paul1992 Reputație: 42 Postat August 2, 2021 Postat August 2, 2021 Am cateva intrebari pentru cei care frecventeaza saloanele de masaj din Cluj. 1.Ce lucruri credeti ca ar putea fi imbunatatite la aceste saloane? 2.Cum vi s-a parut atitudinea fetelor care fac masajul? 3.Ce fete fac cel mai misto handjob?
estrogen Reputație: 1697 Postat August 11, 2021 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 11, 2021 Atitudinea fetelor e în corelație cu atitudinea clientului pe principiul ce dai, aia primești. Sunt câteva fete excepționale pe oricare dintre ele le-as lua de iubită dacă n-as fi ocupat. 1
george31gr Reputație: 447 Postat August 14, 2021 Oras:Când cum Oras:Când cum Postat August 14, 2021 La 11.08.2021 la 12:59, estrogen a spus: Atitudinea fetelor e în corelație cu atitudinea clientului pe principiul ce dai, aia primești. Sunt câteva fete excepționale pe oricare dintre ele le-as lua de iubită dacă n-as fi ocupat. Care sung aceste fete LA salonul str Madach? La Cleo can stiu: Diana, Jessy, uneori dar mai nou mai rar Karla. Poate mai e vreuna pe care nu o stiu EU.
paul1992 Reputație: 42 Postat August 14, 2021 Autor Postat August 14, 2021 Recomandati-mi si mie o maseuoza care face cel mai soft masaj +handjob...in afara de Diana de la Cleo.
estrogen Reputație: 1697 Postat August 14, 2021 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 14, 2021 Acum 3 ore, george31gr a spus: Care sung aceste fete LA salonul str Madach? La Cleo can stiu: Diana, Jessy, uneori dar mai nou mai rar Karla. Poate mai e vreuna pe care nu o stiu EU. Pai depinde foarte mult de chimia care se creaza intre tine și maseuza ca dacă doar ti-o freacă mecanic atunci s-a dus pe pulă conexiunea. 1
george31gr Reputație: 447 Postat August 16, 2021 Oras:Când cum Oras:Când cum Postat August 16, 2021 La 11.08.2021 la 12:59, estrogen a spus: Atitudinea fetelor e în corelație cu atitudinea clientului pe principiul ce dai, aia primești. Sunt câteva fete excepționale pe oricare dintre ele le-as lua de iubită dacă n-as fi ocupat. Ai dreptate dar mai sunt si exceptii. E(ra) o maseuza detașată de la Raisa Madach, înaltă fotomodel cu care oricât de frumos te comportai era figuranta si rece ca ghetă din Groenlanda de Nord. Stiu ca sunt câțiva colegi care au si trimis-o afara si au cerut alta fata după 5 sau 6 min. Apoi mai sunt cu care eu am avut experiențe variate, de la 5 la 10. Asta neavand legătură cu comportamentul meu care a rămas la fel de friendly. Adică la primele 2 ședințe fetele au fost de nota 9 sau 10, apoi fara vreun motiv georgian de nota 5 (sa nu dau 4 ca s domn). Apoi iar nota 9, si iar nota 5. Asta avea legătură cu starea maseuzei, cum am mai scris acum câteva săptămâni aici pe forum, ca nu mi se pare acceptabil ca unele se prezentau la salon obosite nedormite sau răcite cu nasul înfundat etc. In fine. Ar trebui sa fie un standard minim sub care sa nu scadă prestația. Repet: eu ma comport f politicos, nu trag de ele, nu s vreun moșneag libidinos, am 34 ani, arat bine si nu mănânc usturoi. Când merg la saloane, nici ceapa si nici pălincă nu consum. Sunt curios daca cu figuranta fotomodel împrumutată de pe Madach a avut cineva momente faine? Si daca adhocista Karla și-a revenit din starea de prințesa nedormita si trezita cu noaptea in cap. Si am mai prins niște leneșe, adevărul e ca si la alt salon. De atunci merg mai rar la saloane si nu mai dau bacșiș decât dacă se justifica.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum