Sari la conținut

Salonta

Postări Recomandate

Postat

Buna, stie cineva ceva fete frumoase in Salonta ? Am vazut acuma o saptamana pe una pe publi24. dar nu o mai gasesc, nu mai e nimeni ? 😋

• Inimioara 1
  • Oras:Oradea
Postat
Acum 23 ore, Stormie87 a spus:

Buna, stie cineva ceva fete frumoase in Salonta ? Am vazut acuma o saptamana pe una pe publi24. dar nu o mai gasesc, nu mai e nimeni ? 😋

💚 Buna dragul meu in Salonta sunt doar eu😘🤗 anuntul de pe Publi24 e al meu, aici la recenzii chiar pe prima pagina gasesti topicul meu cu toate detaliile si poze! 💚Alina Salonta 0752457094💚 te pup si te astept cu drag la mine😘🤗

Postat
Acum 15 ore, ionutvasile a spus:

Alina Salonta amanta perfecta.

O recomand cu toată încrederea.

💚 Multumesc dragul meu pt recomandare😘🤗 te pup si te mai astept cu drag pe la mine😘🤗💚

• Oras:Salonta
  • Oras:Salonta
Postat

Buna am fost azi la o fata noua din Salonta in zona gării in spate la împinge tava…vreau sa va zic ca este o fata ok comunicativa curată și este de revenit la ea…oral nep si normal protejat.tarif:150 fin și 300 ora am luat-o pentru o ora și eu  personal am fost mulțumit de serviciile ei…nu am timp sa dau mai multe detalii momentan..am sa revin intr o alta zi..

• Haha 1
Postat
Acum 9 ore, Ghezo123 a spus:

Buna am fost azi la o fata noua din Salonta in zona gării in spate la împinge tava…vreau sa va zic ca este o fata ok comunicativa curată și este de revenit la ea…oral nep si normal protejat.tarif:150 fin și 300 ora am luat-o pentru o ora și eu  personal am fost mulțumit de serviciile ei…nu am timp sa dau mai multe detalii momentan..am sa revin intr o alta zi..

Fake news!

• Like 1
Postat
La 27.03.2022 la 7:35, oldcock a spus:

Fake news!

Buna ziua,

Buna ne poți da un Nr. de telefon a domnisoarei din Salonta .

Multumesc.

Postat

0748753818-150 NR/250 ORA CALSIC ORAL SI NORMAL!LA TELEFON DUPA EXPRESII PARE DE ETNIE!

Postat
La 28.03.2022 la 12:29, comisirom a spus:

0748753818-150 NR/250 ORA CALSIC ORAL SI NORMAL!LA TELEFON DUPA EXPRESII PARE DE ETNIE!

Comisirom mai sti ceva contact prim Salonta?

Multumesc. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.