BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Octombrie 25, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Octombrie 25, 2021 Mulțumesc celor care mau vizitat și sunt membri pe acest forum, sunteți oameni minunați și sa ne revedem cu bine atunci când ma voi reîntoarce în orașul voi🤗 Vă pup cu drag 😘😘😘 ⛔ INDISPONIBILĂ ⛔
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 4, 2021 Simpaticilor de mâine după ora 13 voi fi în orașul vostru pentru 3-4 zile , ultima vizită pe anul acesta , va pup și va aștept cu drag 😘😘😘 2
Kinderull Reputație: 485 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Decembrie 4, 2021 Acum 15 minute, BrunetaXXX a spus: Simpaticilor de mâine după ora 13 voi fi în orașul vostru pentru 3-4 zile , ultima vizită pe anul acesta , va pup și va aștept cu drag 😘😘😘 Opa ! Suna periculos !!! 2
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 5, 2021 ✅ DISPONIBILĂ ✅ 1
Emilian1319 Reputație: 3 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Targu jiu Oras:Targu jiu Postat Decembrie 5, 2021 Azi am vizitat si eu aceasta fata superba din punctul meu de vedere pentru a doua oara Nu prea ai ce sa ii reprosezi dupa parerea mea!! On 10 Np 10 Halatul 250 (50 extra pentru finalizare orala) Eu garantat o sa mai revin NU SUNT PESTE🤣🤣🤣 1 2
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 5, 2021 Acum 52 minute, Emilian1319 a spus: Azi am vizitat si eu aceasta fata superba din punctul meu de vedere pentru a doua oara Nu prea ai ce sa ii reprosezi dupa parerea mea!! On 10 Np 10 Halatul 250 (50 extra pentru finalizare orala) Eu garantat o sa mai revin NU SUNT PESTE🤣🤣🤣 Mulțumesc pentru vizită și cuvintele frumoase😍 Esti o persoană super faină 🤗🤗🤗
cata09 Reputație: 51 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:Târgu Jiu Oras:Târgu Jiu Postat Decembrie 6, 2021 Am vizitat pe domnișoara din nou astăzi. Despre acțiune nu am ce sa zic... Cei care au vizitat-o știți ce zic. Note nu are rost sa mai dau... 1 1
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 6, 2021 2
Santino Reputație: 577 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:Peste tot suntem acasă Oras:Peste tot suntem acasă Postat Decembrie 6, 2021 Ella este una dintre puținele fete ce au promis ca acum în decembrie ne vizitează și ma bucur că sa ținut de cuvânt, o reântâlnire reușită pentru mine🤪. Note nu o sa mai dau si nici detalii despre acțiune însă pot spune ca de ultima vizită a excelat mult și e tot mai bine😍 te pup draga mea moldoveancă Va salut 1 1
Futaku25CM Reputație: 372 Postat Decembrie 6, 2021 Postat Decembrie 6, 2021 Acum 1 oră, BrunetaXXX a spus: UFF CE FUNDULET😊 1
fixlagaura Reputație: -41 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 La 06.12.2021 la 19:36, BrunetaXXX a spus: Cu fata ce sa facem sa ne pui o poza ? ❤️
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 7, 2021 Acum 12 minute, fixlagaura a spus: Cu fata ce sa facem sa ne pui o poza ? ❤️ Nu pun poze cu fața pentru discreție , cine a fost la mine poate sa confirme că nu sunt poze fake 😜 1
Kinderull Reputație: 485 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Decembrie 7, 2021 Acum 22 minute, BrunetaXXX a spus: Nu pun poze cu fața pentru discreție , cine a fost la mine poate sa confirme că nu sunt poze fake 😜 Cam târziu răspund și eu dar ce sa fac ...serviciul ! Am fost și eu la domnișoara, despre acțiune și restul nu dau detalii ! Mulțumesc pentru primire și atenția acordata !!! Mergeți cu încredere poze reale tipa super și restul va las pe voi de descoperiți !! Poze reale satisfacție garantata !! Te pup ! 1 1
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 7, 2021 Acum 8 minute, Kinderull a spus: Cam târziu răspund și eu dar ce sa fac ...serviciul ! Am fost și eu la domnișoara, despre acțiune și restul nu dau detalii ! Mulțumesc pentru primire și atenția acordata !!! Mergeți cu încredere poze reale tipa super și restul va las pe voi de descoperiți !! Poze reale satisfacție garantata !! Te pup ! Mulțumesc pentru vizită si mă bucur că te-ai simțit bine în compania mea☺️ Mulțumesc si pentru atenția acordată, esti un scump🤩 Te pup😘😘😘
Santino Reputație: 577 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Peste tot suntem acasă Oras:Peste tot suntem acasă Postat Decembrie 7, 2021 Acum 44 minute, BrunetaXXX a spus: Nu pun poze cu fața pentru discreție , cine a fost la mine poate sa confirme că nu sunt poze fake 😜 confirm, sunt pozele ei👌 1
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 8, 2021 Bună dimineața , o cafea cine dă😅 2
Stfgd Reputație: 9 Postat Decembrie 8, 2021 Postat Decembrie 8, 2021 Bună dimineața soare!😘😘 Nu am înțeles toate serviciile pe care le faci. Mă interesează FK?
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 8, 2021 Acum 9 minute, Stfgd a spus: Bună dimineața soare!😘😘 Nu am înțeles toate serviciile pe care le faci. Mă interesează FK? Bună dimineața si ție, nu fac FK😬
Kinderull Reputație: 485 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Decembrie 8, 2021 Acum 4 ore, BrunetaXXX a spus: Bună dimineața , o cafea cine dă😅 Euuuuu !!!! 1
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 8, 2021 Acum 44 minute, Kinderull a spus: Euuuuu !!!! Tu vii si cu o ciocolată ca sa fie treaba bună si dulce 🙈 ( glumesc 😘)
Santino Reputație: 577 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Peste tot suntem acasă Oras:Peste tot suntem acasă Postat Decembrie 8, 2021 Acum 3 minute, BrunetaXXX a spus: Tu vii si cu o ciocolată ca sa fie treaba bună si dulce 🙈 ( glumesc 😘) Ești tu deja dulce 😍😎😋 asa ca nu mai trebuie nimic ca sa fie treaba bună 🙈 1
Kinderull Reputație: 485 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Decembrie 8, 2021 Acum 5 ore, BrunetaXXX a spus: Tu vii si cu o ciocolată ca sa fie treaba bună si dulce 🙈 ( glumesc 😘) :)) as veni dacă as și putea fugi 😀😀😀😀 1
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 9, 2021 Bună dragilor, doar astăzi si mâine mai sunt in orașul vostru, vă pup 😘😘😘 3
Santino Reputație: 577 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Peste tot suntem acasă Oras:Peste tot suntem acasă Postat Decembrie 9, 2021 Acum 5 minute, BrunetaXXX a spus: Bună dragilor, doar astăzi si mâine mai sunt in orașul vostru, vă pup 😘😘😘 Tu vrei sa ne dai KO de tot așa-i 🙈 1
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 9, 2021 Acum 1 oră, Santino a spus: Tu vrei sa ne dai KO de tot așa-i 🙈 Doar de la atât 🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum