Sari la conținut

La multi ani!!!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

A mai trecut un an!! Sa va amintiti cu plăcere de toate împlinirile, de toate clipele frumoase, şi cu încredere ca tot ce n-ati putut realiza in acest an veti reusi In 2014. Succes in tot ceea ce vreti sa faceti pe viitor. La multi ani

:cake  :2808.gif  :ellao  :ylsuper

• Like 1
  • Oras:none
  • Oras:none
Postat

Acum dupa Craciun,
Va urez si un an bun,
Sa fie un an frumos,
Toti sa fie sanatosi,
Bucurii sa fie multe,
Probleme cat mai... marunte,
Seara asta chefuiti,
Beti mancati va veseliti,
Bani oricati sa cheltuiti,
Macar simiti ca traiti,
Macar intr-zi pe an,
Nu va mai ganditi la ban,
?!(La cumpana dintre ani)
Aveti timp in noul an,
Sa puneti ban la ban,
La anu' si la mult' an!

http://lunaticphotos.com/wp-content/uploads/2013/12/funny-memes-2014hd-2014-free-wallpaper---funny-pictures-funny-quotes-funny-memes-d9gnbtrt.jpg

Postat

Buna seara dragii mei!

Ma gandeam sa deschid un topic la DG,  sa scriu pe topicul meu....pana la urma mi-am zis sa ma bag in topicul Laurei :girly

S-au intamplat multe anul acesta, unele bune, unele mai putin bune...ceea ce conteaza cu adevarat este ca inca sunt sanatoasa, am niste parinti sanatosi si minunati pe care-i ador si carora le multumesc din suflet pentru tot ce au facut si nu au facut pentru mine, am cativa prieteni (as minti sa spun ca am multi) care imi sunt cu adevarat prieteni si mi-au dovedit asta ori de cate ori a fost necesar, am o gramada de cunostinte, oameni super (in general elimin din jurul meu oamenii de nimic) si, nu in ultimul rand, va am pe voi, dragi curvari, care, indiferent daca ma credeti sau nu, imi faceti si voi viata mai frumoasa, si nu doar din punct de vedere material. :P

In general am intalnit, oameni ok, oameni cu care mi-a placut sa port o conversatie sau sa impart patul. Au fost printre voi, barbati fata de care m-am simtit extraordinar de atrasa, barbati la care m-am gandit multe seri la rand, dupa intalnirea noastra. In ce fel m-am gandit...asta nu mai spun :blushing2 .

Asadar, per total, eu sunt foarte multumita de anul 2013 si sper ca si anul urmator sa fie cel putin la fel de bun... pe toate planurile...

Va doresc tuturor un an nou fericit, plin de realizari si petrecere frumoasa in noaptea dintre ani!

• Like 2
Vizitator albertosiculus
Reputație: 0
Postat

LA MULTI MULTI ANI !!!

post-28563-0-31428900-1388515313_thumb.jpg

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

VA DORESC UN AN MAI BOGAT IN IMPLINIRI ,MAI INALT IN ASPIRATII SI PLIN DE SUCCESE !  LA MULTI ANI PRIETENI DRAGI !

• Telefon: amada.dulcica
  • Telefon: amada.dulcica
Postat

2 topicuri deschise de aceiasi persoana cu acelasi nume...

Pai La multi ani, ce vrei, bla, bla... pt ca se pare ca ai nevoie! :hug1

Postat

LA MULTI ANI!!!!!

VA DORESC TUTUROR UN 2014 FRUMOS!!!SA AVETI PARTE DE MULT SEX DE CALITATE SI MAI ALES DE IUBIRE;)!!!

• Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town
Postat

An nou fericit si La multi ani!!!   si din partea gastii de burlaci de la Oradea...  :D   eu, PapiAlex, Fuckster si CrazyLara  .. cei care vom petrece revelionul impreuna   ;)

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

La multi ani din partea gastii din Oradea. Multumim pentru sandwichuri Lara...acuma o sa stau toata seara cu pula in gura

post-46699-0-17405700-1388528575_thumb.jpg

Postat

La Multi Ani tuturor! Un 2014 fara criza cu multi bani, sex si bucurii!

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

La multi ani!

Postat

http://politicata.files.wordpress.com/2013/12/2014.jpg

http://www.cazareclujnapoca.ro/blog/wp-content/uploads/2013/12/la-multi-ani-1040x520.jpg

La multi ani 2014!

P.S. Cautatorule, m-ai lovit la sentiment cu melodia aia desi era cu alta adresa :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...