AnaLydy Reputație: 1 Postat Octombrie 1, 2023 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Acum 16 ore, catalin2015 a spus: De ce neaparat in club ? Vreau sa incerc si experienta unui swing party intr-un club fiindca cred ca e altceva..na, locatie, atmosfera.. Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Octombrie 1, 2023 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Acum 5 ore, AnaLydy a spus: Vreau sa incerc si experienta unui swing party intr-un club fiindca cred ca e altceva..na, locatie, atmosfera.. Da corect. Ma gandeam sa incerc si eu la un moment dat, dar singur e mai greu, de obicei evenimentele sunt pentru cupluri. Totodata deduc, ca aveti experienta in afara clubului Link spre comentariu
virgingamer Reputație: 23 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 5, 2023 De curiozitate, pot sa ma duc acolo doar sa beau și sa fac pe inabordabilul la bar? Pe partea de looks sunt 9/10, 1 fiind Dany DeVito și 10 fiind Chris Hemsworth, doar ca sunt un troll cretin ce pune mare preț pe experiențe. Link spre comentariu
Gigi7 Reputație: 4 Postat Octombrie 11, 2023 Partajează Postat Octombrie 11, 2023 Imi raspunde si mie cineva??? Cum sunt persoanele din acele cluburi cand au de-a face cu cineva din rasa alba, gen ungur/neamtz? De obicei mi s-a intamplat in Romania cand eram cu fete din Slovacia, Ungaria,etc prin cluburi sa vina cate o muista la mine sa ma intrebe daca nu o las pe prietena-mea sa faca sex .cu ea si cu prietenul ei , dar cu mine nu vrea ca nu is genul ei, sau chiar sa-mi zica "esti spurcat tu". Unele ma agatau cu "nu vrei sa facem sex in trei?!" "as vrea sa facem sex in trei, cu prietena ta" apoi imi ziceau ca defapt bleaaa doar prietenul ei si cu ea sa-mi futa prietena! Asta a fost cu multi ani in urma , 10-15 Link spre comentariu
emyvio21 Reputație: 51 Postat Iulie 8 Oras:Neamt Oras:Neamt Partajează Postat Iulie 8 La 13.03.2023 la 10:53, mache_007ro a spus: Attraction este inchis de aproape o luna. Weekendul trecut am fost in Bad Romance cu sotia: clubul e misto, lumea e de calitate, iar experienta a fost foarte reusita. Recomand, dar atentie, pentru barbatii singuri accesul e aproape imposibil. Salut. Și eu as vrea sa -mi invit soția în acel club ,dar as dori mai multe detalii de la tine în privat dacă se poate... nu am nai fost niciodată. Mersi. Link spre comentariu
Snrbv Reputație: -1 Postat Iulie 27 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 27 Mai sunt femei sau cupluri dornice de experiențe în club? Am fost in Amor dar mi s-a părut cam circuit închis.. as incerca bad romance sau attraction dar doar împreună cu o femeie dornica de aceeași experiență.. Link spre comentariu
costy20 Reputație: 31 Postat Septembrie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 11 Salutare, pana la urma care este cel mai ok club de swinger din Bucuresti ? Doresc sa merg cu sotia si este prima data, mentionez ca eu am venit cu initiativa si ea nu prea ar dori sa incerce asa ceva :). Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns ? Multumesc Link spre comentariu
run94 Reputație: 62 Postat Septembrie 25 Oras:valcea Oras:valcea Partajează Postat Septembrie 25 Vreau și eu sa încerc...vreo fata doritoare? Link spre comentariu
cameleon21 Reputație: 5 Postat Septembrie 26 Oras:Moscova Oras:Moscova Partajează Postat Septembrie 26 Nici un club plătești doar bani aiurea e ca la discoteca mergi plătești întrarea plătești consumația plătești parcarea plătești wc plătești dj plătești taxiul Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Noiembrie 1 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1 La 11.09.2024 la 16:41, costy20 a spus: Salutare, pana la urma care este cel mai ok club de swinger din Bucuresti ? Doresc sa merg cu sotia si este prima data, mentionez ca eu am venit cu initiativa si ea nu prea ar dori sa incerce asa ceva :). Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns ? Multumesc E unul singur. Attraction. Eu am fost de doua ori la masaj acolo si mi au povestit fetele ca vinerea si sambata parca se fac petreceri swing. Eu locuiesc in italia si merg regulat in cluburi de gen. E senzatie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum