MacArthur Reputație: 4237 Postat August 5, 2021 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat August 5, 2021 3 minutes ago, Dragomir2 said: Dar cred că e mai bine un iad in doi decât unul solitar. Mereu celalalt iad pare mai atractiv. 4 1
Vizitator SABINNA Reputație: 0 Postat August 5, 2021 Postat August 5, 2021 Detensionând dezbaterile( sau, din contră😄), aș aminti o zicere din popor- toți bărbații caută femeia ideală, mai ales după nuntă!😝
cincistele Reputație: -3877 Postat August 5, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat August 5, 2021 Acum 26 minute, SABINNA a spus: Detensionând dezbaterile( sau, din contră😄), aș aminti o zicere din popor- toți bărbații caută femeia ideală, mai ales după nuntă!😝 Da' să te măriți are rost ? E valabilă și viceversa ? 🤭😂🤪 1
Vizitator SABINNA Reputație: 0 Postat August 5, 2021 Postat August 5, 2021 Acum 7 minute, cincistele a spus: Da' să te măriți are rost ? E valabilă și viceversa ? 🤭😂🤪 Presupun că se aplică proverbul...viceversa!
Buricu Reputație: 7 Postat August 6, 2021 Oras:'ntre buci Oras:'ntre buci Autor Postat August 6, 2021 Nu vreau sa aprind flacari dar relatia de cuplu de acum 30 ani avea o cu totul alta insemnatate si incarcatura emotionala. Astazi, ca barbat traiesc cu impresia ca femeia m-ar accepta doar in scenariul de umilit, din toate punctele de vedere.. nu neaparat material. Da.. cu feeling-ul asta traiesc in ziua de azi si mi se confirma in multe situatii care imi sunt ilustrate ca in directia asta se indreapta conceptul ei de a avea..sot. Eu unul n-as sta langa asa ceva.. si tocmai de aceea inteleg cateodata stirile de la ora 5 cand masculul i-a tras o bătăiță sora cu moartea si si-a luat lumea in cap. ps, nu va mai uitati la tv atat.. traiti realitatea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum