Sari la conținut

Bună sunt Amy💋♣️

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

Bună Sunat Amy noua la voi în oraș ♣️

150 finalizarea(15minute)

250 ora

Diferite poziții 

Diferite fantezii

Masaj 

Garantez Revenirea 💋♣️ 

Programări Whatssap-0738058997

Program 20-7 dimineata💋va astept

Postat
Acum 5 ore, Dasunteu a spus:

Poza asta zici ca e luata de undeva.. 

Este a mea personală 

• Like 1
Postat
Acum 13 minute, Dasunteu a spus:

Eu vad acolo scris "sextj" ala care indica un alt site.. mai poți pune și alte poze?

Scrie asa pentru ca sunt pozele care am lucrat cu ele în Suedia

Postat

Disponibilă 💖pana la ora 7:00 

Servici contra cost 

100 lei anal ( în funcție de mărime și grosime) 

Vizitator Attilaa
Reputație: 0
Postat
On 8/2/2021 at 8:05 PM, Amy34 said:

Bună Sunat Amy noua la voi în oraș ♣️

250 ora

Diferite poziții 

Diferite fantezii

Masaj 

Garantez Revenirea 💋♣️ 

Programări Whatssap-0738058997

Program 20-7 dimineata💋va astept

150 finalizarea 15 minute,  cum poți să postezi asemenea aberații nu pot sa îmi dai seama. 

Începusem cu câteva înjurături dalea oltenești dar m-am corectat și revin cu o impresie. 

Prin faptul că tu vrei 150 pe 15 minute denotă faptul că ești pe... Repede înainte să zicem așa. 

Oricum nu aș venii la tine pentru că personal mi se pare că nici o femeie nu merita banii ăștia pentru un futai oricât ai fi tu de zâna dar sa ai și tupeu sa pui 15 minute auzi păi in 15 minute nu mi se trezește bine mortu și tu vrei să și termin. Păi să mă bată mama

Postat
La 04.08.2021 la 0:50, Attilaa a spus:

150 finalizarea 15 minute,  cum poți să postezi asemenea aberații nu pot sa îmi dai seama. 

Începusem cu câteva înjurături dalea oltenești dar m-am corectat și revin cu o impresie. 

Prin faptul că tu vrei 150 pe 15 minute denotă faptul că ești pe... Repede înainte să zicem așa. 

Oricum nu aș venii la tine pentru că personal mi se pare că nici o femeie nu merita banii ăștia pentru un futai oricât ai fi tu de zâna dar sa ai și tupeu sa pui 15 minute auzi păi in 15 minute nu mi se trezește bine mortu și tu vrei să și termin. Păi să mă bată mama

Cred ca nu tea bagat nimeni in seama , nu iti convine treci cu vederea

• Oras:in pasarica mai tot timpul
  • Oras:in pasarica mai tot timpul
Postat

la 15 minute finalizarea nu vin nici gratis.

• Haha 1
Vizitator Attilaa
Postat
On 8/10/2021 at 10:39 PM, Amy34 said:

Cred ca nu tea bagat nimeni in seama , nu iti convine treci cu vederea

Nu exista treci cu vederea. 

Exista forum și exprimare libera.

Aici e locul in care trebuie să înveți să primești atât bune cât și rele iar aberația ta cu 15 minute 150 de lei e fix cum am numito O ABERATIE iar faptul că de când ai postat anunțul și până acum nu ai primit nici o recenzie nu poate însemna decât că ești de un 7 per total. Adică nu ești nici buna nici rea. Nu ești de lepădat dar nici nu impresionezi cu nimic. 

Recenziile de regulă se scriu pentru că persoana merita și într-adevăr e ok sau se încadrează la polul opus. E o chestie psihologica daca cineva îți declanșează un sentiment de bucurie sau tristețe/enervare îți vine să scri ceva de ea dar tu fata mea se pare că nu declanșezi nimic și din moment ce nu declanșezi nimic, nu aduci nimic nou, nu impresionezi cu nimic, nu ai nici un atu tu vi sa ceri 150 de lei pe 15 minute. Epic.

Concluzii

Shut the fuck up și trece cu vederea. 

Sau învăța ceva din ce ți-am spus e alegerea ta

Postat
Acum 14 minute, Attilaa a spus:

Nu exista treci cu vederea. 

Exista forum și exprimare libera.

Aici e locul in care trebuie să înveți să primești atât bune cât și rele iar aberația ta cu 15 minute 150 de lei e fix cum am numito O ABERATIE iar faptul că de când ai postat anunțul și până acum nu ai primit nici o recenzie nu poate însemna decât că ești de un 7 per total. Adică nu ești nici buna nici rea. Nu ești de lepădat dar nici nu impresionezi cu nimic. 

Recenziile de regulă se scriu pentru că persoana merita și într-adevăr e ok sau se încadrează la polul opus. E o chestie psihologica daca cineva îți declanșează un sentiment de bucurie sau tristețe/enervare îți vine să scri ceva de ea dar tu fata mea se pare că nu declanșezi nimic și din moment ce nu declanșezi nimic, nu aduci nimic nou, nu impresionezi cu nimic, nu ai nici un atu tu vi sa ceri 150 de lei pe 15 minute. Epic.

Concluzii

Shut the fuck up și trece cu vederea. 

Sau învăța ceva din ce ți-am spus e alegerea ta

👍👍👍

Postat

Nu va retine nimeni dragi mei , parerile sunt impartite , nu  iau in seama lucrurile rele de la voi  , nu va convine treceti cu vederea 😚

Vizitator altu2
Postat
La 02.08.2021 la 20:05, Amy34 a spus:

250 ora

Stimata domnita, cu tot respectul, vreau a va spune ca ați greșit "Lista de Preturi". 

Ziceți acolo, în rândul întâi, ca pentru 15 minute de futai trebuie a va fi înmânata (presupun ca nu acceptați transfer bancar, și doar "cu banu' jos" se merge) suma de 150 lei.

OK.

În rândul doi ziceti, tot dumneavoastră, ca pentru o ora suma care trebuie decartata cu banu' jos e de 250 lei.

Greșeală, mare greșeală!

Corect, stimata domnita, pentru o ora prețul corect e 600 lei. Asta e evident, atâta timp cât pentru 15 minute e 150 lei.

Domnita, sa va explic: o ora e compusa din 4 sferturi, asa încât prețul pe sfert trebuie multiplicat cu 4 pentru a avea un preț corect, real corect, pentru o ora.

Va rog corectați și puneți prețul corect pentru o ora, adică 600 lei.

P.S.: nici intr-un caz nu pot a bănui ca la dumneavoastră, stimata domnita, o ora ar putea însemna 25 minute. Nu cred.

P.P.S.: trebuie sa menționez ca cele de mai sus sunt (pot fi) pamflet (sa nu-i zic mistocareala)?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...