Vizitator Blondy___GFE Reputație: 0 Postat August 29, 2021 Partajează Postat August 29, 2021 Bună. Mi se spune Minionul😁sunt o tânără de 20 de ani plina de viata și foarte atractiva. Dacă dorești sa petreci clipe de neuitat cu o companie plăcută și foarte discreta, te aștept în apartamentul meu pentru a ne cunoaște. Igiena și discreția sunt foarte importante pentru mine. Dacă te am făcut curios, nu ezita sa ma contactezi. Te puup😘 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4734 Postat August 30, 2021 Partajează Postat August 30, 2021 Acum 8 ore, Blondy___GFE a spus: Bună. Mi se spune Minionul😁sunt o tânără de 20 de ani plina de viata și foarte atractiva. Dacă dorești sa petreci clipe de neuitat cu o companie plăcută și foarte discreta, te aștept în apartamentul meu pentru a ne cunoaște. Igiena și discreția sunt foarte importante pentru mine. Dacă te am făcut curios, nu ezita sa ma contactezi. Te puup😘 Și pozele reale? Ce știi sa faci? Tarife, locație, înălțime, greutate, colega… 1 1 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat August 30, 2021 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat August 30, 2021 8 hours ago, Blondy___GFE said: Bună. Mi se spune Minionul😁 Rubrica de gay e in alta parte! Oricum multi te-au sunat dar cica nu raspunzi! 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 30, 2021 Partajează Postat August 30, 2021 Telefon nu, poze nu (inteleg ca nu poate), servicii nu, preturi nu, super tare anuntul! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum