Sari la conținut

Mellena prima data la voi in oraș!!!0733780045

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Buna sunt Mellena de mâine voi fii la voi in oraș va astept sa ma vizitați. Locația o voi anunța mâine aici pe forum. Va astept cu mare drag🥰

Gfe
69
Sex normal protejat
Sex oral protejat sau neprotejat (in funcție de igiena desigur 😉)
Săruturi (in funcție de igiena)
Masaj de relaxare sau masaj erotic
69
Anilingus(pasiv) și cunilingus
Atingeri 
Diferite poziții
Lenjerii sexy
Finalizare corporală 
Sex între sâni 
Fantezii (in limita bunului simt)
Role play
Foot fetish

Cadoul 
200 lei 30 min cu o finalizare
400 lei Pt 1h
0733780045 

883E5B45-C580-451A-8487-19B76AA5F2BC.jpeg

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator gabry89
Reputație: 0

Vizitat fata. 

Fata: 9 (slim, mica) ce-mi place mie. 

Acțiunea: 9 on, np, câteva poziții... 

De revenit: da.

Amenda: 200

Link spre comentariu
Acum 21 minute, gabry89 a spus:

Vizitat fata. 

Fata: 9 (slim, mica) ce-mi place mie. 

Acțiunea: 9 on, np, câteva poziții... 

De revenit: da.

Amenda: 200

Multumesc pt recenzie și îmi pare rău de caldura dar nu este vina mea ca nu-i aer condiționat data viitoare poate găsesc o locație mult mai buna

Link spre comentariu
  • Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures
On 7/15/2021 at 5:21 PM, mellena said:

948E446D-181F-4A21-9047-337B39AF1DE6.jpeg

Deși am vizitat deja o fată săptămâna aceasta, și mi-am zis că "ajunge, potolește-te", tot nu mă lăsau în pace drăcușorii din cap. Mă tot uitam la poza de mai sus, care parcă era gata să se miște și să-mi zică: "Mă dorești? Atunci vino la mine." (Dealtfel i-am scris și ei asta pe Whatsapp) :)
Așa că într-un final m-am lăsat învins de drăcușori, am luat telefonul și am contactat-o pe Whatsapp. Programarea a mers fără probleme.

Exact când am ajuns în zonă și căutam blocul, mi-a scris ea dacă am găsit blocul. I-am răspuns că acuma caut, la care ea m-a sunat să mă îndrume pănă la ușa de intrare.

Deși blocul nu arată prea grozav din exterior, înăuntru la ea era ok. Este o garsonieră micuță, dar este renovată, cochetă. Avea și un ventilator în funcțiune, așa că aerul era confortabil. Terenul de "joacă" este un pat single care scârțâia tare.
Locație: 8

Dar să lăsăm locația și să trecem mai bine la persoana cine mă aștepta după ușă. O bunăciune de fată, sexy, după care mi-aș întoarce capul pe stradă. :) Se vede de pe chipul ei dar și din felul cum vorbește, că nu mai e o puștoaică, ci o femeie matură. Dar asta nu este un impediment pentru mine, dimpotrivă, îmi place! :) Nu m-am interesat de vârsta ei, dar aș zice că are 31-32 de ani. Este frumoasă la chip, la statură este mică, slim, dar are un corp bine proporționat și ținut în formă. Are un funduleț mic dar bine rotunjit, sâni mari, siliconați și fermi, și piele fermă pe tot corpul.
Pentru aspectul fizic eu acord 10, pentru că mi-a plăcut mult ce am văzut, nu aș depuncta faptul că e scundă și slim, pentru că are un corp bine proporționat și bine îngrijit.

M-a întâmpinat doar în chiloței, m-aș fi bucurat dacă m-ar fi aștept îmbrăcată mai sexy, dar am aflat fără să fac vreo observație la capitolul acesta, că recent revenise și ea de afară și nu mai avea timp să se îmbrace și a decis că mai bine mă așteaptă naturală. Am primit o sticlă de apă rece în timp ce am conversat un pic. Este vorbăreață și zâmbitoare, m-a întrebat și de duș, mi-a înmânat un prosop mare, curat, pe scurt este o gazdă plăcută.

Când am revenit de la duș, m-a poftit în pat, mi-a zis să mă fac comod de parcă aș fi acasă. Mi-a plăcut faza asta. :)
M-am întins pe pat, m-a întrebat ce îmi place, ce vreau să facem, în timp ce primisem câteva sărutări pe corp. După aceea a trecut la ON. Oralul a fost ok, nu mai țin minte cât de adânc înghițise soldățelul. După un timp a scos soldățelul din guriță și a început să îl lingă pe toată lungimea lui, până a ajuns la biluțe. A avut grijă și de ele, le-a răsfățat cu limba. 

Oral: 9 - 9.5

După un timp m-a întrebat dacă îmi place 69. I-am spus că îmi place, dar aș vrea mai degrabă să îi dau limbuțe cu ea întinsă pe spate. Pentru că vroiam neapărat să ling și sfârcurile ei. Așa că am început de sus, am poposit la sânii ei faini și tari, i-am lins sfârcurile, după care am trecut mai departe, și i-am cutreierat corpul cu limba până am ajuns la păsărică. Am început să-i dau limbuțe multe multe, fiind răsplătit cu gemete plăcute, semn că îi plăcea. Așa că mi-am propus să o conduc la orgasm, dar cum din când în când se mai opreau gemetele, la un moment dat mi-a fulgerat prin minte întrebarea: oare are rost să continui, oare o să ajungă la orgasm? Dar mi-am zis să mai continui un pic, și după nu mult timp au început să se intensifice gemetele, a început să îmi strângă capul cu picioarele ei, semnalând că este aproape momentul așteptat ... da da se apropia cu pași repezi ... Am început să simt convulsiile corpului ei ... mi-a luat capul între palmele ei ... semn să mă opresc ... ajunsese acolo.

După ce și-a revenit un pic, m-a întrebat dacă să îmi mai facă oral, dar cum soldățelul nu se înmuiase deloc în timpul acesta, rămăsese tare și nerăbdător de acțiune, am trecut la normal. Am trecut deasupra ei, a primit soldățelul în ea, și am început joaca de dute-vino. :) A inițiat FK, ne-am sărutat de câteva ori în timpul actului. Are niște buze tari și știe să sărute bine.
Are o păsărică strâmtă, așă că la nu mult timp de la începerea normalului deja simțeam că 
"glonțul" stă să fie încărcat pe țeavă și gata de tragere. Ea între timp, sesizând că poziția în care eram mă incomodează ușor, m-a întrebat dacă nu vreau să schimbăm poziția. Întrebarea venise în momentul oportun, și timpul în care am schimbat poziția i-a dat soldățelului un moment de respiro, să amâne tragerea. A trecut ea deasupra, și a început să mă călărească. :) Se mișca foarte bine în LOT, știa să își adapteze ritmul ei la al meu ... eram în sincron aproape instant. Se putea observa din mișcările ei, că are experiență considerabilă. După LOT am trecut la doggy, unde am putut admira fundulețul ei bine rotunjit. Erau așa de sfidători bucii ei, că trebuia să le pălmuiesc de câteva ori. :)))

Am continuat în poziția aceasta, printre gemete intense și exclamații "așa, dă-i" până când soldățelul a încărcat din nou "glonțul" pe țeavă și a tras în prezervativ.
Normal bun și intens: 10

Când am terminat aveam senzația că trecuse abia un sfert de oră și mai am timp suficient, dar când am scos telefonul din buzunar, am rămas uimit, că mai aveam doar 5 minute din timpul alocat. Atunci am realizat că de aceea a zburat așa de repede timpul, că m-am simțit bine la ea.
Am mai fumat o țigară împreună în timp ce mă îmbrăcam, cu care îmi expirase timpul și trebuia să îmi iau rămas bun de la ea.
La plecare am mai primit un pupic pe buze. Am ieșit pe stradă și încă nu îmi venea să cred cât de repede trecuse timpul la ea. Simțeam că nu mi-a ajuns atâta, nu a fost suficient ... 
Sper că v-a mai reveni în Mureș să ne mai facem de cap ...

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator ExtraLuv
Reputație: 0

Cand a fost la noi in oras imi amintesc ca am futut-o grav, suge pula bine rau de tot si sta grav cu ea in gura, o scuipa si o bate de limba...

La normal am schimbat multe pozitii, tin minte ca am futut-o in tot ce am putut :))) ( cand o sa revina la noi o sa i propun sa o fut in picioare ) 

GFE este super misto, te face sa te seimti bine si este amabila de la intrarea pe usa ( te serveste cu ce doresti, fumezi, bei o stergi la dus si bineinteles nu iti ia din timp ) sau na cel putin mie nu mi-a luat" 

La 69 tin minte ca i-am dat limbi grave atat la pasarica cat si la fund in timp ce ea se inneca cu pula mea ( asta ma excita foarte tare ) 

Am bagat-o putin intre sani si la final am finalizat tot ce am putut pe ea :)))) eu o recomand plus ca are asa tenta de " secretara de la birou '' pe care vrei oricum sa o futi, e misto tipa, mi-e dor de ea!
Griji sa avetei si spor cu incredere!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...