Sari la conținut

❌️ INDISPONIBILĂ ❌️ MARIA 🔥 0727232563 🔥

Postări Recomandate

• Oras:Tennessee
  • Oras:Tennessee
Postat

Am trecut pe la Ana de 4 ori, in ultimele 4 locatii, ultima parca cea mai ok. De fiecare data m-am simtit bine cu ea. Daca ar avea continuitate si ar introduce CIM-ul cred ca ar fi o prezenta de top...

• Oras:Bucuresti
Postat

Am fost si eu acum 2 weekend-uri.

Comunicare: se foloseste doar whatsapp, nu incercati sa sunati ca nu va raspunde nimeni, nu stiu daca foloseste ea numarul.

Locatie: aproape de Pta Alba iulia, se intra pe lateralul unui bloc, apartament modern dotat cu tot ce trebuie.

Poveste: ma intampinat Ana o fata draguta aranjata, intoric cpul dupa ea pe strada, intr-o rochita mai de casa as zice. O prezenta foarte placuta zambitoare, cred ca preia mult din atitudinea celuilalt, eu asa eram. i-am dat cadoul pentru jumatate de ora, m-a invitat la dus, facusem de acasa dar la ce caldura se simtea nevoia. Si-a dat rochita jos si pow, un corp slim fit cu niste sani superbi siliconati. Am fost intrebat si am ales ON, mi sa pus in vedere ca nu face finalizare orala, am pus si eu botul, mi-a zis canu ii place prea mult cunnilingus, doar asa de incalzire, continuat NP unde este destul de stramta, pozitia misionar schimbat pe la spate la marginea patului si incercat si cu ea pe un scaun unde am finalizat.

As fi stat 1 ora dar nu stiam la ce sa ma astept si tinand cont de oferta de servicii am zis intai hai sa vedem cum este fata.

Fata este buna intr-un cuvant, merita fututa! Te pup @Ana.Maria

Note: Ana 8.5 slim fit, vopsita blond, parul cam sufera, draguta, 1,75m, 55kg

ON 8 executat cu presiune fara dintisori, spre deep lua 2/3

NP 9 stramta, se simte bine, as fi vrut sa duc mai mult eu

GFE 7.5 zambitoare, strengareata

De revenit: Da, daca vreti o fata furmoasa cu servicii de baza, recomand 1 ora din prima, a fost o surpriza placuta!

• Like 4
  • Inimioara 1
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Hei,dragilor!🤗 Ce mai faceți? Ma gândeam sa va fac o vizita peste o săptămână

BeautyPlus_20220723192149797_save-01.jpeg

• Like 6
  • Inimioara 10
Postat

Bună! 

Credeam ca o sa am o seara frumoasa cu o programare la tine 😁când am văzut anunțul 🤦🏻dar a fost alarma falsa....

Am încercat sa ne vedem de mai multe ori dar fără noroc...poate reușim de data asta...

Pune o poza și cu pasarica ca vad ca ești în toane bune 🤣

Pe unde plănuiești sa iti iei locație?

Postat
Acum 1 minut, dobrix a spus:

Bună! 

Credeam ca o sa am o seara frumoasa cu o programare la tine 😁când am văzut anunțul 🤦🏻dar a fost alarma falsa....

Am încercat sa ne vedem de mai multe ori dar fără noroc...poate reușim de data asta...

Pune o poza și cu pasarica ca vad ca ești în toane bune 🤣

Pe unde plănuiești sa iti iei locație?

Din păcate nu,posibil peste o săptămână să ajung și poate reusim atunci iar locația încă nu știu, voi cauta cazare și în funcție de ce găsesc...anunț aici...

• Like 1
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat
Acum 14 ore, Ana.Maria a spus:

Hei,dragilor!🤗 Ce mai faceți? Ma gândeam sa va fac o vizita peste o săptămână

BeautyPlus_20220723192149797_save-01.jpeg

Eu te aștept 🤗😘

• Inimioara 1
Postat

Hei! 😘Începând cu data de 2,luna viitoare voi fi disponibila în București,zona Sala Palatului.

BeautyPlus_20220723201237965_save.jpg

• Like 2
  • Inimioara 9
Postat

La ce corp are ar trebui sa fie la lux sau la top, dar e cam sictirita și sta scândură când te întâlnești cu ea.Poate își schimba atitudinea.

• Oras:zona de nord
  • Oras:zona de nord
Postat
La 24.07.2022 la 11:39, Ana.Maria a spus:

Hei! 😘Începând cu data de 2,luna viitoare voi fi disponibila în București,zona Sala Palatului.

BeautyPlus_20220723201237965_save.jpg

e 2!:))

Ai venit? Si cat stai?

• Oras:The city we all love to hate
Postat

Pe ce numar te putem gasi? Oare ai o lista cu dorinte si cadouri actualizata? 🤗

Postat

Buna,dragilor!😘 Eu acum am ajuns, voi fi disponibila începând de mâine

• Like 2
Postat

Bună dimineața!🤗 Începând de astăzi voi fi disponibila pana pe data de 8,pentru 6 zile.

Astăzi sunt disponibila între orele 11:00-22:00.Pentru programări și mai multe detalii pot fi contactata pe whatsapp la numărul de telefon: 0750879588

BeautyPlus_20220729200955177_save-01.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 3
Postat

Prin ce zona te putem gasi?

Postat

Ca și zona,Sala Palatului,Ion Campinenu. Pentru mai multe detalii pot fi contactata pe whatsapp

• Inimioara 1
Postat

Hei!🤗 Vizita mea se va scurta cu o zi,asa ca voi fi disponibila pana pe data de 7

• Trist 2
  • Telefon: 0767023021
  • Telefon: 0767023021
Postat

Salutare,

Am zis sa ii fac si eu o vizita domnișoarei,deoarece imi placea cum arata in poze, aveam o reținere din cauza recenziilor (ca nu vorbeste, gfe si asa mai departe).Am facut programare cu 1h inainte, ajung in locatie, fata foarte primitoare si zambareata, putin timida ,arata foarte bine si la fata e frumușică ,ma intreaba daca vreau ceva de baut apa/suc si daca vreau la dush. Am facut dush ul ca asa trebuie si apoi am dat drumul la treaba.. 

note:

Aspect: 9 dupa parerea mea si eu sunt cu fetele slim

on: ii dau 8-9 deoarece are o tehnica care mi a placut mai soft asa si mai schimba si viteza,incearca Deep 

np: 9 se implica, strâmtă , nu prea am apucat mult aici,deoarece eram aproape terminat de la oral😂😂

cadou 150(25min)

De revenit da, eu unul sigur revin. Nu stiu ce au patit ceilalți ,dar cu mine a fost super Ok.

Ana ne mai vedem zilele astea pana pleci,pup😘🤙🏻

• Like 2
  • Inimioara 2
Postat
Acum 1 oră, crs977 a spus:

Salutare,

Am zis sa ii fac si eu o vizita domnișoarei,deoarece imi placea cum arata in poze, aveam o reținere din cauza recenziilor (ca nu vorbeste, gfe si asa mai departe).Am facut programare cu 1h inainte, ajung in locatie, fata foarte primitoare si zambareata, putin timida ,arata foarte bine si la fata e frumușică ,ma intreaba daca vreau ceva de baut apa/suc si daca vreau la dush. Am facut dush ul ca asa trebuie si apoi am dat drumul la treaba.. 

note:

Aspect: 9 dupa parerea mea si eu sunt cu fetele slim

on: ii dau 8-9 deoarece are o tehnica care mi a placut mai soft asa si mai schimba si viteza,incearca Deep 

np: 9 se implica, strâmtă , nu prea am apucat mult aici,deoarece eram aproape terminat de la oral😂😂

cadou 150(25min)

De revenit da, eu unul sigur revin. Nu stiu ce au patit ceilalți ,dar cu mine a fost super Ok.

Ana ne mai vedem zilele astea pana pleci,pup😘🤙🏻

Îți mulțumesc pentru vizita și te mai aștept cu drag 😘

• Oras:Balkani
  • Oras:Balkani
Postat

Ce pot spune despre experienta mea cu Ana e ca a excelat din poate punctele de vedere. De la locatia centrala, foarte frumoasa si curata, la ea ca persoana. Arata foarte bine, inalta, forme frumoase, placute la atingere, pielea fina si bronzata. Nu exceleaza la oral, nu te da pe spate, dar il face bine, cu deep. Nota 9. Sexul normal e altceva, aici conteaza mult si conexiunea pe care o ai cu persoana. Pentru mine a fost super, chiar daca a fost ultima programare si probabil era obosita, si-a dat silinta si a facut treaba buna. Nota 10. Chiar mi-a placut, nici nu ma asteptam ca la ultima programare sa fie totul atat de ok, de obicei lumea e sictirita si obosita si inteleg perfect asta, mai ales ca am facut programarea pe ultima suta de metri.

Clar de revenit si recomand.

P.S. A fost foarte comunicativa, mi-a placut si asta. 😉

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
Postat
Acum 11 ore, sallcfall a spus:

Ce pot spune despre experienta mea cu Ana e ca a excelat din poate punctele de vedere. De la locatia centrala, foarte frumoasa si curata, la ea ca persoana. Arata foarte bine, inalta, forme frumoase, placute la atingere, pielea fina si bronzata. Nu exceleaza la oral, nu te da pe spate, dar il face bine, cu deep. Nota 9. Sexul normal e altceva, aici conteaza mult si conexiunea pe care o ai cu persoana. Pentru mine a fost super, chiar daca a fost ultima programare si probabil era obosita, si-a dat silinta si a facut treaba buna. Nota 10. Chiar mi-a placut, nici nu ma asteptam ca la ultima programare sa fie totul atat de ok, de obicei lumea e sictirita si obosita si inteleg perfect asta, mai ales ca am facut programarea pe ultima suta de metri.

Clar de revenit si recomand.

P.S. A fost foarte comunicativa, mi-a placut si asta. 😉

Îți mulțumesc pentru vizita😘 

Te mai aștept cu drag 🤗

Postat

Bună,dragilor!🤗 Astăzi sunt pana la ora 22,pentru programări pot fi contactata pe whatsapp la numărul de telefon: 0750879588

Postat

Neața!🤗 Ultimele 2 zile în oraș. 

Astăzi sunt pana la ora 22:00😘

Postat
Acum 11 ore, Ana.Maria a spus:

Hei😘 Astăzi mai sunt între 17:00-19:00

BeautyPlus_20220729112229829_save-02.jpeg

... won't you stay just one more day? ...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...