Annnna Reputație: 3 Postat August 21, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 21, 2021 Poze reale Buna am revenit in orasul tau 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat August 21, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat August 21, 2021 Acum 33 minute, Annnna a spus: Poze reale Buna am revenit in orasul tau si trebuia topic nou?? 3
Mart0riehova Reputație: 20 Postat August 21, 2021 Telefon: N-am Bo$$ Oras:Langa Cimitir pe dreapta Telefon: N-am Bo$$ Oras:Langa Cimitir pe dreapta Postat August 21, 2021 2 minutes ago, 2peu_2peu said: si trebuia topic nou?? Poate o poti ajuta tu..... eu nu am cont colorat sa-i dau messaj lui Pisicutz , sa-i schimbe titlul topicului .MS!
Annnna Reputație: 3 Postat August 21, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 21, 2021 Ce titlu? 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat August 21, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat August 21, 2021 Acum 6 minute, Mart0riehova a spus: Poate o poti ajuta tu..... eu nu am cont colorat sa-i dau messaj lui Pisicutz , sa-i schimbe titlul topicului .MS! Este topic deja deschis pentru nr de tel din topic ,pe sectiunea Cta. 3
Annnna Reputație: 3 Postat August 21, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 21, 2021 Pai din cat observ au fost furate pozele mele daca sa deschis topic așa
Mart0riehova Reputație: 20 Postat August 21, 2021 Telefon: N-am Bo$$ Oras:Langa Cimitir pe dreapta Telefon: N-am Bo$$ Oras:Langa Cimitir pe dreapta Postat August 21, 2021 Just now, 2peu_2peu said: Este topic deja deschis pentru nr de tel din topic ,pe sectiunea Cta. Stiu, doar ca eu nu am fost atent si m-am grabit in descrierea topicului cand l-am deschis, " POZE FURATE, OARE? " pentru ca avea alt nr de telefon si am crezut ca-i fura cineva pozele ..... si voiam sa-i trimiti messaj lui Pisicutz sa-l redenumeasca sau sa stearga ce am scris eu
Postări Recomandate