Sari la conținut

CARLA Sweet Noua in Oras si Noua in Domeniu iti pot oferi un masaj erotic foarte senzual +40 736 534 428 tel & wp

Postări Recomandate

Postat
4 hours ago, Ghandalf said:

Asta isi bate joc de noi! M-am programat ieri la 14, am sunat la 13 pt confirmare, mi-a zis ca la 15 ca a intervenit ceva. Am zis ok...am.sunat din nou la 14.30, mi-a zis 15.30. Am intrebat-o daca e sigur, a zis ca da, am ajuns la 15.30 si n-a mai raspuns la tel

Rasa mamii voastre de tepare. Zici ca o fac gratis...

E clar, acolo e ceva ciudat in cuibul ala. La fel facea si tatuata aia mica de Aria

Lasa-mi numarul tau in privat si o sa am grija sa te programez cum trebuie

Daca chiar vrei sa ajungi la mine 

O sa incerc sa ma ocup de tine cat mai bine

Sunt inca la inceput nu ma descurc bine cu programarile

Postat
2 hours ago, cristi ccd said:

Si aici 2 curiozitati :

1. De ce o fi plecat Diana si a revenit pe cont propriu?

2. Daca si asta mica, Aria, a ajuns sa "instruiasca" colege, fratilor, aici s-a terminat masajul erotic!

Iar ca fapt divers, fratele Ghandalf a vazut multe la viata lui si ma bazez pe experienta si scrisele sale!

Inseamna ca nu ai idee

cat de buna este Aria acum si cat de mult a studiat masajul de cand a luat o pauza

vorbesti fara sa o cunosti pe noua Aria

pe mine sigur nu ma cunosti

altfel mi-ai lasa o recenzie despre cum sunt de fapt

Postat

CARLA Sweet Noua in Oras si Noua in Domeniu iti pot oferi un masaj erotic foarte senzual +40 736 534 428 tel & wp

Sunt noua in domeniu deci un pic timida

Nu am mai facut masaj dar sper sa ma descurc

Sper sa va placa de mine

Lucrez doar cu poze reale pozele sunt facute de mine

Va astept la mine

Am 1.65 cm, 20 ani , forme ideale, un zambet superb, o privire de printesa 

Cu modul in care ma prezint si ceea ce stiu sa fac ma voi juca cu tine pe parcursul unei sesiuni de masaj

Pretul pentru o sedinta de masaj erotic este de150 lei pana in ora 16 00 și 200 lei pentru o ora dupa

Sunt entuziasmata sa va cunosc prima mea zi aici

Ma gasiti astazi in zona Universitate -Aproape de Piata Romana si Piata Amzei lângă Biserica Boteanu 

*Ca si oferta speciala am 250 lei pentru 90 min sau 300 lei pentru 2 ore (aceste pachete de masaj sunt cu 2 finalizari) 🥰😘

**Poze reale din locație confirm cu tattoo 

***Atenție este vorba doar de masaj nu ofer alt tip de servicii IMG-20210918-WA0000.jpg.595d2e49e04f273339f9c470d57be853.jpgIMG-20210918-WA0001.jpg.435bfe36bfd27bf9024c9b3ed14baa02.jpg

• Inimioara 2
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

@Carla sweet, ne bucuri simturile cu un corp de exceptie...in toate detaliile,Oauuu!😘😉🤗

Trecut-au mai bine de 3 saptamani de cand te-ai lansat in domeniu.

Ar cam trebui sa stapanesti elementele de baza ale masajului de relaxare, erotic si body.

Tehnici de finalizare cu sanii, fesele, picioarele, mainile si poate cu gatul si clavicula. Plus masaj cu ....parul tau. Si foarte importanta atitudinea si un fel pozitiv de interactiune cu clientul.

Ce permiti si ce nu....😏🤔😉

Succes maxim si clienti normali asa cum iti doresti !👏🏻👍🏻🤗

• Like 3
  • Minus 4
  • Inimioara 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Deci

EXISTĂ VREO RECENZIE PE ACEST TOPIC?

sau poate spune cineva care a vizitat-o , 2-3 vorbe, fără detalii,  dacă e Da sau Ba ... Scurt și la obiect 

• Inimioara 1
Postat
11 minutes ago, bebe2014 said:

Deci

EXISTĂ VREO RECENZIE PE ACEST TOPIC?

sau poate spune cineva care a vizitat-o , 2-3 vorbe, fără detalii,  dacă e Da sau Ba ... Scurt și la obiect 

Si eu vreau 

Poate o faci tu 😂🤗😍😘

Postat

Sa elucidam misterul: fata nu face masaj. Si oricum am mari indoieli ca e o fata in spatele tastaturii din cate am aflat de pe la fostele colege! Si mai am o banuiala, intrucat nici cealalta pupaza, Aria nu presteaza desi se da de ceasul mortii cu anunturile si anume banuiala mea e ca cele 2 suvative sunt unul si acelasi personaj.

Că pularaul de patron ii scria anunturile Ariei, asta mi-a fost confirmat deja. De ce face asta? Habar n-am sa va raspund, probabil sa tina un mic foc aprins pt marketing in momentul in care va reactiva vreo pupaza...

Eu unul, am incercat sa ma programez de 3 ori, am mesaje pe wapp, ba chiar m-am dus pana acolo, doar ca nu mi-a mai raspuns nimeni. Am fost abordat apoi cu mesaje in privat de la asa-zisa Carla cum ca sa-i dau nr de tel ca ma programeaza ea preferential...o mare basina mincinoasa! Daca e vreun coleg care sa fi fost la aceasta Carla il rog sa scrie aici, iar eu il cinstesc cu o bere! Atentie, un coleg cu state vechi, nu clone facute peste noapte!

Deci fratilor, aici e o teapa de marketing pe care eu sincer n-o inteleg. Promovezi pe cineva care de fapt nu exista!

• Like 2
  • Minus 1
Postat
14 minutes ago, Ghandalf said:

Sa elucidam misterul: fata nu face masaj. Si oricum am mari indoieli ca e o fata in spatele tastaturii din cate am aflat de pe la fostele colege! Si mai am o banuiala, intrucat nici cealalta pupaza, Aria nu presteaza desi se da de ceasul mortii cu anunturile si anume banuiala mea e ca cele 2 suvative sunt unul si acelasi personaj.

Că pularaul de patron ii scria anunturile Ariei, asta mi-a fost confirmat deja. De ce face asta? Habar n-am sa va raspund, probabil sa tina un mic foc aprins pt marketing in momentul in care va reactiva vreo pupaza...

Eu unul, am incercat sa ma programez de 3 ori, am mesaje pe wapp, ba chiar m-am dus pana acolo, doar ca nu mi-a mai raspuns nimeni. Am fost abordat apoi cu mesaje in privat de la asa-zisa Carla cum ca sa-i dau nr de tel ca ma programeaza ea preferential...o mare basina mincinoasa! Daca e vreun coleg care sa fi fost la aceasta Carla il rog sa scrie aici, iar eu il cinstesc cu o bere! Atentie, un coleg cu state vechi, nu clone facute peste noapte!

Deci fratilor, aici e o teapa de marketing pe care eu sincer n-o inteleg. Promovezi pe cineva care de fapt nu exista!

Eu incercam sa fiu amabila cu tine dar renunt ca nu am cu cine  renunt la aceasta incercare. 

Un lucru l-ai spus corect o sa afli de la colegii de pe site cum sunt cum arat si ce masaj fac 

Eu nu lucrez pe banda rulanta si sunt selectiva cu programarile mele. 

Luni va astept cu mare drag (astazi este doar pentru mine) sa vedeti daca sunt reala sau nu. (Atat va spun confirm cu tatuajele) fiecare poza. Sunt facute in locatie o sa imi recunoasteti nu doar tatuajele dar si patul din ultimele poze. 

Postat

Sa vedem cat dintre confratii de aici se pot programa luni! Iti spun eu de pe-acum: nici macar unul! Am sa sun si eu sa vad daca ma pot programa! Nu ai nr meu, deci nu stii cine sunt! Si apoi am sa scriu aici daca am reusit! Pe.mine m-ai tepuit de 3 ori inclusiv punandu-ma sa vin pana la locatie si apoi nemairaspunzand la telefon! In mod normal trebuia sa-ti pui cenusa-n cap si sa-ti ceri scuze aici public impreuna cu explicatiile de rigoare!

Asa ca lasati aerele.astea de victime si asumati-va ca sunteti niste tepare. 

Site-ul asta e unul de informare, nu unul de dat tepe! Daca voi ati ales calea asta eu nu pot decat sa fiu obiectiv si sa va arat cu degetul! TEPARE! 

Cum iti explici ca nu ai recenzii daca vin clienti la tine? Eu cred ca esti atat de selectiva incat te masezi doar pe tine! Eventual pe pularaul care-ti este sef! Asta daca existi cu adevarat!

• Mersi 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 4 ore, Ghandalf a spus:

Am fost eu la ea, daca te uiti pe prima pagina gasesti o recenzie de la mine. Da este reala si foarte frumoasa dar doar atat la serviciile de masaj este sub limita

• Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, hotzu2014 a spus:

Am fost eu la ea, daca te uiti pe prima pagina gasesti o recenzie de la mine. Da este reala si foarte frumoasa dar doar atat la serviciile de masaj este sub limita

Ok...un pas inainte! Asteptam si alte recenzii!

• Inimioara 1
Postat
4 hours ago, hotzu2014 said:

iti multumesc

da imi amintesc cand ai venit tu eram in primele zile in oras si chiar la inceput de drum

intre timp am mai invatat de la o amica si invat in continuare

sper sa invat din ce in ce mai mult ce am de facut si sa fac mai bine

dar @hotzu2014 are dreptate nu eram deloc priceputa in primele zile deci cel putin cand l-am primit pe el am inceput cu stangul

dar lucrez sa invat totul cum trebuie lucrez la asta zi de zi

• Like 1
Postat

Sa vedem cat dintre confratii de aici se pot programa luni! Iti spun eu de pe-acum: nici macar unul! Am sa sun si eu sa vad daca ma pot programa! Nu ai nr meu, deci nu stii cine sunt! Si apoi am sa scriu aici daca am reusit! Pe.mine m-ai tepuit de 3 ori inclusiv punandu-ma sa vin pana la locatie si apoi nemairaspunzand la telefon! In mod normal trebuia sa-ti pui cenusa-n cap si sa-ti ceri scuze aici public impreuna cu explicatiile de rigoare!

Asa ca lasati aerele.astea de victime si asumati-va ca sunteti niste tepare. 

Site-ul asta e unul de informare, nu unul de dat tepe! Daca voi ati ales calea asta eu nu pot decat sa fiu obiectiv si sa va arat cu degetul! TEPARE! 

Cum iti explici ca nu ai recenzii daca vin clienti la tine? Eu cred ca esti atat de selectiva incat te masezi doar pe tine! Eventual pe pularaul care-ti este sef! Asta daca existi cu adevarat!

sper sa te convingi la un moment dat ca sunt reala

si sper totusi sa reusesti sa ajungi la mine intr-un final pentru ca sincer sunt curioasa ce recenzie o sa imi lasi tu dupa

si nu ma astept sa imi lasi una buna

dar sunt curioasa daca o sa recunosti onest ca ai gresit mai sus 

eu cel putin recunosc cand gresesc

si sa sti ca d-aia ti-am si scris in privat ca sa reusesti sa ajungi la mine

sunt curioasa daca o sa mai spui ca sunt tepara sau ca nu sunt reala daca chiar vei ajunge la mine

insa repet sunt foarte selectiva si nu lucrez mult. este normal faptul ca nu am multe recenzii sunt la inceput. dar sincer sper sa capat mai multe. asa va puteti convinge ca sunt reala. pentru mine nu este important sa am multi clienti intr-o zi. 

ci oameni care ii simt ok. 

legat daca sunt reala sau nu repet confirm si cu tatuajele si cu patul din locatia mea din pozele de mai sus. 

legat de greselile mele sunt constienta de ele, lucrez la ele si incerc zi de zi sa fiu mai buna pentru voi. unele nu am reusit sa le evit caci abea am inceput. 

Postat
Acum 2 ore, Carla_Sweet a spus:

sper sa te convingi la un moment dat ca sunt reala

si sper totusi sa reusesti sa ajungi la mine intr-un final pentru ca sincer sunt curioasa ce recenzie o sa imi lasi tu dupa

si nu ma astept sa imi lasi una buna

dar sunt curioasa daca o sa recunosti onest ca ai gresit mai sus 

eu cel putin recunosc cand gresesc

si sa sti ca d-aia ti-am si scris in privat ca sa reusesti sa ajungi la mine

sunt curioasa daca o sa mai spui ca sunt tepara sau ca nu sunt reala daca chiar vei ajunge la mine

insa repet sunt foarte selectiva si nu lucrez mult. este normal faptul ca nu am multe recenzii sunt la inceput. dar sincer sper sa capat mai multe. asa va puteti convinge ca sunt reala. pentru mine nu este important sa am multi clienti intr-o zi. 

ci oameni care ii simt ok. 

legat daca sunt reala sau nu repet confirm si cu tatuajele si cu patul din locatia mea din pozele de mai sus. 

legat de greselile mele sunt constienta de ele, lucrez la ele si incerc zi de zi sa fiu mai buna pentru voi. unele nu am reusit sa le evit caci abea am inceput. 

Draguta mea, in primul rand normal si firesc ar fi ca tu sa-ti ceri scuze pt ca m-ai pus pe drumuri si nu ai mai onorat programarea. Macar recunosti chestiunea asta? 

Eu cand voi veni la tine sa fii sigura ca voi lasa o recenzie obiectiva aici in care am.sa povestesc exact cum s-au petrecut lucrurile!

• Inimioara 1
  • Oras:Fantasy Fuck Land
  • Oras:Fantasy Fuck Land
Postat

@Carla_Sweet si eu te-am luat in vizor de cateva zile

Pari o aparitie interesanta

Incearca sa fii un pic mai disponibila si sa nu incurci programarile si sa le respecti noi cei de aici tinem mult la acest aspect

Saptamana urmatoare sigur te vizitez sper ca si serviciile sa fie pe masura pozelor tale si sper sa fii reala (si nu sunt singurul)

si eu incerc sa ajung la tine de aproape o saptamana 

Saptamana urmatoare sper sa nu mai scapi

• Inimioara 1
  • Oras:p`aici
  • Oras:p`aici
Postat

Draguta mea, in primul rand normal si firesc ar fi ca tu sa-ti ceri scuze pt ca m-ai pus pe drumuri si nu ai mai onorat programarea. Macar recunosti chestiunea asta? 

Eu cand voi veni la tine sa fii sigura ca voi lasa o recenzie obiectiva aici in care am.sa povestesc exact cum s-au petrecut lucrurile!

Boss, poate ca altcineva te-a pus pe drumuri in locul ei. Posibil ea nici sa nu fi fost prezenta in ziua aceea, insa in speranta ca va aparea, acel vineva (poate chiar Aria) te-a tot amanat pana cand n-a mai raspuns neavand cum sa o teleporteze pe Carla ptr tine ca sa dreaga situatia.

Eu sunt convins ca nu exista discretie si telefoanele se plimba de la una la alta.

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
6 hours ago, bastos01 said:

Boss, poate ca altcineva te-a pus pe drumuri in locul ei. Posibil ea nici sa nu fi fost prezenta in ziua aceea, insa in speranta ca va aparea, acel vineva (poate chiar Aria) te-a tot amanat pana cand n-a mai raspuns neavand cum sa o teleporteze pe Carla ptr tine ca sa dreaga situatia.

Eu sunt convins ca nu exista discretie si telefoanele se plimba de la una la alta.

Poti fi sigur ca nu am fost eu deoarece eu imi respect toate programarile (ma ajuta si faptul ca iau foarte putine pentru asta)

Dar aceste erori le-am facut toate la inceput

Insa este o idee foarte buna poate am sa o ajut sa isi faca programarile mai bine

10 hours ago, Ghandalf said:

🤗 poti incepe recenzia cu trebuie sa recunosc am gresit Carla este reala si arata exact ca in poze .... am gresit sa le consider neserioase si ... ... .... .... ....

neata 

• Inimioara 1

Postat
11 hours ago, mrbigpulo said:

@Carla_Sweet si eu te-am luat in vizor de cateva zile

Pari o aparitie interesanta

Incearca sa fii un pic mai disponibila si sa nu incurci programarile si sa le respecti noi cei de aici tinem mult la acest aspect

Saptamana urmatoare sigur te vizitez sper ca si serviciile sa fie pe masura pozelor tale si sper sa fii reala (si nu sunt singurul)

si eu incerc sa ajung la tine de aproape o saptamana 

Saptamana urmatoare sper sa nu mai scapi

11 hours ago, Ghandalf said:

imi pare rau de eroarea din primele zile

incerc sa tin ordine in programari

nu a fost cu rea intentie

efectiv au sunat multe persoane pe zi si nu am stiut exact cine vine cum sa fac

dar o sa incerc sa am grija

inteleg ca este important

o sa te anunt cum sunt la munca astazi cred usor dupa 12:00 

cum incep astazi va anunt si va astept sa incercati masajul meu 

😘

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...