Sari la conținut

Transexuale cu penis de maxim 17 cm

Vizitator dudu023

Postări Recomandate

Vizitator dudu023
Reputație: 0
Postat

Cunoaste cineva o Transexuala cu penis de maxim 17 cm in Bucuresti sau inprejurimi?

Postat

Ți-o recomand pe Antonia e foarte frumoasa si stie ce are de facut.Dar momentat nu este in București.

• Inimioara 1
  • Telefon: 0741939567
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 39 minute, Rases a spus:

Ți-o recomand pe Antonia e foarte frumoasa si stie ce are de facut.Dar momentat nu este in București.

Mulțumesc Frumos de recomandare Rases o sa ajung la bucuresti și cu drag cine dorește sa ma întâlnească ma va întâlni cu mare drag  😘😘😘

• Like 1
Vizitator Adi-XXX
Postat
Acum 1 oră, dudu023 a spus:

Cunoaste cineva o Transexuala cu penis de maxim 17 cm in Bucuresti sau inprejurimi?

Salut. Nu contează lungimea, eventual daca esti stramt, sa folosesti un buttplug inainte si esti in regula. La mine a fost in regula cu prima de 19cm si groasa ca a mea 🙈😍

• Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu
  • Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu
Postat
Acum 3 ore, dudu023 a spus:

0733355971 da mi un msj pe wapp baby 💋

• Oras:Ploiesti
Postat
Acum 3 ore, Adi-XXX a spus:

Salut. Nu contează lungimea, eventual daca esti stramt, sa folosesti un buttplug inainte si esti in regula. La mine a fost in regula cu prima de 19cm si groasa ca a mea 🙈😍

Contează și lungimea: am avut noroc de puli de 24, 26cm și la început, mai ales în anumite poziții, simțeam că rupe colon ul, parcă dădea cu pumnul în plex dar pe dinăuntru, dacă mă încordam era mai rău... De abia atunci simți ce înseamnă să te posede, să te ia un barbat, să fii o zdreanță la pula lui 😇. Și e tare să te înece, să vomiți pe altă pulă sau pe un dildo sau să te frece cu degetele in gât când te fute în fund: simte cum ți se mișcă intestinele pe pula lui, senzații violente pentru toate părțile implicate... 

• Minus 1
Postat
4 minutes ago, biliape said:

Contează și lungimea: am avut noroc de puli de 24, 26cm și la început, mai ales în anumite poziții, simțeam că rupe colon ul, parcă dădea cu pumnul în plex dar pe dinăuntru, dacă mă încordam era mai rău... De abia atunci simți ce înseamnă să te posede, să te ia un barbat, să fii o zdreanță la pula lui 😇. Și e tare să te înece, să vomiți pe altă pulă sau pe un dildo sau să te frece cu degetele in gât când te fute în fund: simte cum ți se mișcă intestinele pe pula lui, senzații violente pentru toate părțile implicate... 

🤢🤮 Ce descriere bolnava ! Mai bine nu mai relata asemenea "picanterii" ca le piere cheful alora de vor sa incerce...

Bleah...

• Like 2
  • Haha 1
Vizitator Adi-XXX
Postat

Cu tot respectul dar uneori nu e nevoie de chestii foarte detaliate daca sunt unii neinițiați pe aici sigur majoritatea din ei renunta sa incerce 🤣🤣🤣

Vizitator Adi-XXX
Postat

Una e sa faci asta practic si alta e sa te masturbezi la videoclipurile astea. 

Postat
Acum 2 ore, Adi-XXX a spus:

Una e sa faci asta practic si alta e sa te masturbezi la videoclipurile astea. 

Dacă nu faci practic când ai ocazia, degeaba te mai apuci. 

Noroc cu ts noastre dragi, că unele au cardane mai ceva ca în filme 😍 

Le este lor cam frică dar dacă le încurajezi încep să își dea drumul 😛

• Haha 1
Vizitator Adi-XXX
Postat

Eu fac atat practic, filme, dar si sunt bine dotat. Stii ce zic? Anumite TS stiu au vazut asta deja sau sunt deja in discuții de colaborare

Postat
La 25.07.2021 la 19:03, Adi-XXX a spus:

Eu fac atat practic, filme, dar si sunt bine dotat. Stii ce zic? Anumite TS stiu au vazut asta deja sau sunt deja in discuții de colaborare

Ia bagă un teaser. 🤓

Cât ai cardanul? 

• Haha 1
Postat

Sper ca dotat se referă la 21 -22 😈😈😈💦💦💦😉😉😜😜😜👿👿👿

Vizitator Adi-XXX
Postat

Cine e curios sunt sigur ca se descurca sa ma gasesca 😇 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...