BrunetaXXX Reputație: 693 Postat August 31, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat August 31, 2021 Bună dimineața oameni dragi și o zi frumoasă tuturor 😘😘😘 ✔ Disponibilă azi orele 10 - 22 vă pup 💋💋💋
cyf_28 Reputație: 84 Postat August 31, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 31, 2021 Salut! Vizitat domnisoara, programare de aseara cu confirmare cu 1 ora inainte respectata de ambele parti. Foarte draguta domnisoara sani potriviti cu niste sfarcuri mari pe care nu m-am putut abtine sa nu ii sug 😁 ON super cu priviri NP ea deasupra la cerere mea si capitulat rapid find statut si donmita stramta. Note nu dau ca nu suntem la scoala. Amenda 100 lasati pe masa la inceput fara sa zica ea nimic. Din partea mea e de revizitat. Pentru mai multa acctiune. 3 1
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat August 31, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat August 31, 2021 Acum 39 minute, cyf_28 a spus: Salut! Vizitat domnisoara, programare de aseara cu confirmare cu 1 ora inainte respectata de ambele parti. Foarte draguta domnisoara sani potriviti cu niste sfarcuri mari pe care nu m-am putut abtine sa nu ii sug 😁 ON super cu priviri NP ea deasupra la cerere mea si capitulat rapid find statut si donmita stramta. Note nu dau ca nu suntem la scoala. Amenda 100 lasati pe masa la inceput fara sa zica ea nimic. Din partea mea e de revizitat. Pentru mai multa acctiune. îți mulțumesc pentru vizită și ma bucur sa aud ca te-ai simțit bine în prezența mea😊 Te pup @cyf_28😘🤗😘
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Septembrie 1, 2021 bună dimineața Arădenii mei frumoși 😊 ✔ disponibilă astăzi pana la ora 22 ✔ Vă pup 💋💋💋 1
Terent Reputație: 457 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 1, 2021 Proaspăt ieșit de la domnița Ella programare facută cu o zi înainte, confirmata cu o ora înainte respectata de amandoi ok sa zc ceva de ce sa întâmplat ajuns mai repede cu 10 minunte fata ma primit fiind dimineața nu avea clienți ce sa zc o fata frumoasa puțin timida dar nu este problema ca a fost bn ,inceput cu oral binișor as spune se putea ma bn , la normal ea deasupra e bestial se mișca bn trecut la lot ub pic dupa care pe la spate unde ai o priveliște superba finalizat în balon note nu am sa dau de data asta eu zc ca fat ii ok merita vizitata ,va salut 1 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2021 Postat Septembrie 1, 2021 Ai reusit sa scrii intr-o singura propozitie tot...
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Septembrie 1, 2021 Acum 10 minute, Terent a spus: Proaspăt ieșit de la domnița Ella programare facută cu o zi înainte, confirmata cu o ora înainte respectata de amandoi ok sa zc ceva de ce sa întâmplat ajuns mai repede cu 10 minunte fata ma primit fiind dimineața nu avea clienți ce sa zc o fata frumoasa puțin timida dar nu este problema ca a fost bn ,inceput cu oral binișor as spune se putea ma bn , la normal ea deasupra e bestial se mișca bn trecut la lot ub pic dupa care pe la spate unde ai o priveliște superba finalizat în balon note nu am sa dau de data asta eu zc ca fat ii ok merita vizitata ,va salut mulțumesc pentru vizită și seriozitatea ta respectând programarea, esti un gentleman 😘 Te pup 💋💋💋
Titel18 Reputație: 79 Postat Septembrie 1, 2021 Postat Septembrie 1, 2021 Buna.Ai idee pana când mai stai in Arad ?Multumesc
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Septembrie 1, 2021 Acum 6 minute, Titel18 a spus: Buna.Ai idee pana când mai stai in Arad ?Multumesc bună 😘 mai sunt astăzi și mâine în Arad, așa e în programul meu deocamdată...........însă nu stiu , poate voi mai prelungi vizita în orașul vostru încă doua zile 😬 1
Bobi999 Reputație: 48 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 1, 2021 Acum 10 minute, BrunetaXXX a spus: bună 😘 mai sunt astăzi și mâine în Arad, așa e în programul meu deocamdată...........însă nu stiu , poate voi mai prelungi vizita în orașul vostru încă doua zile 😬 Asa repede 🤦♂️ Înseamnă ca trebuie sa ma programez pentru mâine și sa te vizitez neapărat 😋 1
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Septembrie 1, 2021 1 oră în urmă, Bobi999 a spus: Asa repede 🤦♂️ Înseamnă ca trebuie sa ma programez pentru mâine și sa te vizitez neapărat 😋 Te aștept cu drag @Bobi999 🤗 1
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Septembrie 2, 2021 Bună dimineața băieții mei frumoși 🤗 Astăzi este ultima mea zi în orașul vostru, vă pup și vă aștept cu drag😘😘😘 ✔ Disponibilă orele 10-22 ✔ 6
ares2000 Reputație: 321 Postat Septembrie 2, 2021 Telefon: 898989 Oras:În lume Telefon: 898989 Oras:În lume Postat Septembrie 2, 2021 Acum 35 minute, BrunetaXXX a spus: Bună dimineața băieții mei frumoși 🤗 Astăzi este ultima mea zi în orașul vostru, vă pup și vă aștept cu drag😘😘😘 ✔ Disponibilă orele 10-22 ✔ Neața bună 😍 1
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Septembrie 2, 2021 Acum 21 minute, ares2000 a spus: Neața bună 😍 Neața 🤗
Vizitator gigi2931970 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2021 Postat Septembrie 2, 2021 Vizitat , raportul calitate-preț este unul foarte bun. Personal recomand!
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Septembrie 2, 2021 Acum 38 minute, gigi2931970 a spus: Vizitat , raportul calitate-preț este unul foarte bun. Personal recomand! mulțumesc pentru vizită și ma bucur ca te-ai simțit bine în compania mea 🤗
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Septembrie 2, 2021 Bună seara Arădenii mei frumoși🤗 Vă mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase și încurajări, sunteți oameni minunați 👌 Să ne revedem cu bine atunci când mă voi reîntoarce în orașul vostru😜 Vă pup 😘😘😘 ⛔ INDISPONIBILĂ ⛔ 1
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 26, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 26, 2021 Bună seara dragilor și Sărbători fericite să aveți 🤗 De mâine sunt la voi in oraș pentru câteva zile, vă pup 😘😘😘 2
dandavid Reputație: 441 Postat Decembrie 27, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 27, 2021 O actualizare de prețuri și servicii te rog. 1
Terent Reputație: 457 Postat Decembrie 27, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 27, 2021 Acum 10 ore, BrunetaXXX a spus: Bună seara dragilor și Sărbători fericite să aveți 🤗 De mâine sunt la voi in oraș pentru câteva zile, vă pup 😘😘😘 Bine ai revenit😘😘😗 1
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 27, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 27, 2021 La 26.08.2021 la 20:08, BrunetaXXX a spus: Vă voi atașa și o listă cu tarifele mele și serviciile pe care le prestez 💯 - Foreplay ( Preludiu) 😍 - Gfe ( fără Fk ) 😬 - Incall ( doar în locatia mea )😁 - BJ ( sex oral protejat )😜 -Owo ( sex oral fără prezervativ ) 🤪 - Deep Throat ( sex oral adânc în funcție de mărime)😬 - Cim ( finalizare orală ) extra 50 RON 🎁 -Sex normal doar protejat (diferite poziții)♥️ -Sex între sâni 👄 -Masaj de relaxare sau erotic (doar la oră) 👐 -Accept cunilingus 👅 -Accept poziția 69 😋 -Foot fetish 🦶 ( extra 50 RON 🎁 ) -Sărutări corporale 💋💋💋💋 -Alte fantezii.....etc😉 Toate fanteziile se plătesc extra 50 RON 🎁 ( finalizarea orală de exemplu) Nu fac anal ⛔ Nu accept persoane sub 🔞 ani Nu accept în stare de ebrietate 🥃 Prețurile sunt 100 RON pentru o finalizare și 200 RON h (nu se negociază)😛 Poze reale 💯 , fără surprize neplăcute la ușă Confirmare video WhatsApp 👌 ( numerele ce sună cu video WhatsApp fără acordul meu vor fi blocate permanent )😑 Programările se fac telefonic 📞 sau prin WhatsApp la numărul mai sus afișat 📲 Vă pup 💋 și sper să ne vedem curând 😁 Bună dimineața @dandavid , nu sa schimbat nimic față de prima dată când am fost a voi 😘
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 27, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 27, 2021 Acum 52 minute, Terent a spus: Bine ai revenit😘😘😗 Te pup @Terent si bine v-am regăsit 🤗
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 27, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 27, 2021 ✅ DISPONIBILĂ ✅ 2 2
Bobi999 Reputație: 48 Postat Decembrie 27, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 27, 2021 Acum 4 minute, BrunetaXXX a spus: ✅ DISPONIBILĂ ✅ Bine ai revenit Ella 🥰 2
Danidor Reputație: 318 Postat Decembrie 27, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 27, 2021 Acum 10 ore, BrunetaXXX a spus: ✅ DISPONIBILĂ ✅ Ceva soooperb!!Și una fără...chiloței...pe când?!?,Ella ...miss u!😝😜👊💪 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum