Leftereanu Reputație: 252 Postat Aprilie 16 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Partajează Postat Aprilie 16 La 08.01.2024 la 1:30, blonda_a a spus: Încerc să revin cât mai curând în Reșița...cum ajung prin Oradea,o iau direct la voi 😘 Ce frumoase cuvinte ☝️, cu astea ne-ai lăsat și cu o lungă așteptare 🥹. Știu că cererea este mare dar mai lasă și alte orașe să aștepte 😅 , mai ales unde băieții au alternative. 1 Link spre comentariu
Beticul Reputație: 129 Postat Iunie 26 Oras:view Oras:view Partajează Postat Iunie 26 Am citit ceea ce ai scris la Bistrița, sper că te vei mai răzgândi! Oricum ar fi, în cazul în care nu ne mai vizitezi, îți doresc toate cele bune și o viață așa cum îți dorești! Mi-a părut bine că te-am cunoscut! 1 Link spre comentariu
Leftereanu Reputație: 252 Postat Iunie 27 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Partajează Postat Iunie 27 @blonda_a sper că nu e adevărat ce am citit pe topicul din Bistrița 🤔? Noi te așteptăm în luna august la Reșița. 2 Link spre comentariu
blonda_a Reputație: 23286 Postat Iunie 27 Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 27 La 26.06.2024 la 11:27, Beticul a spus: Am citit ceea ce ai scris la Bistrița, sper că te vei mai răzgândi! Oricum ar fi, în cazul în care nu ne mai vizitezi, îți doresc toate cele bune și o viață așa cum îți dorești! Mi-a părut bine că te-am cunoscut! Acum 5 ore, Leftereanu a spus: @blonda_a sper că nu e adevărat ce am citit pe topicul din Bistrița 🤔? Noi te așteptăm în luna august la Reșița. Bună băieți Intenționez să îmi reduc activitatea ptr majoritatea orașelor și sa rămân stabila pe câteva orașe Într-adevăr am vrut sa rămân anul acesta și anul viitor stabila doar pe Bistrița...din 2026 as lua o pauză ( mai mult ca sigur că definitiva ) ... Poate e mult sa rămân atâta vreme pe un singur oraș și poate m_am grăbit cu postarea ( ramane de văzut oricum ) Deocamdată pana târziu în toamna știu sigur ca rămân în Bistrița...,după următorul oraș sunteți voi ...Nu știu să vă zic când ajung septembrie, octombrie, noiembrie habar nu am ...,dar o să vă anunț când știu mai multe Deocamdată activez următoarea perioadă doar în Bistrița Mulțumesc @Beticul 😘 ,eu zic că măcar o dată ne vom mai revedea @Leftereanu ce sa zic ? Anunț când e sa știu sigur ...Nu o sa ajung deocamdata pe nici un alt oraș ,da vedem 2 Link spre comentariu
Leftereanu Reputație: 252 Postat Iunie 27 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Partajează Postat Iunie 27 Acum 13 minute, blonda_a a spus: Bună băieți Intenționez să îmi reduc activitatea ptr majoritatea orașelor și sa rămân stabila pe câteva orașe Într-adevăr am vrut sa rămân anul acesta și anul viitor stabila doar pe Bistrița...din 2026 as lua o pauză ( mai mult ca sigur că definitiva ) ... Poate e mult sa rămân atâta vreme pe un singur oraș și poate m_am grăbit cu postarea ( ramane de văzut oricum ) Deocamdată pana târziu în toamna știu sigur ca rămân în Bistrița...,după următorul oraș sunteți voi ...Nu știu să vă zic când ajung septembrie, octombrie, noiembrie habar nu am ...,dar o să vă anunț când știu mai multe Deocamdată activez următoarea perioadă doar în Bistrița Mulțumesc @Beticul 😘 ,eu zic că măcar o dată ne vom mai revedea @Leftereanu ce sa zic ? Anunț când e sa știu sigur ...Nu o sa ajung deocamdata pe nici un alt oraș ,da vedem Oricât de târziu ajungi la Reșița, te așteptăm 😁. Mai glumesc eu cu tine dar îți respect orice decizie ai luat și o vei lua în continuare. Păcat că până la Bistrița aia e drum lung...sper totuși că o să ne mai vedem 🥹. Toate cele bune! 1 Link spre comentariu
blonda_a Reputație: 23286 Postat Octombrie 2 Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 2 Hello dragilor 😘 ❌️ Pe data de 11 noiembrie ajung în Reșița pentru aproximativ 15 zile ❌️ Revin curand cu lista de servicii și tarife actualizată 😘 Va doresc zile frumoase și să ne revedem cu bine 🔥 1 1 Link spre comentariu
Leftereanu Reputație: 252 Postat Octombrie 5 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Partajează Postat Octombrie 5 La 02.10.2024 la 14:51, blonda_a a spus: Hello dragilor 😘 ❌️ Pe data de 11 noiembrie ajung în Reșița pentru aproximativ 15 zile ❌️ Revin curand cu lista de servicii și tarife actualizată 😘 Va doresc zile frumoase și să ne revedem cu bine 🔥 Acesta este anunțul oficial? că nu știu ce să mai cred 🤷♂️. Te tot aștept de aproape un an de zile (iți dai seama ce înseamnă asta? eu sper că da, am tot pus bani la pușculiță 🤑). Spui că vei sta la noi aproximativ 15 zile, ai grijă, nu tai nimic din ele! da? eventual poți să prelungești 😁. Să ne revedem cu bine! P.S. - sper că nu mă/nu ne dezamăgești din nou 😇. 1 Link spre comentariu
blonda_a Reputație: 23286 Postat Octombrie 5 Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 5 Acum 45 minute, Leftereanu a spus: Acesta este anunțul oficial? că nu știu ce să mai cred 🤷♂️. Te tot aștept de aproape un an de zile (iți dai seama ce înseamnă asta? eu sper că da, am tot pus bani la pușculiță 🤑). Spui că vei sta la noi aproximativ 15 zile, ai grijă, nu tai nimic din ele! da? eventual poți să prelungești 😁. Să ne revedem cu bine! P.S. - sper că nu mă/nu ne dezamăgești din nou 😇. Hello😘 E sigură data ♥️ Ne vedem pe 11 noiembrie 😘 .... 1 Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 805 Postat Octombrie 7 Partajează Postat Octombrie 7 Bună Antonia! La Constanța când vi? 1 Link spre comentariu
Beticul Reputație: 129 Postat Octombrie 7 Oras:view Oras:view Partajează Postat Octombrie 7 Acum 6 minute, mihaita2020 a spus: Bună Antonia! La Constanța când vi? Pentru întrebări de genul ăsta ar trebui să folosești topicul fetei din orașul în care vrei să vină dacă are, dacă nu are, pe DG din acel oraș! 1 Link spre comentariu
blonda_a Reputație: 23286 Postat Octombrie 9 Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 9 La 07.10.2024 la 15:53, mihaita2020 a spus: Bună Antonia! La Constanța când vi? Bună Nu știu încă...intenționez să revin prin toate orasele următoarea perioadă.. O să anunț din timp pe topicul de pe Constanța 1 Link spre comentariu
blonda_a Reputație: 23286 Postat Octombrie 9 Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 9 La 07.10.2024 la 16:03, Beticul a spus: Pentru întrebări de genul ăsta ar trebui să folosești topicul fetei din orașul în care vrei să vină dacă are, dacă nu are, pe DG din acel oraș! 🤣🤣 o să aibă @Leftereanu palpitații dacă vede topicul ridicat ...se gândește că iar amân :))) 2 Link spre comentariu
Leftereanu Reputație: 252 Postat Octombrie 9 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Partajează Postat Octombrie 9 Acum 7 ore, blonda_a a spus: 🤣🤣 o să aibă @Leftereanu palpitații dacă vede topicul ridicat ...se gândește că iar amân :))) Exact asta s-a și întâmplat 😅. Nu mai vreau astfel de palpitații, vreau să am doar palpitații cu tine în pat 1 Link spre comentariu
blonda_a Reputație: 23286 Postat Octombrie 9 Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0754560207 Oras:Oradea Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 9 Acum 26 minute, Leftereanu a spus: Exact asta s-a și întâmplat 😅. Nu mai vreau astfel de palpitații, vreau să am doar palpitații cu tine în pat După 11 noiembrie va fi bine 🤣😘 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum