Vizitator DeeaDeea55 Reputație: 0 Postat August 10, 2021 Postat August 10, 2021 Bună unii din voi probabil mă cunoașteți, pe celalalt cont mi-am deschis din greșeală mai multe topice pentru ca nu am știut cum funcționează pe aici treburile. Acum mi-am făcut un cont nou calumea și nu voi mai face ca pe celalalt 😂😊 Ce să vă spun despre mine Sunt o tânără finuța și de treabă am ochii căprui sânii naturali ,tatuaje si tot ce trebe să aibă o femeie pentru a fi plăcută. Dacă te-ai săturat de poze false și să fi grăbit încă de la prima întâlnire sa ști ca eu sunt ceea ce cauți, compania potrivita pentru tine. Te aștept să petrecem clipe de neuitat împreună, într-un cadru intim și calduros. Nu vei regreta nicio secundă trăită alături de mine,îți garantez, după ce mă vei cunoaște dacă iti dorești sunt absolut sigură că nu va fi singura dată când mă vei vizita. Te aștept cu drag la mine în locație.Sunt o fire pupacioasa doar pentru tine.Pozele mele sunt reale 100% 😊 Disponibilitate de la ora 10:00 pana la 23:00 Serviciile mele sunt!!! ❤️Oral neprotejat în funcție de igiena ❤️ Normal doar protejat ❤️69 ❤️ Masaj ❤️ Mângâieri ❤️ Diferite poziții ❤️ Sărutări pe gura și pe corp Prețurile sunt!! ❤️Ora este 200 ❤️ 30 min 150 ❤️ 20 min 100 Pentru mai multe detalii doar contactează-mă 😛 Vă pup și vă doresc o seara frumoasa 😘
pierre63 Reputație: 20 Postat August 10, 2021 Postat August 10, 2021 Ciao bello. puoi contattarmi sulla mia mail? Ho alcune domande per te [email protected] grazie
Vizitator DeeaDeea55 Reputație: 0 Postat August 10, 2021 Postat August 10, 2021 Acum 9 minute, alarma a spus: puteai folosi topic existent Mai bine așa decât sa fac ceva greșit. Multumesc ori cum apreciez 😊😉
mrwick Reputație: 898 Postat August 10, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 10, 2021 Deea te mai așteptăm și pe la Arad așa măcar câteva zile, poti deschide topic si la Arad ca și aici dacă vei dori să vi si cu siguranță că se vor găsi doritori să te viziteze, printre care și eu😁, pupici😘😊
Lucas0 Reputație: -1182 Postat August 10, 2021 Postat August 10, 2021 Ceau deea, anal si CIM faci? Saruturi pe gura inseamnand FK, nu? 1
Vizitator DeeaDeea55 Reputație: 0 Postat August 10, 2021 Postat August 10, 2021 1 oră în urmă, mrwick a spus: Deea te mai așteptăm și pe la Arad așa măcar câteva zile, poti deschide topic si la Arad ca și aici dacă vei dori să vi si cu siguranță că se vor găsi doritori să te viziteze, printre care și eu😁, pupici😘😊 Cu siguranță 😉 o sa mă vezi pe publitim dacă o sa vin 😊 o seara frumoasa
Vizitator DeeaDeea55 Reputație: 0 Postat August 10, 2021 Postat August 10, 2021 1 oră în urmă, Lucas0 a spus: Ceau deea, anal si CIM faci? Saruturi pe gura inseamnand FK, nu? Bună nu fac anal sau cim 😉da frenk Kiss
Vizitator DeeaDeea55 Reputație: 0 Postat August 10, 2021 Postat August 10, 2021 Acum 2 ore, pierre63 a spus: Ciao bello. puoi contattarmi sulla mia mail? Ho alcune domande per te [email protected] grazie Hola escribime en whasap grasias😉
mrwick Reputație: 898 Postat August 10, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 10, 2021 Ok, numa să postezi poze cu tine pe Publi dacă vei veni ca să te pot recunoaște după poze să îmi dau seama căci ești tu😊, o seară frumoasă și ție
crissd Reputație: 45 Postat August 10, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 10, 2021 Acum 3 ore, DeeaDeea55 a spus: Bună unii din voi probabil mă cunoașteți, pe celalalt cont mi-am deschis din greșeală mai multe topice pentru ca nu am știut cum funcționează pe aici treburile. Acum mi-am făcut un cont nou calumea și nu voi mai face ca pe celalalt 😂😊 Ce să vă spun despre mine Sunt o tânără finuța și de treabă am ochii căprui sânii naturali ,tatuaje si tot ce trebe să aibă o femeie pentru a fi plăcută. Dacă te-ai săturat de poze false și să fi grăbit încă de la prima întâlnire sa ști ca eu sunt ceea ce cauți, compania potrivita pentru tine. Te aștept să petrecem clipe de neuitat împreună, într-un cadru intim și calduros. Nu vei regreta nicio secundă trăită alături de mine,îți garantez, după ce mă vei cunoaște dacă iti dorești sunt absolut sigură că nu va fi singura dată când mă vei vizita. Te aștept cu drag la mine în locație.Sunt o fire pupacioasa doar pentru tine.Pozele mele sunt reale 100% 😊 Disponibilitate de la ora 10:00 pana la 23:00 Serviciile mele sunt!!! ❤️Oral neprotejat în funcție de igiena ❤️ Normal doar protejat ❤️69 ❤️ Masaj ❤️ Mângâieri ❤️ Diferite poziții ❤️ Sărutări pe gura și pe corp Prețurile sunt!! ❤️Ora este 200 ❤️ 30 min 150 ❤️ 20 min 100 Pentru mai multe detalii doar contactează-mă 😛 Vă pup și vă doresc o seara frumoasa 😘 Arati minunat,haide si la Arad. 1 2
Darius1.234 Reputație: 5 Postat August 10, 2021 Postat August 10, 2021 Salutare tuturor.Am vizitat și eu pe Andreea ,am sunat-o și am obținut o programare .Vreau sa precizez un aspect poate pentru unii contează sau poate nu😄.Am stabilit programarea la ora 18:00 pentru ora 19 :15 deci peste o ora totul ok mia dat adresa undeva prin zona lipovei.Pe la ora 18:40 revine cu un mesaj în care îmi spune ca nu mai poate la 19:15 decât pe la 19:50 am răspuns ca este ok.Pentru mine este de apreciat ca mia spus și nu ma lăsat sa aștept ca un prost sau sa sun și iar sa sun cum am mai pățit ii perfect😂😂 măcar știi de o treaba.Ii mulțumesc pe aceasta cale.Despre Andreea va pot spune ca pozele reflecta realitatea.Actiunea a început cu multe sărutări pe corp ,pe gura FK la greu pentru doritori ii perfect .Oralul la făcut fără prezervativ am trecut testul de igiena bănuiesc 😉 La normal sa pus deasupra și ma executat repede. Restul de timp lam petrecut discutând una alta.Cu siguranță o voi mai vizita este forte de treaba plătit 200 de lei pentru o oră în compania ei. Pentru mine a fost o varianta fff bună. 1
gheorghe42 Reputație: 2 Postat August 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 11, 2021 In ce zona te putem gasi?
Orangetm Reputație: 4 Postat August 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 11, 2021 3 hours ago, gheorghe42 said: In ce zona te putem gasi? totul ok mia dat adresa undeva prin zona lipovei....
Vizitator DeeaDeea55 Reputație: 0 Postat August 12, 2021 Postat August 12, 2021 La 11.08.2021 la 14:16, gheorghe42 a spus: In ce zona te putem gasi? Bună în zona lipovei am locația, dacă vreți să veniți doar scrieți-mi sau sunați-mă vă pup și o seara frumoasa 😘😊
Vizitator DeeaDeea55 Reputație: 0 Postat August 12, 2021 Postat August 12, 2021 La 10.08.2021 la 23:53, Darius1.234 a spus: Salutare tuturor.Am vizitat și eu pe Andreea ,am sunat-o și am obținut o programare .Vreau sa precizez un aspect poate pentru unii contează sau poate nu😄.Am stabilit programarea la ora 18:00 pentru ora 19 :15 deci peste o ora totul ok mia dat adresa undeva prin zona lipovei.Pe la ora 18:40 revine cu un mesaj în care îmi spune ca nu mai poate la 19:15 decât pe la 19:50 am răspuns ca este ok.Pentru mine este de apreciat ca mia spus și nu ma lăsat sa aștept ca un prost sau sa sun și iar sa sun cum am mai pățit ii perfect😂😂 măcar știi de o treaba.Ii mulțumesc pe aceasta cale.Despre Andreea va pot spune ca pozele reflecta realitatea.Actiunea a început cu multe sărutări pe corp ,pe gura FK la greu pentru doritori ii perfect .Oralul la făcut fără prezervativ am trecut testul de igiena bănuiesc 😉 La normal sa pus deasupra și ma executat repede. Restul de timp lam petrecut discutând una alta.Cu siguranță o voi mai vizita este forte de treaba plătit 200 de lei pentru o oră în compania ei. Pentru mine a fost o varianta fff bună. Mulțumesc frumos 😊 apreciez și te mai aștept, îți doresc o seara frumoasa te pup 😘😉
ares2000 Reputație: 321 Postat August 13, 2021 Telefon: 898989 Oras:În lume Telefon: 898989 Oras:În lume Postat August 13, 2021 Am vizitat-o pe domnișoară când a fost la Arad, pe 6 vânători, frumușică, curată fără figuri am stat o finalizare.
Postări Recomandate