Sari la conținut

CRISTINA - Masaj Erotic - Attraction Club Str. Agricultori, nr 16 Tel & Whatsapp 0734 766 416 este numarul de receptie

Postări Recomandate

Postat

Buna,

numele meu este Cristina si am decis sa imi fac si eu cont aici. Sa pot tine legatura cu voi. 

Va invit sa ne cunoastem. Va promit un masaj erotic cu totul aparte o experienta deosebita.

Pe parcursul unei sedinte de masaj cu mine si de fel un masaj erotic la noi la Attraction este o experienta la cele mai inalte standarde cu totul diferita de ce ati mai intalnit si mi-ar place sa va ghidez prin acest labirint de mistere. 

Daca nu ma cunoasteti deja va puteti baza pe faptul ca voi face tot posibilul ca masajul vostru cu mine sa fie cel mai bun din ce ati experimentat pana acum si o sa incerc sa fiu diferita si placuta in felul meu fata de oricare alta fata. Pun multa mandrie in munca mea si ma astept sa va rasfat in cel mai placut mod posibil. 

Aici puteti face o programare cu mine Tel & Whatsapp 0734 766 416 este numarul de receptie si ma gasiti la Attraction Club Str. Agricultori, nr 16

Pachetele noastre de masaj sunt asa cum le stiti

Masaj erotic Attraction (60 min) – 230 lei
Masajul erotic în cea mai pură și erotica stare a sa. Cu mine goală peste tine în călătoria către un Happy End.
Masaj erotic reciproc sau Fantezie cu jucării erotice – 260 lei
Te ating, mă atingi. Îți îndrum mâinile pe corpul meu pentru ca apoi să îmi arăți cum te descurci. Pot folosi și jucării erotice ;)
Masaj erotic Spa (90 min) – 310 lei
Te invit să mergem în Saună, în Jacuzzi și la o rundă de masaj erotic. Ordinea? Nu contează. Tu decizi!

Iar eu voi fi intotdeauna deasupra asteptarilor voastre. 

Astept orice intrebare aveti si sper ca foarte curand sa ne cunoastem 0734 766 416 este numarul de receptie pentru programari call me / whatsapp me

😍🥰😘

Poze cu mine puteti vedea la noi pe site la galeria mea. 

Va astept cu mare drag sa incercati cum sunt eu intr-o sesiune de masaj. 

• Inimioara 1
Postat

Va invit sa ne cunoastem. Va promit un masaj erotic cu totul aparte o experienta deosebita.

Astept orice intrebare aveti si sper ca foarte curand sa ne cunoastem 0734 766 416 este numarul de receptie pentru programari call me / whatsapp me

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Daca tot ai cont rosu puteai sa pui poze pe aici...

Ceva detalii despre tehnicile de finalizare ?

Zona este cam...."colorata ", noaptea eu nu m-as aventura pe acolo....hmmm🤗🙃

• Like 2
  • Minus 4
  • Inimioara 2
Postat
1 minute ago, derwall said:

Daca tot ai cont rosu puteai sa pui poze pe aici...

Ceva detalii despre tehnicile de finalizare ?

Zona este cam...."colorata ", noaptea eu nu m-as aventura pe acolo....hmmm🤗🙃

Promit sa am grija de tine

Si sa ai  o surpriza cu totul placuta si deosebita

Poze cu mine poti gasi la noi pe site atasat la locatia noastra

aici prefer deocamdata sa fiu mai rezervata

Daca vei fi curajos eu cred ca nu o sa regreti.... Am vazut ce iti place pe aici de obicei si cred ca pot mai bine

• Inimioara 1
Postat

Sunt disponibila pentru voi dupa pranz sper sa incercati si masajul meu

• Inimioara 1
Postat

Va promit un masaj erotic cu totul aparte o experienta deosebita.

• Inimioara 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eva, tu esti managerul?? Ceea ce faci se cheama promovare de 20 de bani... Pune poze cu fata, blureaza daca nu vrei sa i se vada fata, si terminati o data cu manglelile de genul: "vaaaai, ce frumoasa e colega mea"! Niciodata, dar niciodata, in viata reala nu o sa vezi o femeie spunand despre alta (fara invidie) asa ceva!:)))))

• Like 2
  • Minus 1
Postat
4 hours ago, gyorgye69 said:

Eva, tu esti managerul?? Ceea ce faci se cheama promovare de 20 de bani... Pune poze cu fata, blureaza daca nu vrei sa i se vada fata, si terminati o data cu manglelile de genul: "vaaaai, ce frumoasa e colega mea"! Niciodata, dar niciodata, in viata reala nu o sa vezi o femeie spunand despre alta (fara invidie) asa ceva!:)))))

De ce sa fiu invidioasa daca am o colega frumoasa ?

chiar este foarte frumoasa

• Minus 1
Postat

Pentru Colega mea Cristina (pentru programari)

Locatia Agricultori

• Oras:outcall
  • Oras:outcall
Postat
Acum 2 ore, EVA_LOVE a spus:

De ce sa fiu invidioasa daca am o colega frumoasa ?

chiar este foarte frumoasa

Poze....

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Pentru Colega mea Cristina (pentru programari)

Locatia Agricultori

• Inimioara 1
Postat
5 hours ago, EVA_LOVE said:

la noi pe site

Vrem aici. Noi nu intram la voi pe site, suntem fideli Motanului...

• Inimioara 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 17 ore, EVA_LOVE a spus:

la noi pe site

Eu cred ca v-ar ajuta daca ati posta poze pe forum

• Inimioara 2
Postat
20 hours ago, gyorgye69 said:

Vrem aici. Noi nu intram la voi pe site, suntem fideli Motanului...

Atunci voi fi o enigma misterioasa pentru voi

Va riscati asa poate sunt mica grasa si urata

• Haha 1
  • Inimioara 1
Postat

The erotic drive is the great energy that moves through all evolution. What about you ? How do you fit that in ? Discover erotic moments measure your strongest feelings between the beginnings of a massage with us when you ignite your self desires and the chaos that comes after - some of the best moments in life are the ones you can't tell anyone about

Let's do things you can't tell anyone about 😜😍

• Inimioara 1
Postat

Ce vreme afara astazi

Pt cine stie melodia:

Its gettin hot in here (so hot)
So take off all your clothes
I am gettin so hot, I wanna take my clothes off

😜

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...