Sari la conținut

🔝Ella Bruneta 0750148864

Postări Recomandate

• Oras:Iași
Postat
Acum 3 minute, alint76 a spus:

Nici nu a primit primul client si voi deja o asteptati la voi! Fain. Lasati-o putin si la altii.

te aștept @alint76 🤗

Dacă am intuiție bună la ghicit cred ca ești primul mâine 😜

Te pup😘😘😘

• Oras:Arad
Postat

Și eu am bilet mâine , te vad eu mâine ce poți și cât ești de dulce😉

• Like 1
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat
Acum 3 minute, BrunetaXXX a spus:

te aștept @alint76 🤗

Te pup😘😘😘

Ma onoreaza aceasta propozitie. Nu voi fi primul din viata ta😄, dar voi fi macar primul din Arad.

Postat

Alint76 noi nu facem la fel? 

Sa nu uiți sa ne scrii experienta cu Ella. 

Ca la cum am tabarit pe ea toți asteptam. 

• Inimioara 1
Postat
Acum 13 minute, Bobi999 a spus:

Și eu am bilet mâine , te vad eu mâine ce poți și cât ești de dulce😉

te aștept cu drag 😘

Postat
Acum 12 minute, alint76 a spus:

Ma onoreaza aceasta propozitie. Nu voi fi primul din viata ta😄, dar voi fi macar primul din Arad.

la asta m-am și referit,  primul din Arad😜

Postat

Eu nu am văzut pe topicul de Arad o domnișoară asa asaltată. Zici ca nu am mai avut parte de fete pina acum. 

Nu stiu ce ne-ai Făcut Ella da ne-ai isterizat pe toți. Sper sa te ridici la nivelul asteptarilor

• Like 1
Postat
Acum 9 minute, Flx01 a spus:

Eu nu am văzut pe topicul de Arad o domnișoară asa asaltată. Zici ca nu am mai avut parte de fete pina acum. 

Nu stiu ce ne-ai Făcut Ella da ne-ai isterizat pe toți. Sper sa te ridici la nivelul asteptarilor

și eu sper să mă ridic la nivelul așteptărilor voastre 🤗

• Like 1
Postat
Acum 5 ore, Flx01 a spus:

Nu stiu ce ne-ai Făcut Ella da ne-ai isterizat pe toți. Sper sa te ridici la nivelul 

Știe să își atragă clientii prin felul cum vorbește si raspunde tuturor pe forum și lasă un feeling bun plus că are servicii bune la un preț corect, in nici un oraș nu a primit atatea reacții pozitive și nu a fost așteptată cu atata nerăbdare ca la noi in Arad. Sper să fie și prestația ei pe masura așteptărilor noastre si atunci ii facem buletin de Arad😅

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 28 minute, BrunetaXXX a spus:

bună dimineața 🤗

✔ DISPONIBILĂ ✔

Orele 11-22

Vă pup 😘😘😘

Spor și sper să îți placa la noi😘

Japoniaaaaa 😋😂😂😂😂

• Like 1
Postat
Acum 6 ore, mrwick a spus:

Știe să își atragă clientii prin felul cum vorbește si raspunde tuturor pe forum și lasă un feeling bun plus că are servicii bune la un preț corect, in nici un oraș nu a primit atatea reacții pozitive și nu a fost așteptată cu atata nerăbdare ca la noi in Arad. Sper să fie și prestația ei pe masura așteptărilor noastre si atunci ii facem buletin de Arad😅

Ai dreptate în ceia ce spui, este primul oraș în care vin datorită cererilor foarte multe ale voastre 🤗

Sper sa fiu la nivelul așteptărilor voastre........referitor la tarife , cred ca e un preț corect atat pt voi cât și pentru mine😜

Vă pup 😘😘😘

• Like 1
Vizitator unsuflet
Postat
Acum 14 ore, BrunetaXXX a spus:

te aștept @alint76 🤗

Dragi confrati, 

Revin cu relatarea de la fata locului, aproape in direct.

Locatia -9 Ared Kaufland, cu de toate la dus. Depunctat putin pt patul inghesuit dupa un perete, ceva de genul ca la Bibi dar mult, mult mai mic spatiul.

Ella este o bruneta dragutza dar timida, inalta (1,75 m aprox), nu este skinny, sani naturali cu sfarcuri erecte, pasarica rasa si curata. Corp bine proportionat pt inaltimea ei. Pt mine este de 8, asta fiindca mie imi plac mai mult fetele mai micute.

Dusulit si invitat fara prea multa vorba in pat. A inceput cu mangaieri si pupici pe corp, urechi, te strange putin de sfarcuri, e placut, nu dureros.

On -8, am avut parte si de lucruri mai bune, mai umede si mai adanci. Zonele adiacente au fost doar mangaiate putin.

Np nu pot sa dau o nota fiindca m-a cam lasat Gogu balta. Azi dimineata, nu cu mult timp inainte de a o vizita, sotia a intrat parca in calduri si m-a calarit de imi venea sa anulez intalnirea cu Ella, dar confirmasem deja si tin sa imi respect cuvantul. Daca vreti, scriu o tecenzie despre sotie.😁

Totusi am remarcat ca nu a folosit lubrifiant in singura mea pozitie. A continuat cu On pana la capat.

Ap nu am intrebat

Gfe 7 cel mult. Pt mine  Fk-ul face diferenta, plus ca e timida si parca putin neincrezatoare. Spre finalul intalnirii parca s-a mai dezmortit putin. Cred ca e normala situatia, la primul client intr-un oras nou.

Igiena -10.

Eu sincer nu o sa revin din mai multe motive: lipsa Fk, Gfe nu prea ridicat si in plus vine favorita mea miercuri seara nu ii dau numele aici. Dar va recomand sa o bifati, e o fata cu potential, sa o primim cu bratele deschise. In special pt cei csre nu cauta acel Gfe ridicat, cum o fac eu.

Ella, m-am simtit bine, discutia a fost interesanra spre final, spor la munca iti urez si sedere placuta la noi!

Postat
Acum 41 minute, alint76 a spus:

Dragi confrati, 

Locatia -9 Ared Kaufland, cu de toate la dus. Depunctat putin pt patul inghesuit dupa un perete, ceva de genul ca la Bibi dar mult, mult mai mic spatiul.

Ella este o bruneta dragutza dar timida, inalta (1,75 m aprox), nu este skinny, sani naturali cu sfarcuri erecte, pasarica rasa si curata. Corp bine proportionat pt inaltimea ei. Pt mine este de 8, asta fiindca mie imi plac mai mult fetele mai micute.

Dusulit si invitat fara prea multa vorba in pat. A inceput cu mangaieri si pupici pe corp, urechi, te strange putin de sfarcuri, e placut, nu dureros.

On -8, am avut parte si de lucruri mai bune, mai umede si mai adanci. Zonele adiacente au fost doar mangaiate putin.

Np nu pot sa dau o nota fiindca m-a cam lasat Gogu balta. Azi dimineata, nu cu mult timp inainte de a o vizita, sotia a intrat parca in calduri si m-a calarit de imi venea sa anulez intalnirea cu Ella, dar confirmasem deja si tin sa imi respect cuvantul. Daca vreti, scriu o tecenzie despre sotie.😁

Totusi am remarcat ca nu a folosit lubrifiant in singura mea pozitie. A continuat cu On pana la capat.

Ap nu am intrebat

Gfe 7 cel mult. Pt mine  Fk-ul face diferenta, plus ca e timida si parca putin neincrezatoare. Spre finalul intalnirii parca s-a mai dezmortit putin. Cred ca e normala situatia, la primul client intr-un oras nou.

Igiena -10.

Eu sincer nu o sa revin din mai multe motive: lipsa Fk, Gfe nu prea ridicat si in plus vine favorita mea miercuri seara nu ii dau numele aici. Dar va recomand sa o bifati, e o fata cu potential, sa o primim cu bratele deschise. In special pt cei csre nu cauta acel Gfe ridicat, cum o fac eu.

Ella, m-am simtit bine, discutia a fost interesanra spre final, spor la munca iti urez si sedere placuta la noi!

Mă bucur ca te-ai simțit bine totuși în prezența mea și mulțumesc pentru vizită........întotdeauna e loc de mai bine, o sa țin minte de minusuri și încerc să îmbunătățesc serviciile.  Ai dreptate,  sunt un pik mai timidă asa cum ai observat,  dar ai văzut ca spre final totul a fost OK. Mia făcut plăcere discuția cu tine😜 . Ești un domn😘😘😘

Postat
Acum 48 minute, alint76 a spus:

Dragi confrati, 

Ap nu am intrebat

Igiena -10.

Mulțumim pentru recenzie colegu 👏

Revin și eu cu a mea ceva mai târziu când îmi vine rândul 😁

Vizitator fucku87
Postat
1 hour ago, alint76 said:

Dragi confrati, 

Ap nu am intrebat

Igiena -10.

@alint76 asteptam și  recenzia soției  🤣🤣🤣

Vizitator unsuflet
Postat

Mai asteaptam si alte recenzii, poate am gresit eu cu ceva. Avea toata ziua ocupata, hai colegii cu impresii!

Postat

Era păcat să nu fac și eu o vizită la Ella mai ales ca i urmăresc topicul de când era la Timișoara, și am făcut bine. Programat de ieri la nr. de  tel din titlu, am stabilit o întâlnire astăzi,  respectată de ambele părți. ( aici are un mare plus de la mine) 
Fata este frumușică, te așteaptă machiată, înaltă cu forme mai pline, fără să fie grăsuță, țâțele palm-size pietroase, zâmbet cald...o prezență plăcută. După ceva socializare(specificul casei) și stabilirea detaliilor (150 nr./250 h.......ON+NP) fiind fresh de acasă,  am trecut la fapte, că mi-era poftă.
Preludiu ca la amantă, cu sărutări pe corp,  pe lângă ureche ,mângâieri, priviri,  ( nu acceptă fk, un mare minus aici).
Oralul este bun, cu deep și scheme, atentă și la ouțe , tre să ai grijă să nu te scapi! Cunni acceptat fără figuri, fără mirosuri neconforme, savurat cu plăcere. 
Normalul a fost și el bun, deși sunt fan skinny, am futut-o cu mare plăcere, mai ales că se știe cu joaca, doggy style cu contre. Finalizare de calitate (Orală)

Loc: 9 , Ared Kaufland,  tot ce trebuie, curat....daca nu era patul ala asa inghesuit era de 10
Fata: 8 , se face plăcută și se vede că e la început de drum dar OK ( un pic timidă)
O/NP 8,5 ( lins,  scuipat,  încercări de deep)
N/P 8,5 ( nu comentează la poziții,  geme ușor)
Igienă 10 ( miroase frumos,  păsarica rasa numai buna de dezmierdat fără mirosuri neplăcute  )
Atitudine+GFE: 8 ( dacă ar accepta fk) ar fi fost de TOP după mine 🙄
De recomandat DA , eu unul o sa mai revin cât mai stă pe la noi, de remarcat este faptul ca nu sa atins de banii cât am stat cu ea și nu a răspuns la telefon care era pe silent deși suna ca la balamuc
Amenda 250 Lei ( fara regrete)
O experiență plăcută pentru mine, deși am plătit pentru o oră am fugit mai repede ca suna jandarmul de acasă într-una,  parcă mă simțea 😂
Spor confrați și steagul sus

• Like 3
  • Inimioara 1
Postat
Acum 54 minute, Bobi999 a spus:

(150 nr./250 h.......ON+NP)

Pana ieri era 100/200🤔

Nu stiu ce sa zic, ma faceți să-mi “doresc” din ce in ce mai mult sa o vizitez😁

Cred ca pana la urma astept și eu pana miercuri/joi pe o feblețe la care stiu o treaba sigura😉

Scuze Ella de off-topic😊

• Like 1
Postat
Acum 57 minute, futaciosul_69 a spus:

Pana ieri era 100/200🤔

Nu stiu ce sa zic, ma faceți să-mi “doresc” din ce in ce mai mult sa o vizitez😁

Cred ca pana la urma astept și eu pana miercuri/joi pe o feblețe la care stiu o treaba sigura😉

Scuze Ella 

tarifele sunt aceleași care sunt scrise sus în topic, finalizarea orală este 50 de lei extra dacă te uiti😉

Fiecare e liber sa meargă unde vrea și unde se simte bine😜

te pup @futaciosul_69 😘😘😘

• Mersi 1
Postat
Acum 2 ore, Bobi999 a spus:

Era păcat să nu fac și eu o vizită la Ella mai ales ca i urmăresc topicul de când era la Timișoara, și am făcut bine. Programat de ieri la nr. de  tel din titlu, am stabilit o întâlnire astăzi,  respectată de ambele părți. ( aici are un mare plus de la mine) 
Fata este frumușică, te așteaptă machiată, înaltă cu forme mai pline, fără să fie grăsuță, țâțele palm-size pietroase, zâmbet cald...o prezență plăcută. După ceva socializare(specificul casei) și stabilirea detaliilor (150 nr./250 h.......ON+NP) fiind fresh de acasă,  am trecut la fapte, că mi-era poftă.
Preludiu ca la amantă, cu sărutări pe corp,  pe lângă ureche ,mângâieri, priviri,  ( nu acceptă fk, un mare minus aici).
Oralul este bun, cu deep și scheme, atentă și la ouțe , tre să ai grijă să nu te scapi! Cunni acceptat fără figuri, fără mirosuri neconforme, savurat cu plăcere. 
Normalul a fost și el bun, deși sunt fan skinny, am futut-o cu mare plăcere, mai ales că se știe cu joaca, doggy style cu contre. Finalizare de calitate (Orală)

Loc: 9 , Ared Kaufland,  tot ce trebuie, curat....daca nu era patul ala asa inghesuit era de 10
Fata: 8 , se face plăcută și se vede că e la început de drum dar OK ( un pic timidă)
O/NP 8,5 ( lins,  scuipat,  încercări de deep)
N/P 8,5 ( nu comentează la poziții,  geme ușor)
Igienă 10 ( miroase frumos,  păsarica rasa numai buna de dezmierdat fără mirosuri neplăcute  )
Atitudine+GFE: 8 ( dacă ar accepta fk) ar fi fost de TOP după mine 🙄
De recomandat DA , eu unul o sa mai revin cât mai stă pe la noi, de remarcat este faptul ca nu sa atins de banii cât am stat cu ea și nu a răspuns la telefon care era pe silent deși suna ca la balamuc
Amenda 250 Lei ( fara regrete)
O experiență plăcută pentru mine, deși am plătit pentru o oră am fugit mai repede ca suna jandarmul de acasă într-una,  parcă mă simțea 😂
Spor confrați și steagul sus

mulțumesc frumos pentru vizită, ma bucur ca teai simțit bine în compania mea și te aștept cu drag dacă vei vrea sa revii😘😘😘

Postat
Acum 1 oră, BrunetaXXX a spus:

mulțumesc frumos pentru vizită, ma bucur ca teai simțit bine în compania mea și te aștept cu drag dacă vei vrea sa revii😘😘😘

Cu drag Ella 

Postat

Salutare oameni buni.

Nu am scris pe forum pana acum, mi-am tot însușit informații însă nu am dat nimic înapoi și ar fi cazul.

Am vizitat această domnișoară, care s-a facut foarte plăcută, am râs, am glumit, am făcut și treabă.

Cele de mai jos sunt afirmații subiective și a nu se lua ca o garanție că veți împartăși aceeași părere cu mine (asta ca să nu îmi iau hate, dacă o vizitați și nu vă place)

Eu m-am simțit foarte bine în compania ei și m-as duce cu drag cât de des am ocazia.

Ca și aspect, nu e fotomodel, însă personal, aș întoarce capul după ea pe stradă. 

Înaltă(175 aprox), sâni potriviți, fund frumușel, dar mie personal mi-a plăcut chipul ei, fiind drăguță cu o tentă perversă. 

Am optat pentru o oră. 200, precum în lista de servicii.

Am fumat o țigară, am trecut la acțiune, pe care nu am să o descriu în detaliu.

Oralul a fost bun, la normal am schimbat vreo 4 pozitii, finalizat în balon, pauză de țigară și runda 2 care a fost la fel de plăcută ca și prima.

De revenit? Eu voi reveni cu proxima ocazie.

De recomandat? Personal, am fost placut impresionat și o recomand.

Sper că am fost de ajutor cu recenzia mea și vă urez spor!

@BrunetaXXX te pup și ne mai vedem!

• Like 3
  • Inimioara 2

Postat
Acum 9 ore, Nasty-Nas a spus:

Salutare oameni buni.

Nu am scris pe forum pana acum, mi-am tot însușit informații însă nu am dat nimic înapoi și ar fi cazul.

Am vizitat această domnișoară, care s-a facut foarte plăcută, am râs, am glumit, am făcut și treabă.

Cele de mai jos sunt afirmații subiective și a nu se lua ca o garanție că veți împartăși aceeași părere cu mine (asta ca să nu îmi iau hate, dacă o vizitați și nu vă place)

Eu m-am simțit foarte bine în compania ei și m-as duce cu drag cât de des am ocazia.

Ca și aspect, nu e fotomodel, însă personal, aș întoarce capul după ea pe stradă. 

Înaltă(175 aprox), sâni potriviți, fund frumușel, dar mie personal mi-a plăcut chipul ei, fiind drăguță cu o tentă perversă. 

Am optat pentru o oră. 200, precum în lista de servicii.

Am fumat o țigară, am trecut la acțiune, pe care nu am să o descriu în detaliu.

Oralul a fost bun, la normal am schimbat vreo 4 pozitii, finalizat în balon, pauză de țigară și runda 2 care a fost la fel de plăcută ca și prima.

De revenit? Eu voi reveni cu proxima ocazie.

De recomandat? Personal, am fost placut impresionat și o recomand.

Sper că am fost de ajutor cu recenzia mea și vă urez spor!

@BrunetaXXX te pup și ne mai vedem!

mulțumesc frumos pentru vizită și pentru cuvintele frumoase 😘 ești un gentleman 

Imi pare bine ca te-ai simțit bine în compania mea 🤗

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...