Sari la conținut

Ce credeti ca nu este in regula cu AMADA?

Postări Recomandate

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat

Gabriel,

Vino sa ma tii in brate, nu mai dau poze, promit. :blushing2

:kiss3

• Oras:Everywhere
Postat

Gabriel,

Vino sa ma tii in brate, nu mai dau poze, promit. :blushing2

:kiss3

vi si eu cu Gabi o sa te alintam  amandoi cu pupicuri dulci :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  :pope

Postat

Mai intarzii putin ca ma zapaceste de cap Parfumelul asta cu o livrare de mostre de mirosuri si vin si eu acasa. :laugh2

sa nu zici ca te-ai insurat cu Amanda si asta era problema ei si neregulitatea ce o simte???? felicitari la ambii :laugh2  :pope  :pope  :pope  sa fie in ceas bun...vine bebelas ceva?? eu ma pun nas  :laugh2  :laugh2  :laugh2 asta da stire de stire :laugh2

Postat

Bine, draga, cand e vorba de afaceri...

Te astept cu masa calda (de, aduci tu ceva de la fast food) si pasarica calda ( sta papagalul la caldura in baie), conteaza sa fim noi fericiti... :laugh2

Te pup "pe bune"! :kiss3

Postat

Ahaaaaa vrei sa-mi babardesti femeia!!!  Baga repede 100 de euroi ca sa te iert.  :laugh2  :laugh2

pentru Amandina dau si 1ooo eur fratzica pentru ca e frumoasa  si pisduca ei miroase a fructe de padure :rax2  :rax2  :rax2

• Oras:lul
Postat

pentru Amandina dau si 1ooo eur fratzica pentru ca e frumoasa  si pisduca ei miroase a fructe de padure :rax2  :rax2  :rax2

:pope divinitatea sa te binecuvanteze

Postat

Tulei Doamne, scoate-ti TK asta din cap ca dau in indigestie... :laugh2

Postat

Tulei Doamne, scoate-ti TK asta din cap ca dau in indigestie... :laugh2

ai gretzuri Amandinooo esti insarcinata??? :pope   :pope  :pope cate luni? :laugh2

Postat

Bine, draga, cand e vorba de afaceri...

Te astept cu masa calda (de, aduci tu ceva de la fast food) si pasarica calda ( sta papagalul la caldura in baie), conteaza sa fim noi fericiti... :laugh2

Te pup "pe bune"! :kiss3

Amandino am rezolvat toate problemele si vin spre casa. Voiam sa cumpar si niste prezervative dar erau doar marca TK si nu am vrut sa te traumatizez pe viata.  :laugh2  :laugh2

Postat

Amandino am rezolvat toate problemele si vin spre casa. Voiam sa cumpar si niste prezervative dar erau doar marca TK si nu am vrut sa te traumatizez pe viata.  :laugh2  :laugh2

ce sa faci cu prezervativele? nu vrei s-al scuipi pe bebee ala micu in cap? asta da protectie paternala :laugh2  :laugh2  :laugh2  esti un tatic excelent ..divinitatea sa va   fereasca de rele :pope  :pope  :pope

Postat

g2br13l spune sincer, tu de fapt ma inseli cu Chanel is back, nu? :(

Gata, ma dau pe femei, acum am gasit si motiv! :laugh2

stai linistita Amandooo am 12 femei nebune nu su :urgay nt :laugh2  toata casa numai tanga ,sutiene ciorapi etc ...desi ma gandesc serios pe ce ma voi axa cred ca voi deveni  :urgay  pana la urma :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

E bine ca guvid nu trebuie sa devii pentru ca esti deja... :laugh2

Postat

Everything is wrong with her. She is the great Satan reborn ! :jackass

Ps: sa nu te astepti la raspunsuri serioase pe astfel de topic :)

\thread

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Ce e in neregula cu Amada, de astazi nu prea ne-a bagat in seama ? 

http://rack.0.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA4LzA4LzgyL3BsZWFzZWNvbWViLmIwMjQ5LmdpZgpwCXRodW1iCTg1MHg1OTA-CmUJanBn/e5755a34/6d7/please-come-back.jpg

Everything is wrong with her. She is the great Satan reborn ! :jackass

\thread

Bai fratilor, voi va dati seama ca baietasului asta nu mai are cina sa ii spuna cat este de "valoros". Acum am vazut ca pana si pe picon l-a retrogradat. Trista o sa-mi fie ziua in care o sa ma scoata din lista fiindca nu mai am loc...

Postat

http://rack.0.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA4LzA4LzgyL3BsZWFzZWNvbWViLmIwMjQ5LmdpZgpwCXRodW1iCTg1MHg1OTA-CmUJanBn/e5755a34/6d7/please-come-back.jpg

Bai fratilor, voi va dati seama ca baietasului asta nu mai are cina sa ii spuna cat este de "valoros". Acum am vazut ca pana si pe picon l-a retrogradat. Trista o sa-mi fie ziua in care o sa ma scoata din lista fiindca nu mai am loc...

Stai linistit ca ne-a retrogradat doar la semnatura, in schimb ne urmareste cu aviditate postarile, pentru ca pana acum nu il baga nimeni in seama si acum se simte important. Stii cum e, important este sa iesi din anonimat nu conteaza daca o faci pozitiv sau negativ.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...