Sari la conținut

Aryana 0784944773

Postări Recomandate

• Telefon: 0722710976
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

@fucku87 imi poti trimite pe whatsapp link-ul,te rog? Nu am gasit anunțul.

Va îmbrățișez, dragi domni din Tm. Luna ce urmeaza ne revedem si voi anunța aici.

❤❤🥰

• Like 1
  • Inimioara 2
  • pisicuts a schimbat titlul în 💙Aryana💥0722710976 💥
Vizitator fucku87
Reputație: 0
Postat
9 hours ago, aryanaaa said:

NU SUNT ÎN TIMIȘOARA. NU LUCREZ CU PUBLI!

@fucku87 imi poti trimite pe whatsapp link-ul,te rog? Nu am gasit anunțul.

Va îmbrățișez, dragi domni din Tm. Luna ce urmeaza ne revedem si voi anunța aici.

❤❤🥰

Tu vrei sa ma desconspideri pe forum  ? 😅😅

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

vă îmbrațișez, cu drag Ary🎀

• Inimioara 3
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Număr whatsapp 0722710976

@pisicuts crezi că poți modifica titlul? Mulțumesc!

• Like 4
  • Oras:Temeswar
  • Oras:Temeswar
Postat

Am găsit astea după o căutare ceva mai serioasă.

Sunt mai vechi, dar sper sa fie de folos.

On 11/14/2021 at 11:15 AM, Guest breakingbad said:

IMG-20211113-WA0007.jpg

IMG-20211113-WA0008.jpg

IMG-20211113-WA0025.jpg

In-Shot-20211113-162903573.jpg

In-Shot-20211113-163003105.jpg

• Mersi 1
  • Oras:Timisoara
Postat
La 24.12.2022 la 13:22, aryanaaa a spus:

DISPONIBILĂ DIN DATA DE 27, DUPĂ ORA 14

FAC POGRAMĂRI PE WHATSAPP DE ACUM. vă rog mult din ❤ să precizați ora maximă la care pot răspunde, pentru că nu intru mult pe telefon

Rog cunoscuții care doresc 2h+, de data aceasta să mă anunțe mai din timp😊 Astfel îmi pot face un program lejer. Nu doresc să lucrez haotic în această perioadă...cât mai relaXXX, cu oameni de calitate 

nu voi scrie un program de lucru. În funcție de programări, programul se poate prelungi ..doar la această vizită🥳 

până atunci...vă doresc Crăciun fericit și asteptați-l pe 🎅 în această seară, așa ca mine🤣sper să îmi aducă multttttă cioooocoooolată😅🥳

Ary , ne bucuram de vizita ! 

pune mi si mie te rog in agenda 1 h  ,

ti-am scris pe wapp ieri dar nu ai rspsuns

asa ca ma asigur si depun aici cererea oficial :-)

sunt prevazator sa nu mi se bage altii in fata profitand ca au mai fost si sa pierd randul

• Haha 2
  • Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Nu am avut timp ieri să răspund prea mult, astăzi răspund doar celor ce mi-au scris ora maxima la care pot răspunde. Vă rog să îmi precizați mereu. Mulțumesc!

Vizitator fucku87
Postat
On 12/24/2022 at 1:22 PM, aryanaaa said:

DISPONIBILĂ DIN DATA DE 27, DUPĂ ORA 14

FAC POGRAMĂRI PE WHATSAPP DE ACUM. vă rog mult din ❤ să precizați ora maximă la care pot răspunde, pentru că nu intru mult pe telefon

Rog cunoscuții care doresc 2h+, de data aceasta să mă anunțe mai din timp😊 Astfel îmi pot face un program lejer. Nu doresc să lucrez haotic în această perioadă...cât mai relaXXX, cu oameni de calitate 

nu voi scrie un program de lucru. În funcție de programări, programul se poate prelungi ..doar la această vizită🥳 

până atunci...vă doresc Crăciun fericit și asteptați-l pe 🎅 în această seară, așa ca mine🤣sper să îmi aducă multttttă cioooocoooolată😅🥳

Până când ești în Timisoara  ?

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Sunt până vineri seara. Dacă prelungesc vă anunț!🥰

• Mersi 1
Postat

Hai ca ne-am sincronizat intr-un final si rapid. 
doamne fereste oamenilor ce oral :)))) 

sunt mai umblat asa de fel, cat si pe la fetele astia din timisoara si topuri si etc, dar asa ceva eu nu am intalnit niciodata in viata asta, ce oral, doamne , fata asta e nebuna in sensul bun… 

• Like 3
  • Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Hei sau "Ceau"(cum spuneți voi😁)  Vreau să vă anunț că prelungesc vizita cu încă 2 zile, în altă locație!

mulțumesc pentru primirea plăcută de care am avut parte... Nu puteam încheia anul mai bine de atât😻

Programările de 30'-1h se fac intre 9- 20.. După ora 21 programez doar 2h+ așa cum am procedat în aceste zile.

VĂ DORESC FERICIRE,LINIȘTE,SĂNĂTATE  SI TOT CE DORITI DE LA ANUL CE URMEAZĂ. LA MULȚI ANI TIMIȘOARA!!!🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤

• Mersi 2
Postat

Hei Ceau cum spunem noi bănățenii ,vreau sa spun că am încheiat anul crăcănat când am plecat de la tine ,dar fericit că am apucat sa vad cum e sa faci sex sălbatic de la et 15 e splendid va zic Io😎,e genul lui crazy doar că e mai tânără și mai buna.Plm nush ce sa va mai zic ,de fiecare data mă surprinde ,Nelule nu te duce că ,că mie când mi-a băgat limba in gura n-am mai rezistat.Ba urez tuturor curvarilor ,sa futeți sănătos ,adică cum zicea bunicamiu futi nu futi vremea pulii trece,și pe tine Art te sărut peste tot. Tanti auguri😎

• Like 4
  • Mersi 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Acum 40 minute, costy7 a spus:

Hei Ceau cum spunem noi bănățenii ,vreau sa spun că am încheiat anul crăcănat când am plecat de la tine ,dar fericit că am apucat sa vad cum e sa faci sex sălbatic de la et 15 e splendid va zic Io😎,e genul lui crazy doar că e mai tânără și mai buna.Plm nush ce sa va mai zic ,de fiecare data mă surprinde ,Nelule nu te duce că ,că mie când mi-a băgat limba in gura n-am mai rezistat.Ba urez tuturor curvarilor ,sa futeți sănătos ,adică cum zicea bunicamiu futi nu futi vremea pulii trece,și pe tine Art te sărut peste tot. Tanti auguri😎

Se vede superb! Dar eu nu prea am mai vazut luminile orașului în acel moment "solicitant"😂😂😂 mersi pentru vizita ta de bun augur... data viitoare când nu îmi iese ceva, stiu pe cine să chem cu norocul😉te pup @costy7

Postat

E foarte frumoasa la corp , o lidia cu fund mai mare ceea ce pentru mine inseamna perfectiunea. Are picioare superbe talie sani nu foarte mari dar eu am mana mica :-). 

Chipul nu l-am vazut asa bine ca asa cum stim ea se fereste sa nu fie recunoscuta , tine lumina putina dar parea genul de vulpita.

Lucreaza de placere se implica cu pasiune si asta e fix ce cautam noi.

Ii place tot, sa primeasca oral , sa ofere - chiar mai mult - normal , sa se sarute . 

E curata maxim , am inceput eu cuni  caci mi-a placut mult de ea si totul perfect farmacie.

A primit cu placere apoi s-a revansat cu ON asa cum asteptam de multa vreme fff / forced face fuck la invitatia ei , te prinde cu bratele de coapse si te invita la fff , asa ceva nu cred ca ofera nimeni , lidia in nici un caz , ea face deep dar usor nimic fortat. Nu cred ca are egal sub acest aspect. Doar acum 20 ani am mai avut parte de asta de la o prietena tot din zona de rasarit a patriei , se pare ca acolo talentul acesta e acasa.

Normalul a fost la superlativ deoarece mie mi-a placut corpul ei fundul si cracii cat se poate de mult , asta m-a tinut sub presiune impreuna cu faptul ca e micuta si stramta pe ambele directii.

Misionar cu sarut , doggy cu opturi si twerk -pozitia ei preferata -, in dunga - pozitia mea preferata - , tot ce se putea.

Nu a lipsit reverse bj pe marginea patului cu indesat pana au ajuns baietii pe nas, incredibil

Cim de nepovestit,

e prea tare.

locatie 10

300/h

• Like 10
  • Inimioara 1
Postat

Păcat ca nu mai reușesc sa ajung la ea anul aceasta, dar asta este, anul ce vine nu scapă de mine 🤣😁

• Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
La 31.12.2022 la 6:59, tomson a spus:

E foarte frumoasa la corp , o lidia cu fund mai mare ceea ce pentru mine inseamna perfectiunea. Are picioare superbe talie sani nu foarte mari dar eu am mana mica :-). 

Chipul nu l-am vazut asa bine ca asa cum stim ea se fereste sa nu fie recunoscuta , tine lumina putina dar parea genul de vulpita.

Lucreaza de placere se implica cu pasiune si asta e fix ce cautam noi.

Ii place tot, sa primeasca oral , sa ofere - chiar mai mult - normal , sa se sarute . 

E curata maxim , am inceput eu cuni  caci mi-a placut mult de ea si totul perfect farmacie.

A primit cu placere apoi s-a revansat cu ON asa cum asteptam de multa vreme fff / forced face fuck la invitatia ei , te prinde cu bratele de coapse si te invita la fff , asa ceva nu cred ca ofera nimeni , lidia in nici un caz , ea face deep dar usor nimic fortat. Nu cred ca are egal sub acest aspect. Doar acum 20 ani am mai avut parte de asta de la o prietena tot din zona de rasarit a patriei , se pare ca acolo talentul acesta e acasa.

Normalul a fost la superlativ deoarece mie mi-a placut corpul ei fundul si cracii cat se poate de mult , asta m-a tinut sub presiune impreuna cu faptul ca e micuta si stramta pe ambele directii.

Misionar cu sarut , doggy cu opturi si twerk -pozitia ei preferata -, in dunga - pozitia mea preferata - , tot ce se putea.

Nu a lipsit reverse bj pe marginea patului cu indesat pana au ajuns baietii pe nas, incredibil

Cim de nepovestit,

e prea tare.

locatie 10

300/h

Vai...mulțumesc @tomson. Tot ce am reținut din vizita ta cât și din recenzie, este că am cracii și fundul superb😹😹 după o încredere de sine ajunsă la 0 din cauza unor persoane cu rele intenții, pot să spun că mulți dintre voi, printre care și tu...mi-ați ridicat moralul la maxim

😅 La mulți ani încă o dată. Sper să văd multe artificii de la balcon🥳vă îmbrățisez🤗

• Inimioara 2
  • Membru Premium
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Aryanaaaaa, de nu stiu cate zile iti scriu sa ma programezi stabilim si apoi nu mai radpunzi!!!

Explica-mi cum sa procedez ca nu mai am idei?! Numarul meu se tremina cu trei de șapte! 

Dimineata mi ai zis sa iti scriu la 7:30 si nu ai mai raspuns deloc!

Postat
Acum 2 ore, aryanaaa a spus:

Vai...mulțumesc @tomson. Tot ce am reținut din vizita ta cât și din recenzie, este că am cracii și fundul superb😹😹 după o încredere de sine ajunsă la 0 din cauza unor persoane cu rele intenții, pot să spun că mulți dintre voi, printre care și tu...mi-ați ridicat moralul la maxim

Mulțumesc celor care ați fost lângă mine în momentele bune si rele și mi-ați umplut timpul frumos...au trecut repede zilele la voi și trece si anul f*ckkk😨😂

Vă aștept să ciocnim pahare începând cu după amiază terminând cu...nu contează ora, sunt feelingos astăzi..excepția de la regulă😅 La mulți ani încă o dată. Sper să văd multe artificii de la balcon🥳vă îmbrățisez🤗

ai retinut f bine 🙂

dar si oralul acela mai agresiv mi-a placut ,

era o fantezie pe care nu oricine mi-o poate oferi si a fost ceea ce asteptam

surpriza pt mine a fost ca de fapt mi-a placut la fel de mult totul nu numai ON care era deja validat de comunitate

multumesc si eu

nu lasa negativistii si veninosii sa te atinga , is mincinosi

• Inimioara 1
  • Oras:Paradis
  • Oras:Paradis
Postat
Acum 2 ore, aryanaaa a spus:

Mulțumesc celor care ați fost lângă mine în momentele bune si rele și mi-ați umplut timpul frumos...au trecut repede zilele la voi și trece si anul f*ckkk😨😂

Vă aștept să ciocnim pahare începând cu după amiază terminând cu...nu contează ora, sunt feelingos astăzi..excepția de la regulă😅 La mulți ani încă o dată. Sper să văd multe artificii de la balcon🥳vă îmbrățisez🤗

Mai ...pula mea ...trebuie sa imi cer scuze ...mai mereu sunt un dobitoc 😅😅...m am luat de tine ...aproape gratuit ...sper ca nu au avut un efect prea rasunator ...cuvintele de le am aruncat pe topicul tau. 

Ce sa zic ....an nou fericit si poate ca la anul ...o sa mai primesc o "muie ca n filme." ...marca inregistrata 🤣🤣🤣

• Inimioara 1
Vizitator ioann04
Postat

pisicuțooo nu răspunzi pe WhatsApp ? ... 

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 20 ore, 20_14 a spus:

Mai ...pula mea ...trebuie sa imi cer scuze ...mai mereu sunt un dobitoc 😅😅...m am luat de tine ...aproape gratuit ...sper ca nu au avut un efect prea rasunator ...cuvintele de le am aruncat pe topicul tau. 

Ce sa zic ....an nou fericit si poate ca la anul ...o sa mai primesc o "muie ca n filme." ...marca inregistrata 🤣🤣🤣

Deci ne știm deja.Oh, povestitorule..ai venit undercover 😂🙈🙉💖 la mulți ani și ție, te pupici😽

• Oras:Prajiturica
  • Oras:Prajiturica
Postat
1 hour ago, aryanaaa said:

nu ma refeream la străini de pe nimfo

Daca singurul lucru pe care l stii cel mai bine e sa dai block din nimic... atunci nu mai arunca sageti si lasa ma n treaba mea. Cand vrei sa vorbesti stii unde ma gasesti si nu esti blocata cum sunt eu. Un an nou fericit si stii ca ti doresc doar bine.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...