Sari la conținut

Ce credeti ca nu este in regula cu AMADA?

Postări Recomandate

Postat

Ai grija sa nu afle Ventrino ca stai la parter ca te trezesti cu el pe gard.:DReferitor la alcool, n-am spus ca te imbeti ci ca ingrasa. Tu spui ca mai esti "obosita" cateodata?

Alcoolul nu contine calorii si nu ingrasa, stimuleaza doar pofta de mancare, de asta nu este recomandat sa consumi alcool daca vrei sa slabesti.

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat

@trifazic,

A fost o intrebare retorica? :)

Stiu ca am mai si aberat de multe ori, dar nu mai da vina pe alcool, deja am recunoscut ca sunt "crazy"... :D

Un coctail de stres, oboseala, plictiseala... si sa vezi ce vorbesc seara ca nici eu nu mai inteleg cateodata! :laugh2

Spune ceva constructiv ca sunt la tratament acum, poate imi vin mintile la cap... :D

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Spune ceva constructiv ca sunt la tratament acum, poate imi vin mintile la cap... :D

Ce tip de tratament?

http://www.allgeektome.net/wp-content/uploads/2013/07/tumblr_mpzp095bTf1qk4jbqo3_400.gif

sau?

http://24.media.tumblr.com/b55a966746fb87d7c76f2a98b935e583/tumblr_mgb89ucG3Z1s23yneo1_500.gif

• Like 2
  • Oras:timisoara
Postat

Amanda este cea mai dulce fata de pe forum ...incercati=o e comestibila....te pup toata  in special la pupaza ce miroase a capsunica :crazylove  :crazylove  :crazylove  :crazylove aaa si am uitat sa va zic are  multe  dusmance ce ar dori sa o  manance  de vie...de ce oare atata invidie pe o fata asa dulce ca ea :thinking

Postat

manca-ti-as oile, mey, ciobane, de unde stii tu de dusmancele Amadei??

Ti le-a soptit ea?

Frate, asta imi suna putin a ...paranoia!!!! =))

iooooooooooy da ce te fute grija ?te simti cu musca pe la pizduca?asta ca sa fiu vulgar  si sa vorbesc sexos

• Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

Alcoolul nu contine calorii si nu ingrasa, stimuleaza doar pofta de mancare, de asta nu este recomandat sa consumi alcool daca vrei sa slabesti.

Un link luat la intamplare, care te contrazice: http://getdrunknotfat.com/

@amada, poti sa-l consulti si tu pentru diversificarea "meniului", sa nu zici ca nu-s constructiv :*

Postat

iooooooooooy da ce te fute grija ?te simti cu musca pe la pizduca?asta ca sa fiu vulgar  si sa vorbesc sexos

neh, nu prea ma fute grija de altii ... da' prea mi-a sarit in ochi/ul (maro) ca are dusmani  =)) ...si-s si io tare curioasa... cine indrazneste sa o dusmaneasca pe Amada.dulcica =)) (mai ales daca e si fata/femeie) ... io una nu m-as incumeta =))

Postat

Confrate, alcoolul e un aliment cu calorii, organismul il arde si produce energie; 1 gram de alcool elibereaza 7.1 calorii fata de 4.1/1 g de glucide si 9.3/1 g de lipide; unele bauturi cum ar fi berea si vinul, dar nu numai, contin si glucide care ingrasa ele insele. Desigur nu te ingrasi daca bei spirtoase fara sa mananci (din cauza altor carente si fenomene metabolice), dar daca adaugi o tuica la fiecare masa conteaza caloriile din alcoolul pur si te ingrasi.

Postat

Iar e ca la balamuc... :laugh2

@Annona, de ce ai sarit ca arsa, in privinta fetelor nu am decat legat de una pareri nu tocmai bune...

si fata aia nu esti tu. :hug1

@Trifazic, ti s-a blocat circuitul... :) :*

@Marius, boala mea e ceva de genul...

post-68912-0-65348000-1389288001_thumb.jpg

Postat

Nu stiu. Nu te cunosc. Nu pot sa-mi dau cu parerea de expert,

http://stream1.gifsoup.com/view2/2079346/mad-scientist-o.gif

Dar daca este decat atat, just be like...

http://www.ipgcounseling.com/sites/ipgcounseling.com/files/content/zdesch.gif

• Like 3
Postat

Confrate, alcoolul e un aliment cu calorii, organismul il arde si produce energie; 1 gram de alcool elibereaza 7.1 calorii fata de 4.1/1 g de glucide si 9.3/1 g de lipide; unele bauturi cum ar fi berea si vinul, dar nu numai, contin si glucide care ingrasa ele insele. Desigur nu te ingrasi daca bei spirtoase fara sa mananci (din cauza altor carente si fenomene metabolice), dar daca adaugi o tuica la fiecare masa conteaza caloriile din alcoolul pur si te ingrasi.

Chris73, din toata gama de produse acoolice... doar BEREA este un aliment ...restul sunt trecute la spirtoase... RETINE !!!!! Doar BEREA!!!!!!

Iar daca nu am dreptate (desi studiile te pot contrazice) mea culpa =)) ..

Postat

neh, nu prea ma fute grija de altii ... da' prea mi-a sarit in ochi/ul (maro) ca are dusmani  =)) ...si-s si io tare curioasa... cine indrazneste sa o dusmaneasca pe Amada.dulcica =)) (mai ales daca e si fata/femeie) ... io una nu m-as incumeta =))

:laugh2  :laugh2  :laugh2

http://i788.photobucket.com/albums/yy168/Minachan08/Anime%20gifs/Bloody_Anime_Animated.gif

• Like 3
Postat

@Annona, de ce ai sarit ca arsa, in privinta fetelor nu am decat legat de una pareri nu tocmai bune...

si fata aia nu esti tu. :hug1

Nu am sarit , am plutit doar ca o adiere... dar amicul ce ti-a luat apararea se referea la mai multe fete ... io nu te cunoaste, deci, nu am cum sa te invidiez, sa-ti fiu dusman sau prieten... eu sunt paralela cu tine si perpendiculara in relatia cu tine ... ne intersectam doar aici si numai aici ... in rest, toate cele bune !!!

• Oras:Bucharest
Postat

Am observat ca multi au ajuns sa ma evite...

Ascult orice parere, chiar va multumesc daca imi oferiti o critica constructiva...

Curaj, nu musc. :D

:hug1

Ce credeti ca nu este in regula cu AMADA?

Cred ca noi ceilalti nu suntem in regula . Oare noi suntem niste tipi regulati ?  Bem prea putin sau, ma rog, nu tinem pasul cu Amada !

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

ai de pula mea.. nu ne mai facem bine, nu mai dam noi inainte..

• Oras:lul
  • Oras:lul
Postat

Nutrition Facts

Beer

Amount Per 100 grams

Calories 43
Postat

asa rea de gura esti tot timpu?eu nu sunt de partea  nimanui asta se vede cu ochiul liber,cand fetele si baietii de pe forum au antipatii si simpatii  (cine cu cine) o seara faina la toata lumea.pe Amanda o iubesc si sunt indragostit de ea ....dintotdeaunaaaaaa

Postat

@Annona,

Nu mai crede tot ce spune parfumel si nu numai... :hug1

@Euflo,

Imi retrag cuvintele, NU "incepe sa-mi placa" de tine... :D

Ma bag sa vad un film, aici iar se cauta cearta...

Postat

Nutrition Facts

Beer

Amount Per 100 grams

Calories 43

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu9fjbAc991r5gpzmo1_500.gif

• Like 3
Postat

am folosit deja ostensilele astea stai trankila :rax2  vino cu ceva noutati ca astea sunt de domeniul trecutului :rax2

Postat

@Annona,

Nu mai crede tot ce spune parfumel si nu numai... :hug1

@Euflo,

Imi retrag cuvintele, NU "incepe sa-mi placa" de tine... :D

Ma bag sa vad un film, aici iar se cauta cearta...

Amada, vezi? Inca o chestie : nu stii de gluma ! Notezi ?

Mai am voie sa-mi dau cu parerea?

La ce film te uiti ?

Postat

Chris73, din toata gama de produse acoolice... doar BEREA este un aliment ...restul sunt trecute la spirtoase... RETINE !!!!! Doar BEREA!!!!!!

Iar daca nu am dreptate (desi studiile te pot contrazice) mea culpa =)) ..

In anul 3 de facultate am studiat o materie numita Igiena alimentatiei. Bauturile alcoolice erau trecute si ele la alimente.

Uite aici un tabel cu valoarea calorica a diferitelor bauturi:

http://bonduelle.ro/cate-calorii-sunt-in-alcool

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...