Sari la conținut

🎀ALESSIIA🎀 0755895148

Postări Recomandate

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat

Ne spui unde vei avea locatia si cat timp vei poposi in Arad?

• Telefon: 0755895148
  • Oras:â�¤ï¸�Timisoara
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 5 ore, unsuflet a spus:

Ne spui unde vei avea locatia si cat timp vei poposi in Arad?

Aceeași locație (ARED KAUFLAND) 

Doar mâine voi fi disponibila in Arad😍🥰

Te pup și ne vedem mâine, suflețel🤩🥳😘🥰😍

• Oras:Arad
Postat

Mâine la ce oră incepi,Alessiia?Ții cont și de mine,îți mai amintești de mine?,și dacă da...,?!?...aștept...!?

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Buna dimineața 😅🥰

Am ajuns la “birou”😉🥳

Zi frumoasa tuturor!🤗😘😎

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 48 minute, alessiia a spus:

Buna dimineața 😅🥰

Am ajuns la “birou”😉🥳

Zi frumoasa tuturor!🤗😘😎

Eu ma inscriu la o proba orala la birou. Nu imi doresc sa trec azi examenul, doar vreau sa iti vad ochii aia frumosi in timpul actiunii, cu pixul in guritza.😂

Vizitator calatorul00
Postat
Acum 10 minute, unsuflet a spus:

Eu ma inscriu la o proba orala la birou. Nu imi doresc sa trec azi examenul, doar vreau sa iti vad ochii aia frumosi in timpul actiunii, cu pixul in guritza.😂

🤚Vin eu la proba practică🤣😜 ce zici unsuflet,şi împărţim ,,caboul,,dacă nu trecem examenul facem o reprogramare🤣🤣..baftă multă💪

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Ultimele locuri libere de la 15:00-17:00, va pup 🥰😘

Vizitator unsuflet
Postat

Vizitat azi domnita, mai bine spus rererevizitat. Ma atrage intr-un mod nestiut si imperceptibil.

Ce imi place cel mai mult la ea? Clar ochii aia cu gene lungi, cand clipeste des i se lumineaza fata ei si a mea. Fatuca are forme feminine, suple, e simpla si naturala. Fund numai bun de framantat, sanii putin lasati dar sensibili la mozolit. Buze carnoase, se simt excelent atat la Fk cat si pe 8nstrument.

De fapt, de aia m-am si dus azi la ea, pt o descarcare rapida orala. As fi vrut sa stau o ora, dar mi-am schimbat programarea initiala si nu am mai prins loc de o ora intreaga. Daca stateam o ora, cu siguranta incercam si pizdulica, care are o conformatie putin mai speciala, parca e o creasta de cocos, delicioasa si frumis mirositoare, atat cat am apucat sa o gust azi.

Deaore actiune nu am multe de spus: On cu de toate, diferite viteze, atentie si la inprejurimi, lins si pe lung si pe lat, priviri perverse spre purtatorul instrumentului din gurita ei, un clipit din gene si gata, booom.

Locatie Ared Kaufland cu de toate la baie -10

On -10

Np -data viitoare sau amintiri de data trecuta

Igiena -10

Gfe -9. Ai cu cine si ce vorbi, e naturala, am depunctat-o doar pt lipsa profunzimii la Fk, e mai mult pe buzele alea carnoase, dar poate nu ma incadrez eu in chimia ei.

Halat 200lei/30 min, lasati la final. Totul s-a desfasurat fara graba si fara atentie la telefon.

Eu voi reveni cu siguranta. Mi-as diri sa o avem in oras putin mai des.

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Heyyy🤩

In urma cerințelor voastre, am hotărât sa rămân și mâine in oraș😉😎

Va aștept pe wapp pentru programări🥰🤩

Ma bucur foarte tare ca V-am revăzut astăzi pe unii dintre voi, recunosc ca mi-a fost dor de Arad și de oamenii faini de aici🥰😍❤️ Sunteți minunați, va pup 😘😍😍😍

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 4 ore, alessiia a spus:

Heyyy🤩

In urma cerințelor voastre, am hotărât sa rămân și mâine in oraș😉😎

Va aștept pe wapp pentru programări🥰🤩

Ma bucur foarte tare ca V-am revăzut astăzi pe unii dintre voi, recunosc ca mi-a fost dor de Arad și de oamenii faini de aici🥰😍❤️ Sunteți minunați, va pup 😘😍😍😍

Nu cred ca ti-ai prelungit sederea pt mine, dar voi profita de ocazie si maine ne vom revedea sa incercam si "creasta". De data asta nu mai schimb ora programarii si stau un ceas intreg sa te savurez pe indelete. Revin cu relatari ale actiunii. Doar atata te rog, sa nu clipesti des prea des, ca nu voi avea ce relata...

Postat

Super de treabă,cu f mult bun simț,frumoasă prin felul cum arată,atitudine,e fata bună care vrei să o ai(acasă?!?...😌😉🙂),...totul la superlativ ...o să detaliez,și să nu supăr pe cineva dacă o să fiu mai prozaic,dar minunătia de...Alessiia merită să o lăudăm fără a exagera...mulțumesc;Ale...10 cu aplauze,confetti și steluțe...te poop tare 🤗💋see you...some Time...!?!...

• Like 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Buna, buna 😎🥳

Luni si marți voi fi in Arad, pentru a îmi lua rămas-bun si de la voi 😞😢aceasta este ultima vizita, după care voi pleca din țară

Cei care va știți deja programul va aștept pe whatsapp🤩🥰

Va pupacesc 🥰😘🤗🤗😍😍😍

• Trist 3
Vizitator unsuflet
Postat
La 11.12.2021 la 15:01, alessiia a spus:

Buna, buna 😎🥳

Luni si marți voi fi in Arad, pentru a îmi lua rămas-bun si de la voi 😞😢aceasta este ultima vizita, după care voi pleca din țară

Cei care va știți deja programul va aștept pe whatsapp🤩🥰

Va pupacesc 🥰😘🤗🤗😍😍😍

Locatia? Ca de obicei?

Vizitator unsuflet
Postat

Da. Sper doar sa mai avem ocazia sa ne intalnim inainte de a ne parasi definitiv.

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 7 minute, dracugol26 a spus:

Hello

Eu tot caut ceva poze dar nimic...

Fata a activat mult pe Oradea si Mures in trecut, poate gasesti acolo ceva, nu stiu.

Nu iti zic sa mergi pe mana mea, dar eu in trecut am avut o conexiune buna cu ea si o voi vizita si maine. Anul trecut era feminina si fusiforma, daca s-a mai ingrasat sau a mai slabit intre timp nu am de unde sa stiu. Voi scrie o recenzie, dar va fi tarziu deja, maine noaptea. 

Postat
Acum 3 minute, unsuflet a spus:

Fata a activat mult pe Oradea si Mures in trecut, poate gasesti acolo ceva, nu stiu.

Nu iti zic sa mergi pe mana mea, dar eu in trecut am avut o conexiune buna cu ea si o voi vizita si maine. Anul trecut era feminina si fusiforma, daca s-a mai ingrasat sau a mai slabit intre timp nu am de unde sa stiu. Voi scrie o recenzie, dar va fi tarziu deja, maine noaptea. 

Am cautat... dar nimic. Poate la urmatoarea ta interactiune poti sa ii sugerezi de cateva poze. Mersi :)

• Membru Premium
Reputație: 7449
Postat

Iiioooiii!🤪🤪🤪. Chiar revine sau cineva are chef de glume nesarate? 

Cindva am avut o conexiune foarte faina cu Alessiia.... 

• Minus 1
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Mâine vine pe oraș și soția lu dolaru , doamna euro Tania …:)))) așa ca va fi competiție acerba , poate prindeți loc ce va invidiez ca sunteți in oraș mâine când vine spuma regalități și celebrității , dive regești :))) pff la T tre sa se sature soțul de ea după are timp și de voi restul 🤣🤣🤣🤣💵

Postat
Acum 7 minute, zerrcore a spus:

Mâine vine pe oraș și soția lu dolaru , doamna euro Tania …:)))) așa ca va fi competiție acerba , poate prindeți loc ce va invidiez ca sunteți in oraș mâine când vine spuma regalități și celebrității , dive regești :))) pff la T tre sa se sature soțul de ea după are timp și de voi restul 🤣🤣🤣🤣💵

Inceteaza ….

• Confuz 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 57 minute, Flx01 a spus:

Iiioooiii!🤪🤪🤪. Chiar revine sau cineva are chef de glume nesarate? 

Cindva am avut o conexiune foarte faina cu Alessiia.... 

Hey💋💋

Da, chiar revin mâine😉❤️💋

Te pupacesc 

• Membru Premium
Reputație: 7449
Postat
Acum 17 minute, alessiia a spus:

Hey💋💋

Da, chiar revin mâine😉❤️💋

Te pupacesc 

Bine ai revenit. 😘🤗

Sper sa ne revedem miine. 

• Like 1
  • Minus 1

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 2 minute, Flx01 a spus:

Bine ai revenit. 😘🤗

Sper sa ne revedem miine. 

Eu o revad sigur, am loc rezervat deja🤣😂😂.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...