Vizitator popeyes Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2021 Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 Mai ai ceva poza noua? Link spre comentariu
blondul2 Reputație: 320 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 Tocmai ce ma intorc de la ea. Well, e piesa. De neratat din punctul meu de vedere. O suge bine, se fute bine, geme asa cum trebuie. Looks 9.5+ overall, fata frumusica, tate, cur, tot. Putin distanta, dar asta nu ma deranjeaza pe mine. Probabil se deschide pe masura ce petreci mai mult timp cu ea, eu am fost la o fin. Genul pe care o vezi ca animatoare si zici "ce as fute-o pe asta" Seamana ingrozitor mult cu nevasta-mea la toate capitolele mai putin silicoane ... :))) dar voi nu aveti aspectul asta pe creier. recomand ! top . 150/fin 1 2 Link spre comentariu
blondul2 Reputație: 320 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 ah, locatia desi e super ok si cu tot confortul, e pe la ultimul etaj la un bloc din centrul vechi. Putin creepy ideea de cutremur pe acolo .. Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 1 oră în urmă, blondul2 a spus: Tocmai ce ma intorc de la ea. Well, e piesa. De neratat din punctul meu de vedere. O suge bine, se fute bine, geme asa cum trebuie. Looks 9.5+ overall, fata frumusica, tate, cur, tot. Putin distanta, dar asta nu ma deranjeaza pe mine. Probabil se deschide pe masura ce petreci mai mult timp cu ea, eu am fost la o fin. Genul pe care o vezi ca animatoare si zici "ce as fute-o pe asta" Seamana ingrozitor mult cu nevasta-mea la toate capitolele mai putin silicoane ... :))) dar voi nu aveti aspectul asta pe creier. recomand ! top . 150/fin Deci ti ai mai futut o data nevasta in varianta mai tanara. 🤣 Ana poate schimbi locatia….🥂 1 Link spre comentariu
blondul2 Reputație: 320 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 21 minutes ago, laury said: Deci ti ai mai futut o data nevasta in varianta mai tanara. 🤣 Ana poate schimbi locatia….🥂 .. n-am intrebat-o cati ani are. Tot pe acolo sunt ... :))) Da, pentru mine semi-fail. Dar n-a fost rau deloc .... Ideea de fresh meat e tot ce conteaza. Mai avea si inel de logodna pe mana aproape identic .. wtf 🤣 1 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 Acum 3 minute, blondul2 a spus: .. n-am intrebat-o cati ani are. Tot pe acolo sunt ... :))) Da, pentru mine semi-fail. Dar n-a fost rau deloc .... Ideea de fresh meat e tot ce conteaza. Mai avea si inel de logodna pe mana aproape identic .. wtf 🤣 Frate daca nevasta arata ca Ana….in puii mei nu te plictisesti. 👏👏👏👏 Link spre comentariu
blondul2 Reputație: 320 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 nu-s nesimtit. nu ma plang :))) go get her. merita. am vrut sa mai merg la ea acum vreo luna si am ratat-o ca a plecat din bucuresti, avea wapp inchis. acum se pare ca a stat mai mult 1 Link spre comentariu
Membru Premium v92610 Reputație: 2906 Postat Noiembrie 10, 2021 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 1 hour ago, blondul2 said: .. n-am intrebat-o cati ani are. Tot pe acolo sunt ... :))) Da, pentru mine semi-fail. Dar n-a fost rau deloc .... Ideea de fresh meat e tot ce conteaza. Mai avea si inel de logodna pe mana aproape identic .. wtf 🤣 Are 24 Ana, din ce stiu eu. Cum zicea si Laury, daca asa se prezinta si consoarta... n-o duci rau deloc. 1 1 https://www.youtube.com/watch?v=krxU5Y9lCS8 Link spre comentariu
cipulica Reputație: 120 Postat Noiembrie 10, 2021 Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 Salutare Confirm arata foarte bine.... 1,80 Singura problema nu zâmbește, foarte rece, dar o experienta ok pentru mine. Și a făcut treaba. Dacă ar lucra puțin la atmosfera poate este și puțin timida este tânără... Are potențial. 2 1 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Noiembrie 11, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 La 10.11.2021 la 11:53, Ana.Maria a spus: Buna,dragilor!🤗 Astăzi sunt disponibilă între orele 13:00-22:00. 2 5 Link spre comentariu
oarex Reputație: 136 Postat Noiembrie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Esti vaccinata? Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Noiembrie 11, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Buna,dragilor! Pentru astăzi si maine nu mai sunt disponibilă. Voi fi disponibil începând de sâmbătă până pe data de 19. O zi frumoasa! Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Noiembrie 13, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2021 Buna,dimineata! Astăzi nu voi lucra, am facut ieri vaccinul si ma simt rau.Voi anunta aici cand voi începe să lucrez.O zi frumoasa sa aveti!🤗 1 2 Link spre comentariu
bagheera19 Reputație: 188 Postat Noiembrie 13, 2021 Partajează Postat Noiembrie 13, 2021 On 11/10/2021 at 11:53 AM, Ana.Maria said: Tupeu de frumoase sfîrcurile și 🐱 Link spre comentariu
adafeu Reputație: 151 Postat Noiembrie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 13, 2021 Sfârcurile ca sfârcurile, da’ ce moț are curcanu’ ei… 1 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Noiembrie 14, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Buna,dragilor! 🤗Mulțumesc pentru mesajele trimise,ma simt mult mai bine și voi fi disponibila începând de astăzi cu ora 13:00 pana la ora 22:00. Voi mai fi disponibila pentru 5 zile în orașul vostru,pana pe data de 19. O zi minunata sa aveți! 🤗 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Noiembrie 14, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Serviciile mele sunt: • oral protejat/neprotejat(in functie de igienă) •normal protejat(doar protejat) •diferite poziții •handjob •foot job(extra 50) •69, sărutări corporale,mângâiere,atingeri,masaj de relaxare Cadou este : •150-30 min •300-1hr ● Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții -Nu accept cu bile sau alte accesorii -Nu accept in stare de ebrietate -Nu fac deplasari Ma puteti contacta telefonic sau prin sms/whatsapp la nr de telefon:0750879588 Dacă nu răspund în momentul în care m ai contactat te rog sa revi sau imi poti lasa mesaj cu intervalul de timp in care te pot contacta. Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Noiembrie 14, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 3 11 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Noiembrie 15, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 Buna dimineata! 🤗 Astăzi sunt disponibilă între orele 11:00-22:00. 1 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Noiembrie 15, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 . 2 9 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Noiembrie 16, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Bună dimineața! 🤗 Voi mai fi disponibila pana pe data de 19 ,inclusiv 19 și probabil voi mai reveni în Ianuarie dar voi anunta cu siguranță aici când voi reveni.💋 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Noiembrie 16, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Astăzi sunt disponibila între orele 16:00-23:00. O zi frumoasa sa aveți!🤗 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Noiembrie 16, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 6 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Noiembrie 16, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Pentru programări ma puteti contacta pe whatsapp la nr de telefon:0750879588.Nerespectarea programării va duce la blocarea numărului. Serviciile mele sunt: • oral protejat/neprotejat(in functie de igienă) •normal protejat(doar protejat) •diferite poziții •handjob •foot job(extra 50) •69, sărutări corporale,mângâiere,atingeri,masaj de relaxare Cadou este : •150-30 min •300-1hr ● Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții -Nu accept cu bile sau alte accesorii -Nu accept in stare de ebrietate -Nu fac deplasari Dacă nu răspund în momentul în care m ai contactat te rog sa revi sau imi poti lasa mesaj cu intervalul de timp in care te pot contacta. Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Noiembrie 16, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Salutare dragi colegi. Numai ce am vizitat aceasta domnisoara. Mod de contact watsap. Raspunde relativ usor. Locatie destul de ok in centrul vechi. Cu tot ce trebuie. Doua trei geluri de dus prosop curat. Nota 9. Ana Maria este o fata frumusica foc. Simpatica la fata si cu un corp slim armonios sanii sunt piesa de rezistenta dar si fundul si picioarele lungi. Estimez cam la 1, 76 de inaltime. Nota 9. Oralul neprotejet este de vis. Deep adanc cu mai multe tehnici de supt lins etc. Excelent 10 . Normal protejat 10. Este o fata sensibila si trebuie luata ca atare. Traieste momentul cu tine stie sa se miste se vede ca ii place. Igiena 9 doar pt ca nu a facut dus in prezenta mea in rest impecabila. Gfe 8 scadem lipsa de fk. Am incercat sa o pacalesc . Daca exageram poate reuseam. Este o fata placuta simpatica ai ce discuta cu ea. Sincer mie mi-a placut foarte mult. Tare mi-ar fi placut sa se lase dusa de val si sa se lase sarutata dar asta e poate data viitoare. Ana Maria te pup mi-a facut placere sa te cunosc 5 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum