Sari la conținut

New BBW Clara

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat

Bună dragilor sunt noua în orasul vostru și sunt dornica sa vă cunosc 🤗și sa petrecem impreună momente minunate 😊💋 sunt o persoana răbdătoare, calmă și mereu cu zâmbetul pe buze ,am 23 de ani  și nu sunt grăbită ca servicii pot oferi sex oral (neprotejat în funcție de igiena) , sex normal ( doar protejat) , sex între sânii, fk , 69 , masaj de relaxare și masaj erotic , fantezii . Finalizarea 150 de lei  sau 250 de lei ora❤ ( servicii extra: uro,  finalizare corporala  , faciala sau orala  50 de lei ) 🥰 vă sărut ma puteți contacta telefonic sau mesaj pe WhatsApp la numărul de telefon 0763739582🔥 

Screenshot_20210519-000338_Gallery.jpg

Screenshot_20210519-000036_Snapchat.jpg

Screenshot_20210519-000359_Gallery.jpg

Screenshot_20210726-150337_Snapchat.jpg

• Inimioara 1
Postat

Câteva zile In orașul vostru pentru programari contactați-mă prin mesaj pe WhatsApp 

• Oras:Intre munti si vai si dealuri
  • Oras:Intre munti si vai si dealuri
Postat
29 minutes ago, carmen1977 said:

A fost careva? 

Nu stiu sincer cine ar da bani (si destui !) pe asa ceva...
... desi, in ziua de azi, la cat de dereglata (la mansarda) e lumea, nu m-ar mira.

Eu unul nu m-as duce nici sa-mi dea ea mie 250 lei, nu invers..

• Membru Premium
  • Oras:medias
  • Oras:medias
Postat
1 hour ago, wavetrex said:

... desi, in ziua de azi, la cat de dereglata (la mansarda) e lumea, nu m-ar mira.

Nu inteleg rostul postarii tale, nu iti place evita topicul. Treci mai departe si lasa topicele in pace. 

• Like 1
  • Minus 1
Postat
1 oră în urmă, wavetrex a spus:

Eu nu înțeleg dacă nu îți place bbw ce cauți aici 🤣🤣🤣 dacă ție îți place îți dau un simplu exemplu sa zicem ca ție îți place să lingi picioare altuia îi pare scârbos sau altuia îi  place să fie pentrat anal sau cum sunt alți cu uro nu toti au aceleași gusturi nu ți place treci mai departe nu sta sa comentezi aiurea hai te-am pupat 😊

Postat
Acum 2 minute, angelmro a spus:

Nu inteleg rostul postarii tale, nu iti place evita topicul. Treci mai departe si lasa topicele in pace. 

Lăsa-l dragu meu se plictisește și nu are ce face m-am obișnuit și cu genul acesta de oameni 😁💋💋

• Like 1
Postat

Bună dragi mei ultimele 2 zile în orașul vostru pentru programari va astept pe WhatsApp ❤

Postat

Bună dragilor ultima zi la voi în oraș pentru programari  contactați-mă prin mesaj pe WhatsApp 😊

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...