22leon Reputație: 34442 Postat Noiembrie 30, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Postat Noiembrie 30, 2021 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Eu îl vreau pe “leul meu”😜 Atât am vrut sa aud . Plutește dragostea în aer . Multe inimioare 🥰🥰🥰 1 1
Robert700 Reputație: 6 Postat Noiembrie 30, 2021 Postat Noiembrie 30, 2021 Al cui e topicul asta? Ca eu nu mai inteleg nimic.. 😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2021 Postat Noiembrie 30, 2021 1 minute ago, 22leon said: Atât am vrut sa aud . Plutește dragostea în aer . Multe inimioare 🥰🥰🥰 ❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2021 Postat Noiembrie 30, 2021 Acum 1 minut, Robert700 a spus: Al cui e topicul asta? Ca eu nu mai inteleg nimic.. 😂 bruneta + leuțu = love💕 rechinu + sahyu= labă..🤦♂️ impaler + clătita...🥧...
rechinii77 Reputație: 50454 Postat Noiembrie 30, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 30, 2021 Acum 6 minute, Bruneta168 a spus: Eu îl vreau pe “leul meu”😜 Iti respectam decizia atunci😁va potriviti😊 Asa ca frate @22leon se aud clopotele sau mi se pare😅😁 Ps:cand 2 se cearta al treilea castiga🤣🤣🤣 2 1
rechinii77 Reputație: 50454 Postat Noiembrie 30, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 30, 2021 Acum 9 minute, 22leon a spus: Atât am vrut sa aud . Plutește dragostea în aer . Multe inimioare 🥰🥰🥰 Casa de piatra frate❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💕💕💕💕💕💕💕💕💕 Acum 4 minute, _sahy_ a spus: bruneta + leuțu = love💕 rechinu + sahyu= labă..🤦♂️ impaler + clătita...🥧... Data viitoare o sa fie cu noroc pt noi😅🤣 Macar impalar a ramas cu ceva😅 3
22leon Reputație: 34442 Postat Noiembrie 30, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Postat Noiembrie 30, 2021 Acum 2 minute, _sahy_ a spus: bruneta + leuțu = love💕 rechinu + sahyu= labă..🤦♂️ impaler + clătita...🥧... 😂😂😂😂😂 Acum 3 minute, rechinii77 a spus: Iti respectam decizia atunci😁va potriviti😊 Asa ca frate @22leon se aud clopotele sau mi se pare😅😁 Ps:cand 2 se cearta al treilea castiga🤣🤣🤣 Se pare ca da, desi depinde de care clopote 😂😂😂 Nași va pun pe amândoi! Sa fie totul în familie 😜 1 1
IAmDan Reputație: 214 Postat Noiembrie 30, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 30, 2021 Ba, eu m-am speriat, nu ma duc. Ca acu din cauza voastra ma trezesc ca ma pune la masa si baga calorii in mine...ori eu merg sa le consum de obicei. 😉 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2021 Postat Noiembrie 30, 2021 Chiar acum, 22leon a spus: 😂😂😂😂😂 Se pare ca da, desi depinde de care clopote 😂😂😂 Nași va pun pe amândoi! Sa fie totul în familie 😜 mare domn! multumim! putem gusta puța finii?.. pardon ..vedea*😋
rechinii77 Reputație: 50454 Postat Noiembrie 30, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 30, 2021 Acum 3 minute, 22leon a spus: 😂😂😂😂😂 Se pare ca da, desi depinde de care clopote 😂😂😂 Nași va pun pe amândoi! Sa fie totul în familie 😜 Mersi mult frate...love you Numa inainte de toate trebuie sa o gasim si pe nasa😅se ascunde pe undeva🙃😅 2
22leon Reputație: 34442 Postat Noiembrie 30, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Postat Noiembrie 30, 2021 Chiar acum, _sahy_ a spus: mare domn! multumim! putem gusta puța finii?.. pardon ..vedea*😋 Acum 2 minute, rechinii77 a spus: Casa de piatra frate❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💕💕💕💕💕💕💕💕💕 Mulțumesc frumos nasilor ! Multa sănătate și putere ! Și la punga groși 😜😂😂 Draga mea Ana , trebuie sa le cautam și la nașii noștri niște fete de calitate. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2021 Postat Noiembrie 30, 2021 Acum 7 minute, rechinii77 a spus: Mersi mult frate...love you Numa inainte de toate trebuie sa o gasim si pe nasa😅se ascunde pe undeva🙃😅 nasele* Acum 7 minute, 22leon a spus: Mulțumesc frumos nasilor ! Multa sănătate și putere ! Și la punga groși 😜😂😂 Draga mea Ana , trebuie sa le cautam și la nașii noștri niște fete de calitate. ce pomana, v-ati face, ioi... pot sa taguiesc..sau sa ma abtin?🤣 sula mers la mandre, rechine .. o punem de-un cuib de leuti...🥳.. (greu va finalizati, sme 🤭) eu m-am golit de 👍.. 😓 ne-mpusca motanu maine 🤪
22leon Reputație: 34442 Postat Noiembrie 30, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Postat Noiembrie 30, 2021 Acum 6 minute, rechinii77 a spus: Mersi mult frate...love you Numa inainte de toate trebuie sa o gasim si pe nasa😅se ascunde pe undeva🙃😅 Smecheri nași astia, cică nașelr s-au rătăcit pe undeva, iar eu ca un fin bine crescut ar trebui sa ma duc sa le găsesc . Adică sa aibe eil timp să o vrăjească pe fina 😂😂 Acum 3 minute, _sahy_ a spus: nasele* ce pomana, v-ati face, ioi... pot sa taguiesc..sau sa ma abtin?🤣 sula mers la mandre, rechine .. o punem de-un cuib de leuti...🥳.. (greu va finalizati, sme 🤭) ne-mpusca motanu maine 🤪 Motanul nu cred , dar @Newgirl3105 sigur ne umple frigiderul 😄 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2021 Postat Noiembrie 30, 2021 Pai , care se oferă nasa ? 😆
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2021 Postat Noiembrie 30, 2021 Nunta o facem la tine , leutul meu ? 🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2021 Postat Noiembrie 30, 2021 Acum 1 minut, 22leon a spus: Smecheri nași astia, cică nașelr s-au rătăcit pe undeva, iar eu ca un fin bine crescut ar trebui sa ma duc sa le găsesc . Adică sa aibe eil timp să o vrăjească pe fina 😂😂 Motanul nu cred , dar @Newgirl3105 sigur ne umple frigiderul 😄 eu promit ca nu umblu la ea..🤭.. si am vrut sa-i zic lu.. .. babydoll new girl..ca e groasa la oradea.. cu voi. macar la sm, e si lunga nu numa groasa..🤪🥳 LA MULTI ANI ROMANIA ! 🇿🇦🇿🇦🇿🇦😝
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2021 Postat Noiembrie 30, 2021 Chiar nimeni nu se oferă ? Suntem aproape de sărbători , ar trebui sa fim mai buni haideți cu nasa 🥰
22leon Reputație: 34442 Postat Noiembrie 30, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Postat Noiembrie 30, 2021 Acum 4 minute, Bruneta168 a spus: Nunta o facem la tine , leutul meu ? 🥰 Normal dragă mea Bruneta 🥰🥰 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: Chiar nimeni nu se oferă ? Suntem aproape de sărbători , ar trebui sa fim mai buni haideți cu nasa 🥰 Cred ca câteva recomandări din partea ta ar fi f.apreciate . 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2021 Postat Noiembrie 30, 2021 🥺😢.. doarme nasele?.. 😶💔poate ...... ca iele maine nu are liber... munceste!😝
22leon Reputație: 34442 Postat Decembrie 1, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Postat Decembrie 1, 2021 @catalina666 , niște stimați domni ar dori sa te cunoască. Iar dacă ii placi / te plac, chiar ca m-am scos 😜😂 3 1
rechinii77 Reputație: 50454 Postat Decembrie 1, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 1, 2021 Acum 10 minute, 22leon a spus: Smecheri nași astia, cică nașelr s-au rătăcit pe undeva, iar eu ca un fin bine crescut ar trebui sa ma duc sa le găsesc . Adică sa aibe eil timp să o vrăjească pe fina 😂😂 Motanul nu cred , dar @Newgirl3105 sigur ne umple frigiderul 😄 Acum 15 minute, _sahy_ a spus: nasele* ce pomana, v-ati face, ioi... pot sa taguiesc..sau sa ma abtin?🤣 sula mers la mandre, rechine .. o punem de-un cuib de leuti...🥳.. (greu va finalizati, sme 🤭) eu m-am golit de 👍.. 😓 ne-mpusca motanu maine 🤪 Scuze...da da😁nasele😅trebuie gasite neaparat😁mergem la mandre ca sa gasim nasele😎 Noi!!!???nici vb leon...suntem nasi cuminti😅🤣ne ne atingem de fina😁 Ooo.....newgirl sigur ne umple frigiderul cand vede ce ii aici🤣🤣🤣si sigur nu cu clatite cu dulceata😅poate dinalea flambate🤣 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2021 Postat Decembrie 1, 2021 eu nu vreau sa taguiesc .. ca sigur mi-o taie jos cu prima ocazie...😝 da' cum facem rechine.. tu la sm ? ca eu la oradea fui.. si incurcai primele.. bate-le pl ca nu stiam ca aveti vreo 3..🤪
22leon Reputație: 34442 Postat Decembrie 1, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Postat Decembrie 1, 2021 Acum 1 minut, _sahy_ a spus: eu nu vreau sa taguiesc .. ca sigur mi-o taie jos cu prima ocazie...😝 da' cum facem rechine.. tu la sm ? ca eu la oradea fui.. si incurcai primele.. bate-le pl ca nu stiam ca aveti vreo 3..🤪 Detalii 😄 Amândoi în Tm 😜 @catalina666citește ultimele 3 pagini, sa nu zici după ca n-ai știut în ce te bagi😂 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2021 Postat Decembrie 1, 2021 mi-i rusine.. dar.. (iar ma lasa rechinu p-afara 😡).. "buuna catalina!😊😎.." um morman de 🌹🌹🌹🌹🌹 ! (rechinu e insurat sa stii..🤫🤥).. scz fra'.. da tre sa te sap..altfel raman cu manu'..🤪
rechinii77 Reputație: 50454 Postat Decembrie 1, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 1, 2021 Acum 12 minute, _sahy_ a spus: mi-i rusine.. dar.. (iar ma lasa rechinu p-afara 😡).. "buuna catalina!😊😎.." um morman de 🌹🌹🌹🌹🌹 ! (rechinu e insurat sa stii..🤫🤥).. scz fra'.. da tre sa te sap..altfel raman cu manu'..🤪 Stai linistit frate😁ai prioritate...da.i bataie inainte😅sa vad ca nasa ii cu tine** 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum