, sosoboso said: ♥️Esti sexy si frumoasa.Mi e tare dor de tine.😘 15 hours ago, jozy4ev3r said: Și mie îmi e dor de tine, când ajungi la Oradea?😘❤🤗 pupici💋💋nu știu când
sosoboso Reputație: 922 Postat August 3 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 3 Acum 25 minute, Laurette67 a spus: pupici💋💋nu știu când Ajungi cand ajungi,noi oricum te asteptam cu drag si nerabdare,ca todeauna!😘♥️😍
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4 Postat August 4 Bună dimineața! ☕️ Disponibilă pentru programări 🥰 Pentru doritorii de threesome sunt disponibilă alături de @Alexandraa29 🥰
Rokka Reputație: 402 Postat August 5 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 5 Am revenit și eu la domnișoara Laurette. Mi-am făcut programare și la ora specificată m-am prezentat în locația pe care deja o știam. Când mi-a deschis ușa și am văzut-o am rămas cu gura căscată. Nu am realizat pe moment decât faptul că domnișoara este răpitoare. Parcă este din ce în ce mai frumoasă. La sfârșitul întâlnirii mi-a spus ce a schimbat la dânsa. Părul îi ajungea până la mijloc, și era vopsit negru. M-a întâmpinat pe tocuri, într-o lenjerie sexy albastră care îi scotea în evidență pielea bronzată care strălucea la lumina neonului. M-am topit tot. Am discutat puțin, povestind despre ce a mai făcut fiecare, și am realizat că nu am mai vizitat-o de 3 luni. Despre acțiunea în sine nu are rost să mai povestesc, domnișoara mi-a acordat aceeași atenție, este la fel de respectuoasă și iubitoare, și este o plăcere să petreci timpul in compania ei, indiferent că stăm la un pahar de vorbă sau ne invadăm spațiul privat. Laurette, îți mulțumesc încă odată pentru o oră de vis care parcă a zburat...
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5 Postat August 5 13 hours ago, Rokka said: Am revenit și eu la domnișoara Laurette. Mi-am făcut programare și la ora specificată m-am prezentat în locația pe care deja o știam. Când mi-a deschis ușa și am văzut-o am rămas cu gura căscată. Nu am realizat pe moment decât faptul că domnișoara este răpitoare. Parcă este din ce în ce mai frumoasă. La sfârșitul întâlnirii mi-a spus ce a schimbat la dânsa. Părul îi ajungea până la mijloc, și era vopsit negru. M-a întâmpinat pe tocuri, într-o lenjerie sexy albastră care îi scotea în evidență pielea bronzată care strălucea la lumina neonului. M-am topit tot. Am discutat puțin, povestind despre ce a mai făcut fiecare, și am realizat că nu am mai vizitat-o de 3 luni. Despre acțiunea în sine nu are rost să mai povestesc, domnișoara mi-a acordat aceeași atenție, este la fel de respectuoasă și iubitoare, și este o plăcere să petreci timpul in compania ei, indiferent că stăm la un pahar de vorbă sau ne invadăm spațiul privat. Laurette, îți mulțumesc încă odată pentru o oră de vis care parcă a zburat... Mulțumesc frumos! ☺️ Pupici💋💋
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10 Postat August 10 On 8/7/2024 at 6:52 PM, Dacia96 said: Mai esti in Brasov? Da
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum