manivela15 Reputație: 2692 Postat Mai 29, 2022 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Mai 29, 2022 Am trecut pe la Ana de 4 ori, in ultimele 4 locatii, ultima parca cea mai ok. De fiecare data m-am simtit bine cu ea. Daca ar avea continuitate si ar introduce CIM-ul cred ca ar fi o prezenta de top...
ro_passion Reputație: 227 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2022 Am fost si eu acum 2 weekend-uri. Comunicare: se foloseste doar whatsapp, nu incercati sa sunati ca nu va raspunde nimeni, nu stiu daca foloseste ea numarul. Locatie: aproape de Pta Alba iulia, se intra pe lateralul unui bloc, apartament modern dotat cu tot ce trebuie. Poveste: ma intampinat Ana o fata draguta aranjata, intoric cpul dupa ea pe strada, intr-o rochita mai de casa as zice. O prezenta foarte placuta zambitoare, cred ca preia mult din atitudinea celuilalt, eu asa eram. i-am dat cadoul pentru jumatate de ora, m-a invitat la dus, facusem de acasa dar la ce caldura se simtea nevoia. Si-a dat rochita jos si pow, un corp slim fit cu niste sani superbi siliconati. Am fost intrebat si am ales ON, mi sa pus in vedere ca nu face finalizare orala, am pus si eu botul, mi-a zis canu ii place prea mult cunnilingus, doar asa de incalzire, continuat NP unde este destul de stramta, pozitia misionar schimbat pe la spate la marginea patului si incercat si cu ea pe un scaun unde am finalizat. As fi stat 1 ora dar nu stiam la ce sa ma astept si tinand cont de oferta de servicii am zis intai hai sa vedem cum este fata. Fata este buna intr-un cuvant, merita fututa! Te pup @Ana.Maria Note: Ana 8.5 slim fit, vopsita blond, parul cam sufera, draguta, 1,75m, 55kg ON 8 executat cu presiune fara dintisori, spre deep lua 2/3 NP 9 stramta, se simte bine, as fi vrut sa duc mai mult eu GFE 7.5 zambitoare, strengareata De revenit: Da, daca vreti o fata furmoasa cu servicii de baza, recomand 1 ora din prima, a fost o surpriza placuta! 4 1
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat Iulie 23, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Iulie 23, 2022 Hei,dragilor!🤗 Ce mai faceți? Ma gândeam sa va fac o vizita peste o săptămână 6 10
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat Iulie 23, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Iulie 23, 2022 😘 6 7
dobrix Reputație: 1203 Postat Iulie 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2022 Bună! Credeam ca o sa am o seara frumoasa cu o programare la tine 😁când am văzut anunțul 🤦🏻dar a fost alarma falsa.... Am încercat sa ne vedem de mai multe ori dar fără noroc...poate reușim de data asta... Pune o poza și cu pasarica ca vad ca ești în toane bune 🤣 Pe unde plănuiești sa iti iei locație?
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat Iulie 23, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Iulie 23, 2022 Acum 1 minut, dobrix a spus: Bună! Credeam ca o sa am o seara frumoasa cu o programare la tine 😁când am văzut anunțul 🤦🏻dar a fost alarma falsa.... Am încercat sa ne vedem de mai multe ori dar fără noroc...poate reușim de data asta... Pune o poza și cu pasarica ca vad ca ești în toane bune 🤣 Pe unde plănuiești sa iti iei locație? Din păcate nu,posibil peste o săptămână să ajung și poate reusim atunci iar locația încă nu știu, voi cauta cazare și în funcție de ce găsesc...anunț aici... 1
ionxxx1 Reputație: 353 Postat Iulie 24, 2022 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 24, 2022 Acum 14 ore, Ana.Maria a spus: Hei,dragilor!🤗 Ce mai faceți? Ma gândeam sa va fac o vizita peste o săptămână Eu te aștept 🤗😘 1
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat Iulie 24, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Iulie 24, 2022 Hei! 😘Începând cu data de 2,luna viitoare voi fi disponibila în București,zona Sala Palatului. 2 9
marianvasi Reputație: 37 Postat Iulie 24, 2022 Postat Iulie 24, 2022 La ce corp are ar trebui sa fie la lux sau la top, dar e cam sictirita și sta scândură când te întâlnești cu ea.Poate își schimba atitudinea.
Sexaddicted2 Reputație: 57 Postat August 2, 2022 Oras:zona de nord Oras:zona de nord Postat August 2, 2022 La 24.07.2022 la 11:39, Ana.Maria a spus: Hei! 😘Începând cu data de 2,luna viitoare voi fi disponibila în București,zona Sala Palatului. e 2!:)) Ai venit? Si cat stai?
vicusnovus Reputație: 141 Postat August 2, 2022 Oras:The city we all love to hate Oras:The city we all love to hate Postat August 2, 2022 Pe ce numar te putem gasi? Oare ai o lista cu dorinte si cadouri actualizata? 🤗
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 2, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 2, 2022 Buna,dragilor!😘 Eu acum am ajuns, voi fi disponibila începând de mâine 2
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 3, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 3, 2022 Bună dimineața!🤗 Începând de astăzi voi fi disponibila pana pe data de 8,pentru 6 zile. Astăzi sunt disponibila între orele 11:00-22:00.Pentru programări și mai multe detalii pot fi contactata pe whatsapp la numărul de telefon: 0750879588 2 3
vicusnovus Reputație: 141 Postat August 3, 2022 Oras:The city we all love to hate Oras:The city we all love to hate Postat August 3, 2022 Prin ce zona te putem gasi?
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 3, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 3, 2022 Ca și zona,Sala Palatului,Ion Campinenu. Pentru mai multe detalii pot fi contactata pe whatsapp 1
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 3, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 3, 2022 Hei!🤗 Vizita mea se va scurta cu o zi,asa ca voi fi disponibila pana pe data de 7 2
crs977 Reputație: 63 Postat August 3, 2022 Telefon: 0767023021 Oras:Bucuresti Telefon: 0767023021 Oras:Bucuresti Postat August 3, 2022 Salutare, Am zis sa ii fac si eu o vizita domnișoarei,deoarece imi placea cum arata in poze, aveam o reținere din cauza recenziilor (ca nu vorbeste, gfe si asa mai departe).Am facut programare cu 1h inainte, ajung in locatie, fata foarte primitoare si zambareata, putin timida ,arata foarte bine si la fata e frumușică ,ma intreaba daca vreau ceva de baut apa/suc si daca vreau la dush. Am facut dush ul ca asa trebuie si apoi am dat drumul la treaba.. note: Aspect: 9 dupa parerea mea si eu sunt cu fetele slim on: ii dau 8-9 deoarece are o tehnica care mi a placut mai soft asa si mai schimba si viteza,incearca Deep np: 9 se implica, strâmtă , nu prea am apucat mult aici,deoarece eram aproape terminat de la oral😂😂 cadou 150(25min) De revenit da, eu unul sigur revin. Nu stiu ce au patit ceilalți ,dar cu mine a fost super Ok. Ana ne mai vedem zilele astea pana pleci,pup😘🤙🏻 2 2
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 3, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 3, 2022 Acum 1 oră, crs977 a spus: Salutare, Am zis sa ii fac si eu o vizita domnișoarei,deoarece imi placea cum arata in poze, aveam o reținere din cauza recenziilor (ca nu vorbeste, gfe si asa mai departe).Am facut programare cu 1h inainte, ajung in locatie, fata foarte primitoare si zambareata, putin timida ,arata foarte bine si la fata e frumușică ,ma intreaba daca vreau ceva de baut apa/suc si daca vreau la dush. Am facut dush ul ca asa trebuie si apoi am dat drumul la treaba.. note: Aspect: 9 dupa parerea mea si eu sunt cu fetele slim on: ii dau 8-9 deoarece are o tehnica care mi a placut mai soft asa si mai schimba si viteza,incearca Deep np: 9 se implica, strâmtă , nu prea am apucat mult aici,deoarece eram aproape terminat de la oral😂😂 cadou 150(25min) De revenit da, eu unul sigur revin. Nu stiu ce au patit ceilalți ,dar cu mine a fost super Ok. Ana ne mai vedem zilele astea pana pleci,pup😘🤙🏻 Îți mulțumesc pentru vizita și te mai aștept cu drag 😘
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 4, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 4, 2022 Neața!🤗😘 Astăzi sunt între orele 10:00-22:00
sallcfall Reputație: 75 Postat August 4, 2022 Oras:Balkani Oras:Balkani Postat August 4, 2022 Ce pot spune despre experienta mea cu Ana e ca a excelat din poate punctele de vedere. De la locatia centrala, foarte frumoasa si curata, la ea ca persoana. Arata foarte bine, inalta, forme frumoase, placute la atingere, pielea fina si bronzata. Nu exceleaza la oral, nu te da pe spate, dar il face bine, cu deep. Nota 9. Sexul normal e altceva, aici conteaza mult si conexiunea pe care o ai cu persoana. Pentru mine a fost super, chiar daca a fost ultima programare si probabil era obosita, si-a dat silinta si a facut treaba buna. Nota 10. Chiar mi-a placut, nici nu ma asteptam ca la ultima programare sa fie totul atat de ok, de obicei lumea e sictirita si obosita si inteleg perfect asta, mai ales ca am facut programarea pe ultima suta de metri. Clar de revenit si recomand. P.S. A fost foarte comunicativa, mi-a placut si asta. 😉 2 1 2
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 5, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 5, 2022 Acum 11 ore, sallcfall a spus: Ce pot spune despre experienta mea cu Ana e ca a excelat din poate punctele de vedere. De la locatia centrala, foarte frumoasa si curata, la ea ca persoana. Arata foarte bine, inalta, forme frumoase, placute la atingere, pielea fina si bronzata. Nu exceleaza la oral, nu te da pe spate, dar il face bine, cu deep. Nota 9. Sexul normal e altceva, aici conteaza mult si conexiunea pe care o ai cu persoana. Pentru mine a fost super, chiar daca a fost ultima programare si probabil era obosita, si-a dat silinta si a facut treaba buna. Nota 10. Chiar mi-a placut, nici nu ma asteptam ca la ultima programare sa fie totul atat de ok, de obicei lumea e sictirita si obosita si inteleg perfect asta, mai ales ca am facut programarea pe ultima suta de metri. Clar de revenit si recomand. P.S. A fost foarte comunicativa, mi-a placut si asta. 😉 Îți mulțumesc pentru vizita😘 Te mai aștept cu drag 🤗
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 5, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 5, 2022 Bună,dragilor!🤗 Astăzi sunt pana la ora 22,pentru programări pot fi contactata pe whatsapp la numărul de telefon: 0750879588
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 6, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 6, 2022 Neața!🤗 Ultimele 2 zile în oraș. Astăzi sunt pana la ora 22:00😘
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 6, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 6, 2022 Hei😘 Astăzi mai sunt între 17:00-19:00 3 4
vicusnovus Reputație: 141 Postat August 6, 2022 Oras:The city we all love to hate Oras:The city we all love to hate Postat August 6, 2022 Acum 11 ore, Ana.Maria a spus: Hei😘 Astăzi mai sunt între 17:00-19:00 ... won't you stay just one more day? ... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum