Sari la conținut

🎀🎀 Karina 🎀🎀 0748371015

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 10 ore, Dan.xox a spus:

Buna seara! Vreau sa știu dacă prețurile sunt tot cele din februarie, și dacă analul e reinclus in program! Mulțumesc :)

Buna dragule desigur  

Serviciile mele sunt urmatoarele

♥️Sex normal doar protejat

♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena)

♥️GFE

♥️FK (in functie de igiena si compatibilitate)

♥️Sex in diferite pozitii

♥️Sex cu cupluri

♥️Hand job

♥️Masaj de relaxare

♥️Footjob

♥️Annilingus pasiv     

O finalizare sau 30 de minute 150 de lei
2 finalizari sau 60 de minute 250 de lei
️EXTRA 50 de lei ( CIM/COF)

Din păcate nu am introdus Analul , voi anunta când îl voi reintroduce in servicii 😘😘

Vizitator
Postat

Buna ziua dragii meii🥰🥰🥰 sunt disponibilă 🤗🤗🤗 va pup și va astept 😘😘 zi faina sa aveți 😝💘 maine sunt disponibilă de la ora 11:00 pana la ora 16:00 😘😘IMG_3292.jpeg.ed6e433ac4e3f4828363d1e7288d4ee3.jpeg

Vizitator
Postat

Buna dimineața dragii mei 😘😘 sunt disponibilă pana la ora 22:00 🤪🤪 va pup și va astept 😗😗😗 zi faina sa aveți 😍😍 

IMG_4134.jpeg

Postat
La 09.10.2023 la 10:25, Kariina a spus:

Buna dimineața dragii mei 😘😘 sunt disponibilă pana la ora 22:00 🤪🤪 va pup și va astept 😗😗😗 zi faina sa aveți 😍😍 

IMG_4134.jpeg

Faine buzițele și de sus dar și de jos 

• Minus 2
Vizitator
Postat

Buna dragii meii😘😘 astăzi sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept 😘😘 sa aveți o zi faina ❤️ ultimile 2 zile la voi  in oras 💘

IMG_4133.jpeg

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
Acum 2 ore, Kariina a spus:

Buna dragii meii😘😘 astăzi sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept 😘😘 sa aveți o zi faina ❤️ ultimile 2 zile la voi  in oras 💘

IMG_4133.jpeg

Iau, iau Karina...🥵🥵🥵🥵🥵...Pe cand o sa fi la Arad ca sa iti sarut fiecare cm de pe corp dar in special petalele de pe laleaua sa le mangai cu limba....Fi mandra ca detii asa o floare minunata intr-e picioare...😊🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Astept cu nerabdare sa iti vad anuntul pe Arad...Te pup..!

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Tocmai ce am ajuns acasa de la Karina. Programare la ora 20, o ora petrecuta alaturi de ea. O intalnire foarte reusita si placuta. Te intampina sexy si cu caldura. Am lasat cadoul inainte de actiune, un dus rapid pana ea fumeaza o tigara schimbam cateva vorbe si trecem la un oral cu finalizare faciala. A fost scurt dar ce trebuia, sa se recupereze soldatelul pentru al doilea numar. Facem o pauza de aproximativ 20 de minute, timp in care stam la povesti, imbratisari, atingeri, sarutari pe corp si nu numai. Apoi incepe actiunea. Imi trezeste jucaria, se urca pe mine si incepe sa danseze. O tin asa un timp, apoi capra si la final ea pe marginea patului cu fata spre mine pentru inca un numar, apoi o intorc cu spatele, priveliste superba, am dat din grea sa ma termin, ma luat cu transpiratii, atmosfera incinsa si la propriu si la figurat. Din partea mea nota 10 fara nici o retinere, atat pentru atitudine cat si pentru actiune, vorbareata, nu te grabeste deloc, stie cum sa te faca sa te simti multumit si sa iti doresti sa mai treci pe la ea. Pentru mine cu siguranta de revizitat cand va mai venii data viitoare. Astept cu neabdare urmatoare intalnire. Te pup 😘

• Like 5
  • Inimioara 1

Vizitator
Postat

Buna dimineața dragilor 💘💘😘 sunt INDISPONIBILĂ ! Va pup și sa ne revedem cu bine 💘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...