Clopotel1979 Reputație: 264 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Iasi Disponibila Oras:Iasi Disponibila Postat Septembrie 2, 2021 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/buna-suntem-un-cuplu-detalii-pe-whatsapp/27gi913i3922752229e5d70d134gd73f.html Am fost in aceasta seara la acest cuplu. Poza este reala, nu pare din locatie. Par incepatori , ea are in jur 23 ani, nu este de etnie, frumusica la fata ,cur bombat, sani micuti, el in jur de 27 ani. Ea accepta diferite pozitii, dubla penetrare, ceea ce evident este cam larga. M-a intampinat pe tocuri, cu ochelari de vedere pe ochi, imbracata intr-un sutien si chiloti negri, face oral doar cu caciula, un oral executat binisor, atentie pe la sateliti, la normal foloseste mult lubrifiant, el in boxeri , este bi activ ( nu m-a pasionat acest lucru) Actiunea s-a petrecut cum am stabilit inainte, programarea si detaliile le-am stabilit pe what's up, raspuns f prompt , se poate intra si doar cu ea, e deschisa la tot felul de fantezii, am sa merg zilele urmatoare pt o sedinta de dominare. Op 8 -face doar protejat si doar intentie de deep( de aici si parerea mea ca e incepatoare), atentie pe la sateliti. Aspect: 8, pozele sunt ale lor, doar ca nu sunt din locatie Normal: 9.5 doar pt fantezia de a fi cu un cuplu, se misca bine , e cam larga, au acceptat destule pozitii. Atitudine: 10, o prezență plăcută, se străduiesc să îți facă pe plac cât de bine poate. Igienă: 10, totul impecabil, inspectat fiecare locșor GFE: 9, mi-a plăcut mult comportamentul lor, preludiul a existat, nu a trecut direct la oral, a decurs foarte natural, au fost câteva săruturi, fără fk, știu cât de important este lucrul asta pentru unii. Locatie 8 , Pe Zimbrului , cu greu locuri de parcare, au pus bariere peste tot, dar locatia curata, fara fum de tigara. Halatul a fost 300 pt o ora, o finalizare. Se poate doar cu ea , 300 ora doua finalizari. De revenit? Da, doar pt fantezia 3some este de mers, sunt deschisi la fantezii, doar cu ea 300 /h 2 nr am sa va scriu daca merita, ( parerea mea) in weekend dupa ce voi merge doar la ea. 1
francezu Reputație: 2 Postat Septembrie 3, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 3, 2021 Face si anal domnisoara?
codrincodrin Reputație: 151 Postat Septembrie 3, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 3, 2021 Acum 1 oră, francezu a spus: Face si anal domnisoara? Pai daca au făcut dubla penetrare,tu ce înțelegi?
Clopotel1979 Reputație: 264 Postat Septembrie 3, 2021 Oras:Iasi Disponibila Oras:Iasi Disponibila Autor Postat Septembrie 3, 2021 Imi cer scuze , nu m-am exprimat f bine. Dubla penetrare vaginala, de aceea am zis ca e cam larga. Anal nu am intrebat, nu m-a interesat. Greseala mea de exprimare.
Clopotel1979 Reputație: 264 Postat Septembrie 3, 2021 Oras:Iasi Disponibila Oras:Iasi Disponibila Autor Postat Septembrie 3, 2021 Acum 33 minute, vdancila a spus: Stii daca cace si anal? Nu stiu, nu am intrebat. Poti sa scrii pe what's up, raspund foarte repede.
default Reputație: 30 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:iasi Oras:iasi Postat Septembrie 4, 2021 Oare in weekend ii gasesc? Momentan au telefonul inchis
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum