bogdan9921 Reputație: 215 Postat August 11, 2021 Oras:bucuresti Disponibila Oras:bucuresti Disponibila Postat August 11, 2021 https://m.anuntul.ro/anunt-la-tine-sau-la-hotel-e0Qxal Am vorbit cu ea și mi a spus ca face orice pt 500 de lei (ora), uro pe față/gură, se lasă dominată hard etc.. din pacate nu mi a inspirat încredere. Pare și de etnie, la mail pe anunțul are numele iubitului..
schweppes123 Reputație: 964 Postat August 13, 2021 Postat August 13, 2021 La 11.08.2021 la 19:02, bogdan9921 a spus: https://m.anuntul.ro/anunt-la-tine-sau-la-hotel-e0Qxal Am vorbit cu ea și mi a spus ca face orice pt 500 de lei (ora), uro pe față/gură, se lasă dominată hard etc.. din pacate nu mi a inspirat încredere. Pare și de etnie, la mail pe anunțul are numele iubitului.. Si eu am sunat. Nici mie nu imi pare ca stie ce vorbeste, Raspunde cu Da, la tot... si apoi baga magistrala... "-Da, da, da... sigur iubitu' meu..." :))) ) Te lasi induplecat si mergi cred ca te intorci fara bani si atat. Totusi daca se risca cineva... sa ne lase si noua aici o parere despre cum a fost atunci apreciem.
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat August 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2021 Ce-aveți bre clar e o naspeta
mathis27 Reputație: 1227 Postat Septembrie 21, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 21, 2021 La 13.08.2021 la 16:15, schweppes123 a spus: Si eu am sunat. Nici mie nu imi pare ca stie ce vorbeste, Raspunde cu Da, la tot... si apoi baga magistrala... "-Da, da, da... sigur iubitu' meu..." :))) ) Te lasi induplecat si mergi cred ca te intorci fara bani si atat. Totusi daca se risca cineva... sa ne lase si noua aici o parere despre cum a fost atunci apreciem. O sa o încerc o data la finalizare sa vad măcar ce fel de caracter este și dupa, dacă este ok poate încerc ceva mai mult.... Măcar prima data nu risc decât 80 masim 100. Sa vadem ce iese!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum