Sari la conținut

VIP Erotic Show & Swingers Party #01 edition 15th Aug by GuestList Bucharest VIP Rezervari la wp 0727908063

Postări Recomandate

Postat

VIP Erotic Show & Swingers Party #01 edition 15th Aug by GuestList Bucharest VIP Rezervari la wp 0727908063

Guest List lanseaza prima editie a conceptului de party & socializare

VIP Erotic Show & Swingers Party

Motto: Work Hard Play Harder

Date:  Sunday 15th Aug

Venue: Temple of Bliss

Start Time: 17 00 pm local Bucharest Time

Rezervarile se fac doar la whatsapp 0727908063

Un eveniment VIP, invitatii pot socializa, pot interactiona, se pot bucura de show-ul oferit sau unii de altii sau de serviciile locatiei. Hostess-ele evenimentului vor fi acolo de asemenea pentru invitatii care nu se prezinta in cuplu. 

O selectie (filtrare) a cererilor va fi efectuata de catre GuestList pentru ca grupul rezultat (ultra select doar 30 invitati) sa fie omogen si sa poata exista coeziune sociala. 

Nu este suficient ca doritorii sa vrea sa participe si sa plateasca. Trebuie validarea Guest List inainte ca un invitat sa poata rezerva un loc si sa plateasca. 

Este foarte important ca fiecare membru (de orice gen) sa treaca de filtrele de selectie VIP ale Guest List in vederea realizarii unui grup de invitati omogen. 

Cererile si platile pentru eveniment se fac doar catre Guest List cererile se vor adresa doar la whatsapp 0727908063 apoi orice rezervare va primi confirmare prin e-mail. Pentru a exista record & proof of booking. 

Este o oportunitate deosebita pentru ca invitatii sa se poata bucura de un concept nou de party, elegant, selectiv, unde membrii pot explora diverse show-uri, socializa sau pur si simplu vor sa vada un astfel de party cum este cum se deruleaza - ceva nou in scena din Bucuresti si un tip de party rar intalnit. 

Cuplurile pot alege si sa se bucure doar unii de altii daca vor. Partenerii nu sunt obligati sa imparta nimic. Totul este in baza acordului mutual. Tinand cont de cerintele elevate de selectie nici nu ne putem problema ca nu o sa avem doar invitati eleganti. Nimeni nu are nici o obligatie participantii pot face lucruri iesite din comun sau pur si simplu sa se bucure de party si atmosfera de la eveniment.

In cazul in care nu se strange un numar minim de 20 de participanti evenimentul nu va fi tinut sau data va fi mutata. (nu vrem sa avem un party fara numarul minim de participanti ar fi mai putin distractiv pentru toata lumea). Invitatii pot alege refund sau sa participe la urmatorul eveniment in cazul in care se produce amanarea evenimentului din lipsa atingerii pragului minim de participanti. 

Special Guest - VIP Guest: ARIA

Cereri pentru rezervari, intrebari si informatii doar la whatsapp 0727908063 GuestList Bucharest VIP

VIP.jpg

• Inimioara 6
Postat
5 hours ago, sabinmeeee said:

Primiti doar cupluri?

Primim si cupluri, si grupuri, si persoane single

important este sa treaca de criteriile noastre de selectie in procesul de selectie pentru a realiza un grup omogen VIP care pot socializa usor unii cu altii

Postat
21 hours ago, GuestListVIP said:

ce intrebari aveti ? ce asteptari aveti de la party ? 

idei ? 

Ar fi util sa precizați și care sunt criteriile de eligibilitate, ca să nu mai întrebe toată lumea același lucru pe whatsapp. 

• Inimioara 1
Postat
2 hours ago, GrooveDr. said:

Ar fi util sa precizați și care sunt criteriile de eligibilitate, ca să nu mai întrebe toată lumea același lucru pe whatsapp. 

Target - ul este sa realizam un grup omogen care poate socializa fara probleme adica toti membrii grupului sa prezinte atribute ca merita selectati intr-un grup select (VIP) este suficient sa:

Dupa Caz:

- ai un venit mediu / peste medie , job middle management , top management sau afacerea ta

- ai un caracter ok trasaturi de personalitate super ok 

- aspiratii 

- vrei sa te distrezi / explorezi la un astfel de party 

- sunt mai multe criterii sociale la care ne uitam 

Nu ne limitam la nici unul din ele si nu au caracter de excludere doar am dat un set de exemple 

Cand ni se trimite cererea de booking pe e mail , guest ul primeste apoi un set de intrebari 

Ne intereseaza sa avem un set de persoane omogen,  high end , vip pentru noi. 

Ne uitam la cum este un guest in ansamblul sau si cum se potrivesc cei care ne trimit cereri intre ei. 

Scopul este ca oamenii sa se distreze,  sa prezinte interese comune sa poata discuta , socializa si sa se poata distra impreuna. 

• Oras:p`aici
Postat
3 minutes ago, GuestListVIP said:

Sir , am scris post - ul de mai sus acum 

aia e abureala, concentreaza-te si scrie esenta si scopul

• Minus 1
Postat
2 minutes ago, bastos01 said:

aia e abureala, concentreaza-te si scrie esenta si scopul

Poate nu este pentru tine 

Poate nu poti trece de filtrele noastre 

Deci poate nu intelegi cum functioneaza un astfel de party daca imi spui ca este abureala 

Daca imi pui o intrebare cu subiect si predicat,  elegant , vei avea un raspuns concret 

Daca imi spui ca organizez o abureala vei avea ignore 

• Minus 1
Postat
5 minutes ago, GuestListVIP said:

venit mediu / peste medie , job middle management , top management

Adeverinta de venit in ce format trebuie?

Revenind la lucruri serioase, ce propuneti voi este interesant dar si cam greu de realizat; ca sa creezi o astfel de lista cel mai corect ar fi sa mergeti pe invitatii directe - piata calda, mai precis.

• Inimioara 1
Postat
1 minute ago, GrooveDr. said:

Revenind la lucruri serioase, ce propuneti voi este interesant dar si cam greu de realizat; ca sa creezi o astfel de lista cel mai corect ar fi sa mergeti pe invitatii directe - piata calda, mai precis.

Este suficient sa interactionez un pic cu fiecare membru si cum trece de pasii de selectie imi dau seama daca este ok sau nu. 

Nu am nevoie sa imi dea nici adeverinta de venit nici extras de cont 😂

Postat
2 minutes ago, GrooveDr. said:

Incercam ambele abordari

• Like 1
Postat
2 minutes ago, GuestListVIP said:

Poate nu este pentru tine 

Poate nu poti trece de filtrele noastre 

Deci poate nu intelegi cum functioneaza un astfel de party daca imi spui ca este abureala 

Daca imi pui o intrebare cu subiect si predicat,  elegant , vei avea un raspuns concret 

Daca imi spui ca organizez o abureala vei avea ignore 

1. abureala e ceea ce spui, dar probabil de la nivelul tau se vede altfel, mai ales cu imbarligaturile astea tip hr.

2. daca unii dintre noi am vrea sa socializam am face-o (unii chiar mai iesim la o bere) la modul discret, in niciuun caz cu turma la voi unde dai 150 sa bei un suc si sa faci ce ???

Postat
1 minute ago, bastos01 said:

1. abureala e ceea ce spui, dar probabil de la nivelul tau se vede altfel, mai ales cu imbarligaturile astea tip hr.

2. daca unii dintre noi am vrea sa socializam am face-o (unii chiar mai iesim la o bere) la modul discret, in niciuun caz cu turma la voi unde dai 150 sa bei un suc si sa faci ce ???

1. Fair play 

2. Daca esti un om de business sau top management, unde in acest oras mergi la sfarsit de saptamana , unde poti 

"Sa stai la o bere cum spui tu"

&

Sa discuti cu un apropriat de business cum a fost saptamana , cum a fost munca , ce provocari ai avut,  ce ai rezolvat , cum 

Timp in care te poti uita la un show erotic , in timp ce hostess ele evenimentului sunt gata sa faca un show pentru tine 

Sau poti interactiona in aceasta directie cu alti oaspeti 

Sau sa i-o tragi iubitei tale intr-o camera foarte kinky 

Posibilitatile sunt infinite 

Tipul nostru de event este aproape unic si foarte rar gasesti ceva de aceste tip real  with no bullshit

Postat
5 minutes ago, bastos01 said:

Cost este normal sa fie 

Nimic nu este gratis 

Daca 150 lei sau 500 lei sau 1000 lei sunt o problema atunci locul tau nu este la noi la event. 

Barul va avea o gama de bauturi , evident nu doar soft drinks

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...