amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 12, 2014 Gabriel,Vino sa ma tii in brate, nu mai dau poze, promit.
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 12, 2014 Gabriel,Vino sa ma tii in brate, nu mai dau poze, promit. vi si eu cu Gabi o sa te alintam amandoi cu pupicuri dulci
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 12, 2014 Gabriel,Vino sa ma tii in brate, nu mai dau poze, promit. Mai intarzii putin ca ma zapaceste de cap Parfumelul asta cu o livrare de mostre de mirosuri si vin si eu acasa.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 12, 2014 vi si eu cu Gabi o sa te alintam amandoi cu pupicuri dulci Ahaaaaa vrei sa-mi babardesti femeia!!! Baga repede 100 de euroi ca sa te iert.
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 12, 2014 Mai intarzii putin ca ma zapaceste de cap Parfumelul asta cu o livrare de mostre de mirosuri si vin si eu acasa. sa nu zici ca te-ai insurat cu Amanda si asta era problema ei si neregulitatea ce o simte???? felicitari la ambii sa fie in ceas bun...vine bebelas ceva?? eu ma pun nas asta da stire de stire
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 12, 2014 Bine, draga, cand e vorba de afaceri...Te astept cu masa calda (de, aduci tu ceva de la fast food) si pasarica calda ( sta papagalul la caldura in baie), conteaza sa fim noi fericiti... Te pup "pe bune"!
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 12, 2014 Ahaaaaa vrei sa-mi babardesti femeia!!! Baga repede 100 de euroi ca sa te iert. pentru Amandina dau si 1ooo eur fratzica pentru ca e frumoasa si pisduca ei miroase a fructe de padure
TranceKyra Reputație: 79 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:lul Oras:lul Postat Ianuarie 12, 2014 pentru Amandina dau si 1ooo eur fratzica pentru ca e frumoasa si pisduca ei miroase a fructe de padure divinitatea sa te binecuvanteze
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 12, 2014 Tulei Doamne, scoate-ti TK asta din cap ca dau in indigestie...
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 12, 2014 divinitatea sa te binecuvantezefara numar Eurooooopentru Amandaaa
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 12, 2014 Tulei Doamne, scoate-ti TK asta din cap ca dau in indigestie... ai gretzuri Amandinooo esti insarcinata??? cate luni?
TranceKyra Reputație: 79 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:lul Oras:lul Postat Ianuarie 12, 2014 ai gretzuri Amandinooo esti insarcinata??? cate luni? I-a cazut "greu" un client la stomac
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 12, 2014 Bine, draga, cand e vorba de afaceri...Te astept cu masa calda (de, aduci tu ceva de la fast food) si pasarica calda ( sta papagalul la caldura in baie), conteaza sa fim noi fericiti... Te pup "pe bune"! Amandino am rezolvat toate problemele si vin spre casa. Voiam sa cumpar si niste prezervative dar erau doar marca TK si nu am vrut sa te traumatizez pe viata.
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 12, 2014 Amandino am rezolvat toate problemele si vin spre casa. Voiam sa cumpar si niste prezervative dar erau doar marca TK si nu am vrut sa te traumatizez pe viata. ce sa faci cu prezervativele? nu vrei s-al scuipi pe bebee ala micu in cap? asta da protectie paternala esti un tatic excelent ..divinitatea sa va fereasca de rele
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 12, 2014 g2br13l spune sincer, tu de fapt ma inseli cu Chanel is back, nu? Gata, ma dau pe femei, acum am gasit si motiv!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 12, 2014 g2br13l spune sincer, tu de fapt ma inseli cu Chanel is back, nu? Gata, ma dau pe femei, acum am gasit si motiv! Nu ma bag pe parfumel pana nu face lumina in misterul Parfumel = Matura`sexi
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 12, 2014 g2br13l spune sincer, tu de fapt ma inseli cu Chanel is back, nu? Gata, ma dau pe femei, acum am gasit si motiv! stai linistita Amandooo am 12 femei nebune nu su nt toata casa numai tanga ,sutiene ciorapi etc ...desi ma gandesc serios pe ce ma voi axa cred ca voi deveni pana la urma
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 12, 2014 E bine ca guvid nu trebuie sa devii pentru ca esti deja...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 13, 2014 E bine ca guvid nu trebuie sa devii pentru ca esti deja... Nu e guvid e doar promotor
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 13, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 13, 2014 http://wanna-joke.com/wp-content/uploads/2013/12/funny-gif-perfume-guys-girls.gif
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 13, 2014 Ce e in neregula cu Amada, de astazi nu prea ne-a bagat in seama ?
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 13, 2014 O fi avut vreun orgasm!? 3
TranceKyra Reputație: 79 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:lul Oras:lul Postat Ianuarie 13, 2014 Everything is wrong with her. She is the great Satan reborn ! Ps: sa nu te astepti la raspunsuri serioase pe astfel de topic \thread
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 13, 2014 Ce e in neregula cu Amada, de astazi nu prea ne-a bagat in seama ? http://rack.0.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA4LzA4LzgyL3BsZWFzZWNvbWViLmIwMjQ5LmdpZgpwCXRodW1iCTg1MHg1OTA-CmUJanBn/e5755a34/6d7/please-come-back.jpg Everything is wrong with her. She is the great Satan reborn ! \thread Bai fratilor, voi va dati seama ca baietasului asta nu mai are cina sa ii spuna cat este de "valoros". Acum am vazut ca pana si pe picon l-a retrogradat. Trista o sa-mi fie ziua in care o sa ma scoata din lista fiindca nu mai am loc...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 13, 2014 http://rack.0.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA4LzA4LzgyL3BsZWFzZWNvbWViLmIwMjQ5LmdpZgpwCXRodW1iCTg1MHg1OTA-CmUJanBn/e5755a34/6d7/please-come-back.jpg Bai fratilor, voi va dati seama ca baietasului asta nu mai are cina sa ii spuna cat este de "valoros". Acum am vazut ca pana si pe picon l-a retrogradat. Trista o sa-mi fie ziua in care o sa ma scoata din lista fiindca nu mai am loc... Stai linistit ca ne-a retrogradat doar la semnatura, in schimb ne urmareste cu aviditate postarile, pentru ca pana acum nu il baga nimeni in seama si acum se simte important. Stii cum e, important este sa iesi din anonimat nu conteaza daca o faci pozitiv sau negativ.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum