Sari la conținut

Amalia Noua in oras , si in domeniu !!! 0728383868

Postări Recomandate

• Oras:Tomis Nord - Constanta
Postat

Domnisoara (mai bine zis, doamna) Amalia nu prea are nicio recenzie. Ultima o indica cu 100 / finalizare. Asa o fi? Notele pe care le-a primit sunt mediocre, gen 6, 7, etc. 

Amalia, in loc sa tot scrii pe aici ca esti disponibila (sigur ca esti!!!, de aia ai venit la malul marii, nu?!) ai face mai bine sa iti descrii mai detaliat serviciile si preturile, eventual sa adaugi mai multe poze si, poate, daca te porti frumos, sa ii rogi pe "colegii" care te viziteaza sa iti imbunatateasca "rating"-ul de pe forum. Altfel, nu te vad prea "roz"😁😁😁 

Nu imi multumi, iti vreau binele, astfel incat sa ramai pe aici...

• Like 1
Postat
  La 23.09.2021 la 12:47, Machedonul12 a spus:

Domnisoara (mai bine zis, doamna) Amalia nu prea are nicio recenzie. Ultima o indica cu 100 / finalizare. Asa o fi? Notele pe care le-a primit sunt mediocre, gen 6, 7, etc. 

Amalia, in loc sa tot scrii pe aici ca esti disponibila (sigur ca esti!!!, de aia ai venit la malul marii, nu?!) ai face mai bine sa iti descrii mai detaliat serviciile si preturile, eventual sa adaugi mai multe poze si, poate, daca te porti frumos, sa ii rogi pe "colegii" care te viziteaza sa iti imbunatateasca "rating"-ul de pe forum. Altfel, nu te vad prea "roz"😁😁😁 

Extinde  

Fata e băștinașa. nu i venită la sezon 

• Oras:Constanta
Postat
  La 23.09.2021 la 12:47, Machedonul12 a spus:

Extinde  

Daca ar avea un rating mai bun, as incerca si eu o vizita de lucru..😂

Postat

Doar ce am ieșit de la aceasta domnisoara, mica, frumușică foc...cu niște ochi superbi din punctul meu de vedere. Foarte vorbăreț, deschisa te întreabă cum dorești sa descurca vizita etc. 

Aspect: fizic 8 - 8,5 (merita un 11 pt ochi) 

Oral: 9 np

Normal: 9 

Merita vizitata cu toată încrederea.

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
  La 25.09.2021 la 17:52, zguby7792 a spus:

Doar ce am ieșit de la aceasta domnisoara, mica, frumușică foc...cu niște ochi superbi din punctul meu de vedere. Foarte vorbăreț, deschisa te întreabă cum dorești sa descurca vizita etc. 

Aspect: fizic 8 - 8,5 (merita un 11 pt ochi) 

Oral: 9 np

Normal: 9 

Merita vizitata cu toată încrederea.

Extinde  

Multumesc frumos!😘

Postat

Amalia iti admir perseverenta... Apropo, te ajuta cu ceva, postarea zilnica pe site-urile de specialitate ca esti dornica de barbati?!? Pe bani, evident....😄

Postat
  La 27.09.2021 la 10:18, Machedonul12 a spus:

Amalia iti admir perseverenta... Apropo, te ajuta cu ceva, postarea zilnica pe site-urile de specialitate ca esti dornica de barbati?!? Pe bani, evident....😄

Extinde  

Probabil dacă ai merge la ea, ai face o recenzie bună la adresa ei. 

• Like 1
Postat

Mai Amalia, noutatea din orasul nostru.... Nu te plictisesti cand iti "tii" singura topicul? Apreciem perseveranta dvs....,, dar cred ca ar fi fost mai potrivita pentru  o cauza mai nobila....

• Haha 1
Postat
  La 30.09.2021 la 9:59, Machedonul12 a spus:

Mai Amalia, noutatea din orasul nostru.... Nu te plictisesti cand iti "tii" singura topicul? Apreciem perseveranta dvs....,, dar cred ca ar fi fost mai potrivita pentru  o cauza mai nobila....

Extinde  

Măi Machedonul12...si tu nu te-ai plictisit sa tot îi scrii pe topic?😅

• Telefon: maiconteazanu@yahoo.com
  • Oras:constanta
Postat
  La 30.09.2021 la 9:59, Machedonul12 a spus:

Extinde  

Mache nu fii carcotas ca fata posteaza ca este dispo odata pe zi..ce ai cu ea?

• Telefon: g2br13l2009@yahoo.com
Postat
  La 30.09.2021 la 12:07, Amy.Amalia a spus:

Măi Machedonul12...si tu nu te-ai plictisit sa tot îi scrii pe topic?😅

Extinde  

Are dreptate. Mai pigmenteaza și tu topicul, mai pune o poza, mai schimba fraza, injura-ne. Cearta-te cu noi. Fa ceva sa îți crească vizibilitatea. 🤣🤣

E pentru bussinesul tău. Dar tu poți face cum crezi. Îti dau un hint. Ia-l pe Lex la pula. 🤣🤣🤣

La 30.09.2021 la 12:11, lexluthor a spus:

Mache nu fii carcotas ca fata posteaza ca este dispo odata pe zi..ce ai cu ea?

Extinde  

Are dreptate. E plictisitor topicul. Și nu cred ca merita asta. 

• Like 1
  • Haha 2
  • Oras:CONSTANȚA
  • Oras:CONSTANȚA
Postat
  La 30.09.2021 la 12:37, g2br13l a spus:

Are dreptate. Mai pigmenteaza și tu topicul, mai pune o poza, mai schimba fraza, injura-ne. Cearta-te cu noi. Fa ceva sa îți crească vizibilitatea. 🤣🤣

E pentru bussinesul tău. Dar tu poți face cum crezi. Îti dau un hint. Ia-l pe Lex la pula. 🤣🤣🤣

Extinde  

Lasă-l pe lex, am fost odată la ea, ce mi-a povestit de nicieu😂😂 îmi e si rușine să mai dau ochii cu el😂

• Haha 2
Postat
  La 30.09.2021 la 12:44, benzema09 a spus:

Lasă-l pe lex, am fost odată la ea, ce mi-a povestit de nicieu😂😂 îmi e si rușine să mai dau ochii cu el😂

Extinde  

Mi-a zis baiatu. Asta e și motivul pentru care a plecat în voiaj. Sa se mai uite. 🤣🤣🤣

• Haha 2
Postat

Extinde  

Da tu de unde stii ca are pula? Lucrezi ca CTC cumva?🤣🤣🤣

Postat

Extinde  

Pula nu am ca sa îl iau🤣🤣...

Postat
  La 30.09.2021 la 13:55, Amy.Amalia a spus:

Pula nu am ca sa îl iau🤣🤣...

Extinde  

Sună-mă pe mine și te ajut. 🤣🤣

Acum, serios, fa ceva. E păcat. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...