Sari la conținut

Discuti off topic mod general

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

@g2br13l.....te rog eu uitete ce am scris eu... pe bune asta ai inteles tu?

Unde ai vazut tu ca incurajez ceva ...?

Minusu care ti lam dat a fost pt altceva.... dar nici asta nu ai inteles...

Vad ca incontunuare doar off topic si hate.. din partea ta , totusi intreb cum ajuti comunitatea in felul asta.

Respect

• Confuz 1
Postat

Liber pt toti ... despre toata lumea..

Sa nu mai poluam topicele.

Aici putem sa ne certam cat vrem si sa discutam despre oricine.

✌✌✌

Postat
1 hour ago, cheludmx said:

@g2br13l.....te rog eu uitete ce am scris eu... pe bune asta ai inteles tu?

Unde ai vazut tu ca incurajez ceva ...?

Minusu care ti lam dat a fost pt altceva.... dar nici asta nu ai inteles...

Vad ca incontunuare doar off topic si hate.. din partea ta , totusi intreb cum ajuti comunitatea in felul asta.

Respect

Ia dă-mi și mie exemplu de hate? Dacă tot îți place să folosești termenii. 

Cât despre cum am ajutat eu comunitatea? Pe bune? Pai comunitatea asta mi se datorează mie și altor 5-6 colegi de pe aici. Ca dacă nu eram noi sa facem recenzii și sa încurajăm userii noi, nu prea exista o comunitate pe aici. Despre ce ajutor adus comunității mai vorbești? 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 1
Postat

Pai si eu cand lam incurajat pe @bonemare sa faca recenzi ... dc ai sarit in sus .. asta nu am inteles ... 

Dc trebuie sa te bagi peste tot la fiecare topic ,chiar daca ai fost sau nu acolo si sa lasi pareri.. glume .. etc 

Asta nu inteleg eu .. voi astea mai vechi .. nu ar trebuie sa fiti un exemplu pt cei noi ... si sa nu ii criticati..... .

Deasta am deschis aici topic sa vb ... 

✌✌

• Mersi 1
Postat

@g2br13l am citit mai bine acum ca sunt cat de cat fresh si DA ai avut dreptate la ce ai scris ...

Postat

Dar cum am incurajat eu recenzile negative..?

Cand eu iam zis ca ar fi bine sa ne lase si el scris despre experientele lui.. bune sau rele..

Postat
54 minutes ago, cheludmx said:

Dar cum am incurajat eu recenzile negative..?

Cand eu iam zis ca ar fi bine sa ne lase si el scris despre experientele lui.. bune sau rele..

Dar nu era vorba de tipul recenzie. Ca e pozitiva sau negativa nu contează. 

• Confuz 1
Postat

Subinchiriez rulota lui Gabriel. Are pachet AMG si linie completa kurtos. Nu a fost rulata, doar folosita putin la Corbu pe plaja. 

• Haha 2
Postat
Acum 14 ore, Orb1t a spus:

Subinchiriez rulota lui Gabriel. Are pachet AMG si linie completa kurtos. Nu a fost rulata, doar folosita putin la Corbu pe plaja. 

Daca era ///M cred ca iti faceam o oferta... AMG nu servesc :))

• Haha 2
Postat
Acum 15 minute, trandafirul a spus:

Daca era ///M cred ca iti faceam o oferta... AMG nu servesc :))

Ca sa se inteleaga... sunt prea sarac ptr un AMG si prea "cocalar" ca sa vreau altceva in afara de ///M 🤣🤣🤣🤣😇

• Haha 1
Postat
54 minutes ago, trandafirul said:

Ca sa se inteleaga... sunt prea sarac ptr un AMG si prea "cocalar" ca sa vreau altceva in afara de ///M 🤣🤣🤣🤣😇

Gabriele, nu te uiti prin parc dupa un Mcs? Ceva neon, da bine pe soare si poti sa faci placintele pe capota si micii pe jante.  Talaalilllalaaa!🤣

Postat
1 minute ago, Orb1t said:

Gabriele, nu te uiti prin parc dupa un Mcs? Ceva neon, da bine pe soare si poti sa faci placintele pe capota si micii pe jante.  Talaalilllalaaa!🤣

Îl rezolvam și pe băiat, imediat după ce selectez programele muzicale de săptămâna viitoare. Încă nu știu ce sa fac? Adi de la Vâlcea sau Jean de la Craiova? 🤣🤣

• Haha 2

Postat
Acum 11 minute, Orb1t a spus:

Acum 8 minute, g2br13l a spus:

Îl rezolvam și pe băiat, imediat după ce selectez programele muzicale de săptămâna viitoare. Încă nu știu ce sa fac? Adi de la Vâlcea sau Jean de la Craiova? 🤣🤣

Cu placintele de pe capota si micii de pe jante cred ca merge si Adi si Jean si toti baietii astia mari :)))))

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...