Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 6 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 6 Bună dimineața! 🤗 Începând de astăzi voi fi disponibila pentru 5 zile în București. Zona Cercul Militar Pentru programări pot fi contactata pe whatsapp, doar whatsapp Astăzi sunt disponibila pentru programări începând cu ora 12:00 11 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 6 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 6 Pentru astăzi mai am următoarea disponibilitate: 18:30-23:30. Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 7 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 7 Bună dimineața! Disponibilă pentru programări Încă 4 zile în oraș Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 7 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 7 12 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 7 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 7 edit*Nu mai am disponibilitate pentru astăzi. Disponibilitate: 21:00-23:00. Link spre comentariu
ronny9999 Reputație: 341 Postat August 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 7 6 hours ago, Ana.Maria said: Ahh ce fundulet 🤪 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 8 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 8 Bună dimineața, dragilor! Disponibila pentru programări între orele 11:00-23:30. Încă 3 zile în oras Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 8 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 8 Pentru astăzi mai următoarea disponibilitate: 20:30-23:30 Voi mai fi disponibila doar maine și poimâine în București. Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 8 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 8 La 08.08.2024 la 13:15, Ana.Maria a spus: Pentru astăzi mai am următoarea disponibilitate: 20:30-23:30 Voi mai fi disponibila doar maine și poimâine în București. Edit* Mai am următoarea disponibilitate 23:30 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 8 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 8 6 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 8 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 8 7 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 9 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 9 Bună dimineața! Disponibila pentru programări Ultimele 2 zile în oraș Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 9 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 9 Edit*Astăzi mai am doar următoarea disponibilitate: 21:00-00:00. Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 9 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 9 1 6 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 9 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 9 4 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 10 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 10 Bună dimineața, dragilor!🤗 Disponibil pentru programări Ultima zi în oraș Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 10 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 10 6 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 10 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 10 Locuri libere pentru începând cu ora 15:00 Pentru programări pot fi contactata pe whatsapp, doar whatsapp Link spre comentariu
MPutero Reputație: 0 Postat August 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10 Acum 19 minute, Ana.Maria a spus: Locuri libere pentru începând cu ora 15:00 Pentru programări pot fi contactata pe whatsapp, doar whatsapp Ana de ce nu vrei să mă primești, dacă ma vezi sigur o să vrei să mă pupi toate o fac, ești frumoasă și înaltă de îmi vine să pup telefonul da nici eu nu sânt urât, am și bani dacă te interesează. Toți muncim pentru bani dar e mai bine arunci când o faci cu placere (acum te-am tras la răspundere și știu că nu îți place ) tu mă ignori deși nu ma cunoști. Te pup 😘M. 1 2 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 10 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 10 INDISPONIBILĂ 1 Link spre comentariu
whorezu Reputație: 17 Postat August 10 Partajează Postat August 10 am incercat o programare. tipa pretinde poza de profil, poze de confirmare, nume real... big no! Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 15 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 15 Buna, dragilor! 🤗 Doar ce am ajuns in oraș iar de maine voi fi disponibilă pentru 5 zile în București. 1 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 16 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 16 Buna dimineața! Disponibila pentru programări Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 16 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 16 La 10.08.2024 la 21:25, whorezu a spus: am incercat o programare. tipa pretinde poza de profil, poze de confirmare, nume real... big no! Ce spui este exagerat,nu am cerut niciodată nume,nu ma interesează sa vad id-ul nimănui. Însă da,tin cont de niste lucruri inainte de a face o programare,iar printre ele se afla: poza wapp /ori poza cu afisare unica care se sterge automat dupa ce am deschis o, ce se scrie ,limbajul..etc. Nu iau orice programare si nu sunt obligată să o fac.Este normal sa alegem cu cine ne vedem și cu cine nu ,cum și voi sunteti liberi sa alegeți unde sa mergeți și unde nu.. Este perfect normal acest lucru. 3 1 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat August 16 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat August 16 Edit* Pentru astăzi mai am doar următoarea disponibilitate: 20:00-23:30 1 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum