Clara98 Reputație: 5 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iulie 31, 2021 Bună dragilor sunt noua în orasul vostru și sunt dornica sa vă cunosc 🤗și sa petrecem impreună momente minunate 😊💋 sunt o persoana răbdătoare, calmă și mereu cu zâmbetul pe buze ,am 23 de ani și nu sunt grăbită ca servicii pot oferi sex oral (neprotejat în funcție de igiena) , sex normal ( doar protejat) , sex între sânii, fk , 69 , masaj de relaxare și masaj erotic , fantezii . Finalizarea 150 de lei sau 250 de lei ora❤ ( servicii extra: uro, finalizare corporala , faciala sau orala 50 de lei ) 🥰 vă sărut ma puteți contacta telefonic sau mesaj pe WhatsApp la numărul de telefon 0763739582🔥 1
Clara98 Reputație: 5 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Iulie 31, 2021 Disponibila astept programările voastre . Pupiciii💋💋💋 1
Clara98 Reputație: 5 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Iulie 31, 2021 Bună dragilor azi voi fi disponibila pana la ora 23:00💋
Clara98 Reputație: 5 Postat August 1, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat August 1, 2021 Buna disponibila pana la ora 00:00 astept programările voastre
Clara98 Reputație: 5 Postat August 2, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat August 2, 2021 Câteva zile In orașul vostru pentru programari contactați-mă prin mesaj pe WhatsApp
Clara98 Reputație: 5 Postat August 3, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat August 3, 2021 Bună dragi mei azi sunt disponibila pana la ora 22
carmen1977 Reputație: 23 Postat August 3, 2021 Telefon: [email protected] Oras:sibiu Telefon: [email protected] Oras:sibiu Postat August 3, 2021 A fost careva?
wavetrex Reputație: 1049 Postat August 3, 2021 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Postat August 3, 2021 29 minutes ago, carmen1977 said: A fost careva? Nu stiu sincer cine ar da bani (si destui !) pe asa ceva... ... desi, in ziua de azi, la cat de dereglata (la mansarda) e lumea, nu m-ar mira. Eu unul nu m-as duce nici sa-mi dea ea mie 250 lei, nu invers..
Membru Premium angelmro Reputație: 5264 Postat August 3, 2021 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat August 3, 2021 1 hour ago, wavetrex said: Nu stiu sincer cine ar da bani (si destui !) pe asa ceva... ... desi, in ziua de azi, la cat de dereglata (la mansarda) e lumea, nu m-ar mira. Eu unul nu m-as duce nici sa-mi dea ea mie 250 lei, nu invers.. Nu inteleg rostul postarii tale, nu iti place evita topicul. Treci mai departe si lasa topicele in pace. 1 1
Clara98 Reputație: 5 Postat August 3, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat August 3, 2021 1 oră în urmă, wavetrex a spus: Nu stiu sincer cine ar da bani (si destui !) pe asa ceva... ... desi, in ziua de azi, la cat de dereglata (la mansarda) e lumea, nu m-ar mira. Eu unul nu m-as duce nici sa-mi dea ea mie 250 lei, nu invers.. Eu nu înțeleg dacă nu îți place bbw ce cauți aici 🤣🤣🤣 dacă ție îți place îți dau un simplu exemplu sa zicem ca ție îți place să lingi picioare altuia îi pare scârbos sau altuia îi place să fie pentrat anal sau cum sunt alți cu uro nu toti au aceleași gusturi nu ți place treci mai departe nu sta sa comentezi aiurea hai te-am pupat 😊
Clara98 Reputație: 5 Postat August 3, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat August 3, 2021 Acum 2 minute, angelmro a spus: Nu inteleg rostul postarii tale, nu iti place evita topicul. Treci mai departe si lasa topicele in pace. Lăsa-l dragu meu se plictisește și nu are ce face m-am obișnuit și cu genul acesta de oameni 😁💋💋 1
Clara98 Reputație: 5 Postat August 4, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat August 4, 2021 Bună disponibila pana la ora 23 programările se fac pe WhatsApp
Clara98 Reputație: 5 Postat August 5, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat August 5, 2021 Bună disponibila pana la ora 23 programările se fac pe WhatsApp
Clara98 Reputație: 5 Postat August 6, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat August 6, 2021 Bună dragi mei ultimele 2 zile în orașul vostru pentru programari va astept pe WhatsApp ❤
Clara98 Reputație: 5 Postat August 8, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat August 8, 2021 Bună dragilor ultima zi la voi în oraș pentru programari contactați-mă prin mesaj pe WhatsApp 😊
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum