laura popescu Reputație: 3807 Postat Decembrie 31, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2013 A mai trecut un an!! Sa va amintiti cu plăcere de toate împlinirile, de toate clipele frumoase, şi cu încredere ca tot ce n-ati putut realiza in acest an veti reusi In 2014. Succes in tot ceea ce vreti sa faceti pe viitor. La multi ani 1
diaconescum Reputație: 394 Postat Decembrie 31, 2013 Oras:none Oras:none Postat Decembrie 31, 2013 Acum dupa Craciun,Va urez si un an bun,Sa fie un an frumos,Toti sa fie sanatosi,Bucurii sa fie multe,Probleme cat mai... marunte,Seara asta chefuiti,Beti mancati va veseliti,Bani oricati sa cheltuiti,Macar simiti ca traiti,Macar intr-zi pe an,Nu va mai ganditi la ban,?!(La cumpana dintre ani)Aveti timp in noul an,Sa puneti ban la ban,La anu' si la mult' an! http://lunaticphotos.com/wp-content/uploads/2013/12/funny-memes-2014hd-2014-free-wallpaper---funny-pictures-funny-quotes-funny-memes-d9gnbtrt.jpg
ventrino Reputație: 955 Postat Decembrie 31, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Decembrie 31, 2013 http://youtu.be/RMYEH4TNvps
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 31, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2013 Buna seara dragii mei! Ma gandeam sa deschid un topic la DG, sa scriu pe topicul meu....pana la urma mi-am zis sa ma bag in topicul Laurei S-au intamplat multe anul acesta, unele bune, unele mai putin bune...ceea ce conteaza cu adevarat este ca inca sunt sanatoasa, am niste parinti sanatosi si minunati pe care-i ador si carora le multumesc din suflet pentru tot ce au facut si nu au facut pentru mine, am cativa prieteni (as minti sa spun ca am multi) care imi sunt cu adevarat prieteni si mi-au dovedit asta ori de cate ori a fost necesar, am o gramada de cunostinte, oameni super (in general elimin din jurul meu oamenii de nimic) si, nu in ultimul rand, va am pe voi, dragi curvari, care, indiferent daca ma credeti sau nu, imi faceti si voi viata mai frumoasa, si nu doar din punct de vedere material. In general am intalnit, oameni ok, oameni cu care mi-a placut sa port o conversatie sau sa impart patul. Au fost printre voi, barbati fata de care m-am simtit extraordinar de atrasa, barbati la care m-am gandit multe seri la rand, dupa intalnirea noastra. In ce fel m-am gandit...asta nu mai spun . Asadar, per total, eu sunt foarte multumita de anul 2013 si sper ca si anul urmator sa fie cel putin la fel de bun... pe toate planurile... Va doresc tuturor un an nou fericit, plin de realizari si petrecere frumoasa in noaptea dintre ani! 2
Clontosul Reputație: 535 Postat Decembrie 31, 2013 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 31, 2013 Pentru jupanu' forumului:
Vizitator albertosiculus Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2013 Postat Decembrie 31, 2013 LA MULTI MULTI ANI !!!
papapius Reputație: 222 Postat Decembrie 31, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 31, 2013 VA DORESC UN AN MAI BOGAT IN IMPLINIRI ,MAI INALT IN ASPIRATII SI PLIN DE SUCCESE ! LA MULTI ANI PRIETENI DRAGI !
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 31, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2013 2 topicuri deschise de aceiasi persoana cu acelasi nume...Pai La multi ani, ce vrei, bla, bla... pt ca se pare ca ai nevoie!
dem radulescu Reputație: 184 Postat Decembrie 31, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2013 LA MULTI ANI!!!!!VA DORESC TUTUROR UN 2014 FRUMOS!!!SA AVETI PARTE DE MULT SEX DE CALITATE SI MAI ALES DE IUBIRE;)!!!
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Decembrie 31, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Decembrie 31, 2013 la multi ani 2014!
loverel Reputație: 430 Postat Decembrie 31, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Decembrie 31, 2013 An nou fericit si La multi ani!!! si din partea gastii de burlaci de la Oradea... eu, PapiAlex, Fuckster si CrazyLara .. cei care vom petrece revelionul impreuna
papialex Reputație: 465 Postat Decembrie 31, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 31, 2013 La multi ani din partea gastii din Oradea. Multumim pentru sandwichuri Lara...acuma o sa stau toata seara cu pula in gura
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2014 La Multi Ani tuturor! Un 2014 fara criza cu multi bani, sex si bucurii!
Lubric Reputație: 707 Postat Ianuarie 1, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Ianuarie 1, 2014 La multi ani!
JackBlack Reputație: 1026 Postat Ianuarie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2014 http://politicata.files.wordpress.com/2013/12/2014.jpghttp://www.cazareclujnapoca.ro/blog/wp-content/uploads/2013/12/la-multi-ani-1040x520.jpg La multi ani 2014! P.S. Cautatorule, m-ai lovit la sentiment cu melodia aia desi era cu alta adresa Pentru jupanu' forumului: http://www.youtube.com/watch?v=hBKGka-2G0g
zeppelin Reputație: 749 Postat Ianuarie 1, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 1, 2014 La multi ani! An Nou Fericit!
alexxx23yo Reputație: 1 Postat Ianuarie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2014 ANUS NOU. :laugh2 :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum