anakinskywalker Reputație: 234 Postat August 12, 2021 Postat August 12, 2021 Dragi colegi, as avea nevoie de la voi de o recomandare legat de un 3some. Ajung saptamana ce vine in tara inapoi si vin si cu noua mea gagica belgianca si mia zis ca ar fi interesata sa incercam alte chestii cand suntem in Romania. Asadar caut recomandari pentru: - o alta tipa cu care sa neo tragem dar care sa o satisfaca si pe ea - alte 2 tipe care sa fie open minded si pe care sa le vizitam dar care sa se implice si intre ele si cu ea - alte 2 tipe cu care sa o fac eu si ea sa ne priveasca multumesc 1
iulian19 Reputație: 52 Postat August 12, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 12, 2021 Norocosule !!!
niku731 Reputație: 492 Postat August 12, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 12, 2021 Acum 31 minute, anakinskywalker a spus: Dragi colegi, as avea nevoie de la voi de o recomandare legat de un 3some. Ajung saptamana ce vine in tara inapoi si vin si cu noua mea gagica belgianca si mia zis ca ar fi interesata sa incercam alte chestii cand suntem in Romania. Asadar caut recomandari pentru: - o alta tipa cu care sa neo tragem dar care sa o satisfaca si pe ea - alte 2 tipe care sa fie open minded si pe care sa le vizitam dar care sa se implice si intre ele si cu ea - alte 2 tipe cu care sa o fac eu si ea sa ne priveasca multumesc Vezi pe forum ca sunt multe care accepta
Vizitator sclav... Reputație: 0 Postat August 12, 2021 Postat August 12, 2021 Acum 20 minute, iulian19 a spus: Norocosule !!! Nu zice... Cunosc un fost coleg care practica swingul si s-a dus la o intalnire cu un alt cuplu. De intors acasa, s-a intors singur, deoarece partenerei i-a placut mai mult pula celuilalt si a ramas cu el...
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat August 12, 2021 Postat August 12, 2021 De aia cauti acum doar femei, sa nu ii placa de altul?🤣🤣🤣
anakinskywalker Reputație: 234 Postat August 12, 2021 Autor Postat August 12, 2021 3 hours ago, alint76 said: De aia cauti acum doar femei, sa nu ii placa de altul?🤣🤣🤣 Ea a cerut nu a zis nimik de inca altu
dan69xxx Reputație: 69 Postat August 12, 2021 Telefon: 0720307091 Oras:timisoara Telefon: 0720307091 Oras:timisoara Postat August 12, 2021 Acum 6 ore, anakinskywalker a spus: Dragi colegi, as avea nevoie de la voi de o recomandare legat de un 3some. Ajung saptamana ce vine in tara inapoi si vin si cu noua mea gagica belgianca si mia zis ca ar fi interesata sa incercam alte chestii cand suntem in Romania. Asadar caut recomandari pentru: - o alta tipa cu care sa neo tragem dar care sa o satisfaca si pe ea - alte 2 tipe care sa fie open minded si pe care sa le vizitam dar care sa se implice si intre ele si cu ea - alte 2 tipe cu care sa o fac eu si ea sa ne priveasca multumesc `daca te intereseaza ne putem vedea in 4! cu mine si o amica de a mea bisexuala!!! 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat August 12, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 12, 2021 Acum 47 minute, anakinskywalker a spus: Ea a cerut nu a zis nimik de inca altu Sa ne anunti si pe noi cand o sa vrea mfm 😉😊😊 1 1
Vizitator sclav... Reputație: 0 Postat August 12, 2021 Postat August 12, 2021 1 oră în urmă, povestitorul a spus: Sa ne anunti si pe noi cand o sa vrea mfm 😉😊😊 Ups....
fciuca Reputație: 312 Postat August 12, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 12, 2021 7 hours ago, povestitorul said: Sa ne anunti si pe noi cand o sa vrea mfm 😉😊😊 ma bag si eu , sa fie gangbang . mai chemam inca vreo 2 1
anakinskywalker Reputație: 234 Postat August 13, 2021 Autor Postat August 13, 2021 Ce zic eu ce ziceti voi pasarea malai viseaza ! in alta ordine de idei: nu ati facut nici o recomandare pana acum 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum