Sari la conținut

Blonda ochii verzi

Postări Recomandate

Postat

Buna sunt pentru prima dată în orașul vostru sunt o fata vesela și cu bun simt pentru a ne cunoaște mai bine nu rămâne decât să mă sunații pupicii dulciiii 0733879091

Reputație: -1182
Postat
25 minutes ago, cristina1991 said:

Buna sunt pentru prima dată în orașul vostru sunt o fata vesela și cu bun simt pentru a ne cunoaște mai bine nu rămâne decât să mă sunații pupicii dulciiii 0733879091

Ne-ai putea impresiona si cu o LISTA de servicii si preturi?

Nu de alta, dar ar fi de ajutor pentru toata lumea =}

• Minus 1
Postat

Că prestatii oral (în funcție de igiena se face și fără ) normal, diferite pozitii,69,masaj de relaxare la ora ....100 finalizarea 200 ora 😘

Vizitator noutm
Reputație: 0
Postat

in ce zona esti?

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Pare drăguță și cam toate recenziile duc spre 10. Ceva poze noi, recente, se poate te rugam? 

• Oras:Timișoara
Postat

Am vorbit eu cu ea, pe Răsăritului are locație, ( calea Aradului) ...Pare ok tipa, sper sa ajung cumva azi la ea...., ca poate pleacă....🙂🙃

Postat

Vizitat  blonda cu ochii verzi,  programat în jumătate de  oră  la locația  mai sus menționată bloc vechi de pe vremea lui Ceasca , ajuns la adresa în timpul  stabilit, așteptat în fata blocului  sa răspundă  , urcat în final , întâmpinare plăcută  o domnita bună  subțire, sâni ioc,  zveltă  , prea zveltă , condus în dormitor , dus da prosop nu , șervețelele de  bucătărie, marcat 100 leva la cerere doamnei  , plecasem cu 200 de leva în buzunar  dar la fata locului  primit notificare  nu pot două finish  că am programare, start acțiune:  oral bun , cerculețe, cu limbuța  atenție  la  OO ,  ideal , zbârrr sună telefonul  ei, pause , aloo bla ; bla adresa .... ????? Da vino ....., play game oral , trecut la normal finish  rapid  , iar suna tel : hai sus într-un minut  eu am rămas încremenit  cum plm îl chemi pe ala  sus și eu în coiele goale  ? Mi-a dat jos anvelopa , m-a șters cu șervețelele  , cu atenție  delicatețe  , și predecesorul  meu suna la interfon , fuckk , echiparea precum in armata la alarma și go go pe ușa  și spre etajele  superioare  , nu știi cu cine dracu dai nas în nas , te faci de poveste:))) , concluzia  : oral bun np   nota 8 , de 9 ar fi fost cu CIM  , de 10 cu înghițit  ! , NP nimic deosebit , bucuros ca m-am golit , organizare p.l. ,   de revizitat  eu nu , dacă își reorganizează agenda și timpii poate , dar sa dau bot în bot cu următorul  nu am pățit niciodată  , a fost ceva de genul m-am dus la amantă  și a venit barbatu-su   !!! Cunoscătorii  știu sentimentul  ! L-am pățit de câteva ori dar erau mai bune și nu pe bani !!! Asa ca draga mea schimba  locația  , ia prosoape  din Auchan , organizează  riguros  agenda și dacă faci și CIM  s-ar putea sa ai succes, meserie știi dar poate  nu a fost chimie între noi , zi cu spor tuturor !

• Like 4
  • Mersi 1
  • Oras:Timisoara
Postat

Iti dai seama ce repede a facut baie si ea dupa tine… (si inainte de tine :)) ) 

Postat
7 hours ago, cristina1991 said:

Că prestatii oral (în funcție de igiena se face și fără ) normal, diferite pozitii,69,masaj de relaxare la ora ....100 finalizarea 200 ora 😘

cum stai cu FK-ul ? iti place sa il faci ?

Postat
17 minutes ago, fciuca said:

cum stai cu FK-ul ? iti place sa il faci ?

Exclus

Are topic pe Constanța cu muulte pagini de unde înțelegi perfect ce și cum. Alba, Sibiu și Vâlcea mai puțin dar îți faci o idee și de acolo.

Eu am fost și sunt perfect de acord cu ce a scris George de mai sus.

Programare nerespectată, am dat nas in nas cu ăla care pleca după ce am așteptat 10 minute in fața blocului. Aduce mult cu Larisa/Cristina de pe alt topic recent înscris la atitudine/talent dar e mai pe gustul meu că e blondă. Ok pentru 100/200 dar cam atât. Nu cred că rămâne mult timp.

Mi-a plăcut în mod special că nu se ferea, duce bine, are câteva tehnici bune la oral și vocea de la telefon. Când stă deasupra se vede cel mai bine experiența. Pentru o partidă merge daca îți iei prosop de acasă și ai timp sa aștepți până termina ăla din fata ta, sau ăia, depinde. Nu m-am simțit grăbit odată ajuns acolo, am primit un masaj ok după finalizare, iar despre servicii pot spune că sunt exact ce promite. "On, np, 69 diferite poziții, masaj la ora". Nu filme, nu PSE, nu fantezii. (Am fost răut aici și aș adăuga că am avut parte de dus, are și gel de dus, ba chiar m-a ajutat să mă șterg cu șervețele rola)

On the bright side, va puteți exersa franceza, engleza și puțin germana cu ea. J'aime ca și cred că revin daca rămâne.

E cazul de note? Am zis că revin deci e bine. Cim și FK nu cred că va face dar eu pentru oral și compania plăcută revin.

• Like 2
  • Mersi 1
Postat

Allgeorge îmi cer inca o data scuze că nam avut prosoape chiar nu am avut de unde sa iau eu pe unde merg sunt prosoape in fiecare apartament dar acolo... ioc prosoape și cu clientul acela mă sunase Și mă rugat să-i dau Nr la interfon k nu mai avea baterie i se închidea tel dar nam crezut k ajunge așa repede sper că data viitoare să găsesc locație ceva mai ok și cu tot ce e necesar in el pwp și încă o data scuze 

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
5 hours ago, cristina1991 said:

Allgeorge îmi cer inca o data scuze că nam avut prosoape chiar nu am avut de unde sa iau eu pe unde merg sunt prosoape in fiecare apartament dar acolo... ioc prosoape și cu clientul acela mă sunase Și mă rugat să-i dau Nr la interfon k nu mai avea baterie i se închidea tel dar nam crezut k ajunge așa repede sper că data viitoare să găsesc locație ceva mai ok și cu tot ce e necesar in el pwp și încă o data scuze 

Ce fată cu inimă bună! Cum ajuți tu omu' la nevoie 🥰

Nu-mi încarci și mie cartela cu 6€?

• Haha 1
Postat

Te-am găsit :)

Data viitoare când mai ajungi prin frumosul nostru oraș de pe malul Begăi, specifică și tu că ești fătucă de comitet! Și că avem cunoștințe comune :)

Te pup!! 😘😜

Postat

Salutare tuturor!

Recenzia asta cel mai probabil nu-și are rostul (acum!), dar am avut o întâlnire foarte frumoasă în compania Cristinei și dacă n-o scriu, chiar sunt fraier. 

În urmă cu ceva timp am rămas împotmolit pe meleaguri necunoscute...și ca orice om aflat în încurcătură, cauți să te descurci! 
Am dat rapid o geană peste anunțurile locale drăgăstoase și m-am oprit la prima blondă! Uneori poate fi atât de simplu... 
Am schimbat câteva sms-uri și am bătut palma (în scris) să ne vedem în miez de noapte. Tot ce mă interesa(de început) pe mine era dacă lucrează la ore târzii, și spre surprinderea mea nu a trebuit s-o conving că sunt băiet bun, a mers pe încredere! 

În toiul nopții mă aflam cutreierând centrul orașului unde a avut loc Unirea, dar nu cu scopuri turistice, ci cu treburi serioase. 
Am sunat fata și a stat cu mine la telefon până la lift. De acolo (ca un făcut...parcă știa că am oroare de lifturi) m-am descurcat singurel. 
Am ajuns la o primă ușă. Mi-a zis că pot să intru ca la mine acasă, usa aia duce într-un hol unde mai sunt alte 3 uși. Zici că eram într-un maze.... Ușa A, B și C. Dacă dorința mea este să ajung la ea, cică o găsesc în spatele ușii B. 
Ce se afla în spatele celorlalte uși...rămâne un gând ș-un mister ce-o să mă frământe toată viața! 

Ciocăn eu ușurel la ușă (B), și-mi deschide o blondă.... Bă o blondă atât de frumoasă!!! 
Era într-o rochiță neagră până deasupra genunchilor, mulată pe trupul ei subțirel și în picioare cu o pereche de pantofi cu toc cui. Părul ei blond despletit... Ochișorii ei verzi... Buzele ei acoperite de un ruj lucios de culoare niud... Bă impecabilă ca prezență!! 
De-a dreptul impecabilă!
S-a prezentat Cristina și am urmat-o în dormitor. 

Am stat uMpicuț la socializare (cum se face în mod firesc la o primă întâlnire între 2 necunoscuți) și am aflat că este din Constanța, iar eu am mărturisit că sunt rezident al frumosului oraș de pe malul Begăi. 
M-a întrebat dacă nu cumva (din întâmplare) cunosc o fată María... Eu cunosc multe fete Maria. Când mi-a zis de cocostârci... Nu-mi venea să cred. 
Nici ea nu m-a crezut că eu sunt vinovatul datorită căruia i-a fost atribuit apelativul ăsta. După un scurt apel video (și o revedere frumoasă) toată lumea s-a lămurit. Viața îți rezervă uneori întâmplări greu de crezut. Dar demne de povestit. 

Mi-a zis că a fost în Timișoara....că "ăia fut mult", și că nu a petrecut mult la noi din motive pe care nu le-am prea înțeles. 
Simțeam nevoia să-i demonstrez fetei că nu a luat cea mai bună alegere. 

După ce și-a îndepărtat rochița aia neagră și m-a întrebat privindu-mă cu ochișorii ăia verzi "Cum vrei să începem?"... Am trăit clipe de iubire parcă desprinse din cele mai memorabile filme erotice. 
Oralul de care am beneficiat a fost făcut în mod erotic. Lent și cu priviri la purtător, alunecos și își folosește mâna într-un mod dibace. Fără atenție la bijuterii (din păcate). 
Înainte de a ajuta fata cu montarea prezervativului, i-am sărutat sânii ei micuți, plăcuți la atingere. Fk nu cred că oferă, dar scriind acum rândurile astea, pot să mărturisesc fără nicio reținere că este una dintre fetele cu care m-aș fi sărutat ca-n telenovele!! Eu nu sunt adept de săruturi dar cu ea m-aș fi sărutat. 

Ne-am iubit/futut într-un mare fel. Am schimbat o sumedenie de poziții, prima fiind ea deasupra. Este energică, se mișcă într-un mod (senzual) constant, fără să facă risipă de energie sau pauze fără rost. Am încercat să-i ofer același lucru, dar nu am putut ține pasul cu ea, am obosit :)
Am pus în practică Lot, misionar, mama iedului, linguriță, iarăși ea deasupra...la un moment dat mă bătea gândul să încercăm și alt mobilier în afara patului...era un scaun ce-mi făcea cu ochiul și mă gândeam că ar fi interesant de încercat. N-am mai apucat, cred că deja trecuseră binișor de 30 de minute de când noi ne tot iubeam cu foc și patimă. 
Am revenit la oral (unul care pot să zic că merită Oscarul, doar în filme mai vezi așa ceva) și am avut parte de o finalizare muuuuult așteptată. Mi-a zis din nou "Ăștia din Timișoara știam eu că duc mult." 
Cumva eram mândru de mine :)

Am fost invitat să stăm împreună la pauza de țigare, nu ne-am luat la revedere cu scuzele de rigoare. Am povestit una-alta, mi-a zis că oarecum face parte dintr-un grup de fătuci care frecventează frumosul nostru oraș de pe malul Begăi, dar că ea este cea care vine cel mai rar. Trebuie să fac cumva să se schimbe situația asta... Nu mă avantajează! 
Las niște note.... Mai mult simbolice. 

Locație - cu surprize :) mi-a plăcut că erau numerotate ușile, n-am mai întâlnit până acum așa ceva. Un suspans mișto 
Modalitate de contact - sms. Spre deosebire de multe fătuci de la noi, are și credit și răspunde chiar și târziu în noapte!! 
Atitudine - de manual. Jovială, veselă, ospitalieră...tot ce-ți poți dori (în cazul meu) 
Aspect - blondă cu ochii verzi! Frumoasă fata!! 
Îmbrăcată în rochiță neagră (Nu în bikini și sutien) machiată frumos, toace în picioare, zâmbetul pe buze... Fără reproș din partea mea. 
Oral - 8(opt)
Am scăzut 2 puncte pe motiv că nu face finalizare orală și nici nu acordă atenție la bijuterii, dar modul în care îl face cât și vizual desprins din filme (de Oscar) 
Normal - 10(zece) fără niciun comentariu 
GFE - pentru mine și pentru cum percep eu gfe'ul ăsta, a fost spectacol. Am prins programare noaptea târziu fără cel mai mic efort, am avut o întâlnire super mișto și o partidă de amor pe măsură. 
Tarif - 250 de galbeni 
De revenit - o aștept cu drag în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi să avem parte de o revedere ca-n povești 😍

Recenzia asta am scris-o târziu... Dar timpul nu mi-a fost prieten în ultima perioadă. Cu ocazia asta vă urez tuturor sărbători frumoase alături de cine vă doriți voi. @cristina1991 te aștept cât mai repede în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi!! 🥰

Melodia e pentru sufletul meu, de când am auzit-o, o ascult încontinuu :)

• Like 4
  • Inimioara 1

Postat

Buna Cristina, mai activezi , am observat ca ai dezactivat anunțul pe publi24.....?!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...