Sari la conținut

Csilla 0748792494 / 0759122701

Postări Recomandate

• Oras:Brașov
Postat
Acum 23 ore, vercinghetorix a spus:

La fatza, la chip cum arata aceasta domnisoara? Este frumusica cat de cat, sau cum?

Depinde mult de gusturi. Eu zic că este frumușică, are un păr frumos și știe să fie seducătoare. În orice caz, nu este de speriat 😂

• Minus 1
  • Oras:Romania
Postat

Cam pe la ce ora răspunde la tel. Am sunat de mai multe ori în mai multe zile la ore diferite. Suna pana întra căsuța.

Sau are cerc restrâns și nu răspunde la orice număr?

• Oras:Targu Mures
Postat

Trebuie insistat dar poate ca da mesaj nu acelas zi dupa o zi cand ai scris mesaj numai am vorbit cu ia urmeaza sa vizitez ma tenteza bafta si la voi 😀🙂😉

• Confuz 1
  • Oras:Unknow
  • Oras:Unknow
Postat

Am vorbit cu ea dar grija mare dupa 2 zile imi da mesaj cand e ok pt mn sa ne vedem. Noroc ca nu ma prins radarul... 150fin 250 ora  total. Daca reusesc sa ma duc revin cu recenzie

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat

Fiind in trecere prin oras, m-am decis sa aleg una din bunatatile locale, Csilla.

Am contactat-o telefonic, nu a raspuns initial si m-a sunat ea peste vreo 2 ore. Initial reticenta, dupa cateva vorbe calme totul e ok.

Punctuala la ora stabilita la hotel.

Putina socializare si trecut la actiune.

Aspect -8 subtirica, sani feciorelnici, pasarica proeminenta, fund bombat, fatza sa zicem ok, nu as intoarce capul pe strada dupa ea.

On -8. Bunicel, dar am avut parte si de lucruri mai spectaculoase. La cererea mea a fost atenta si la vecini. Ascultatoare, o face cat vrei tu fara nicio problema. 

Np -9 accepta orice pozitie, se uda putin si natural daca o mangai destul.

Fk -8/9 nu stiam ca ofera. E bunicel, nu extra.

Igiena -10

In cateva cuvinte, fata are experienta, face tot ce i se cere dar trebuie vorbit frumos cu ea pentru reciprocitate si pentru a beneficia de cele mai bune servicii ale ei. Desi are ani experienta, nu ia multi clienti pe zi, se menajeaza.

Ap nu sunt fan.

Viteza legsla 150 lei/h.

• Oras:ROMÂNIA
Postat
Acum 11 ore, alint76 a spus:

Fiind in trecere prin oras, m-am decis sa aleg una din bunatatile locale, Csilla.

Am contactat-o telefonic, nu a raspuns initial si m-a sunat ea peste vreo 2 ore. Initial reticenta, dupa cateva vorbe calme totul e ok.

Punctuala la ora stabilita la hotel.

Putina socializare si trecut la actiune.

Aspect -8 subtirica, sani feciorelnici, pasarica proeminenta, fund bombat, fatza sa zicem ok, nu as intoarce capul pe strada dupa ea.

On -8. Bunicel, dar am avut parte si de lucruri mai spectaculoase. La cererea mea a fost atenta si la vecini. Ascultatoare, o face cat vrei tu fara nicio problema. 

Np -9 accepta orice pozitie, se uda putin si natural daca o mangai destul.

Fk -8/9 nu stiam ca ofera. E bunicel, nu extra.

Igiena -10

In cateva cuvinte, fata are experienta, face tot ce i se cere dar trebuie vorbit frumos cu ea pentru reciprocitate si pentru a beneficia de cele mai bune servicii ale ei. Desi are ani experienta, nu ia multi clienti pe zi, se menajeaza.

Ap nu sunt fan.

Viteza legsla 150 lei/h.l

La domiciliu ei prestează sau doar la hotel? Sa înțeleg ca tu erai cazat la hotel și ai chemat o la tine? 

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 6 ore, loveyougirl a spus:

La domiciliu ei prestează sau doar la hotel? Sa înțeleg ca tu erai cazat la hotel și ai chemat o la tine? 

Da, eu am chemat-o la hotel; dar din discutii am inteles ca are si o prietena care ii da locatia la nevoie sau ceva de genul.

Postat
Acum 2 ore, alint76 a spus:

Da, eu am chemat-o la hotel; dar din discutii am inteles ca are si o prietena care ii da locatia la nevoie sau ceva de genul.

Mulțumesc pentru răspuns. 

• Like 1
Postat

Salutare! Rechemat domnița pentru o tura, colegii mei care au făcut și recenzii au punctat bine, daca ști să te porți frumos cu ea dă tot ce are mai bun, și chiar are ce și chiar știe

• Like 1
  • Minus 1
Postat
La 21.08.2021 la 21:33, ursul a spus:

Nu Răspunde am sunat-o de mai multe ori astăzi și i-am scris și sms …nimic , 

Nu reușesc nici cum sa ma sincronizez cu ea. L a început mi a răspuns la mesaje dar după aceea cand am încercat sa ma reprogramez nu mai răspunde. 

Postat
Acum 21 ore, loveyougirl a spus:

Domnișoara Csilla nu mai răspunde la mesaje. Ați mai fost recent careva la ea? 

raspunde dar greu dar se poate vorbi cu ia inca nu am vizitat dar urmeaza 

• Oras:Targu-Mures
Postat

Am contactat-o prin SMS, la primul număr din anunțul, zilele trecute. Am și vb, ca locație a propus o pensiune, undeva spre Corunca , unde ar costa 50 Ron camera pe oră. Nu mi s-a părut ok, a venit și cu o varianta la o prietena, tot 50 ora dar nu am reusit sa ne sincornizam.

Voi reveni, când reușesc să-mi fac un pic de timp. Ar merita varianta cu o ora, daca trebuie sa plătești și camera... Are accent maghiar și asta o face mai interesanta :) .

• Like 1
Postat
1 oră în urmă, Belamistroke a spus:

Am contactat-o prin SMS, la primul număr din anunțul, zilele trecute. Am și vb, ca locație a propus o pensiune, undeva spre Corunca , unde ar costa 50 Ron camera pe oră. Nu mi s-a părut ok, a venit și cu o varianta la o prietena, tot 50 ora dar nu am reusit sa ne sincornizam.

Voi reveni, când reușesc să-mi fac un pic de timp. Ar merita varianta cu o ora, daca trebuie sa plătești și camera... Are accent maghiar și asta o face mai interesanta :) .

Poi și ea ce tarife are ?

camera e 50 și ea cât vrea ?

Vizitator unsuflet
Postat

Cand am fost eu, la inceputul lui sept era 100/200.

Postat
Acum 19 ore, guess11 a spus:

Poi și ea ce tarife are ?

camera e 50 și ea cât vrea ?

ON+NP 150 / cu anal protejat  250 , maxim 1 ora

• Like 1
Postat

Bună tuturor. 

Deja sunt 2 săptămâni de când sun la diferite ore 8 dimineața, 11, 13, 15, 17, 20. Pe ambele numere și zile în șir. 

Nu răspunde la nici un Număr. Suna la nesfârșit și întra căsuța. 

Ori s-a lăsat, ori are cerc restrâns și atunci nu e relevant topicul. 

• Like 1
Vizitator gabry89
Postat

Vizitat fata. Din punctul meu de vedere nu merita 250.

Fata: 7

Locatia: pensiune la alegerea ei, 6

Actiunea: On, np, ap. 7

Nu prea merita pretul asta.... Eu nu mai revin. 

Vizitator paulhora
Postat

Urata ca muma padurii, parca  a scapat de la zoo, nu merita 10 ron

Postat
Acum 22 ore, mategabor201 a spus:

Cat ai dat?

Păi nu a fost. Zicea și el. Mai mult pe trans e omul

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...