Tania_ Reputație: 4017 Postat Mai 5, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Mai 5, 2022 Neața dragilor 😘😘🤗🤗🤗 Disponibilă 🤗😘😘🤗 ULTIMA ZI!😘😘🤗🤗 Pupici 😘😘😘😘. 1 4
Flx01 Reputație: 7450 Postat Mai 5, 2022 Postat Mai 5, 2022 Te tzuc de nu te vezi frumoasa noastra (TANIA) 😘😘😘😘🤗🤗🤗 Cind am plecat zimbeam într-una, pina am ajuns la "căruță" si dupa imi eta dor... 😘😘😘🤗🤗🤗 1
Tania_ Reputație: 4017 Postat Mai 24, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Mai 24, 2022 Buna dragilor 😘😘🤗 De săptămână viitoare,începând cu ziua de Marți voi fii disponibila in orașul vostru pentru câteva zile😘🥰🥰🤗🤗 Vă Pooop dulce 🥰🥰😘😘 1 1 3
Norocel123 Reputație: 104 Postat Mai 24, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 24, 2022 La 05.05.2022 la 9:56, Tania_ a spus: Neața dragilor 😘😘🤗🤗🤗 Disponibilă 🤗😘😘🤗 ULTIMA ZI!😘😘🤗🤗 Pupici 😘😘😘😘. Superba 1 1
Giurgiuson Reputație: 1 Postat Mai 24, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 24, 2022 Super,abia așteptăm! 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Mai 24, 2022 Postat Mai 24, 2022 Acum 2 ore, Tania_ a spus: Buna dragilor 😘😘🤗 De săptămână viitoare,începând cu ziua de Marți voi fii disponibila in orașul vostru pentru câteva zile😘🥰🥰🤗🤗 Vă Pooop dulce 🥰🥰😘😘 Pffff!!! Nu stiam de ce sunt agitat🤦♂️🙆♂️ DA, IMI E DOR DE "EBUNICA MEA". Abia astept sa te vad🥰😘😘🤗🤗🤗 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 27, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Mai 27, 2022 La 24.05.2022 la 16:13, Tania_ a spus: Buna dragilor 😘😘🤗 De săptămână viitoare,începând cu ziua de Marți voi fii disponibila in orașul vostru pentru câteva zile😘🥰🥰🤗🤗 Vă Pooop dulce 🥰🥰😘😘 @Tania_ nu ajungi mai repede in oraș , @Dolaru_arad fa ceva sa vie mândra in sat ca numai avem Brunetee pleacă toate vulpiteleee se duc toate , și parca văd ca nu găsesc loc de tine in primele zile ca o ti sechestrată 🥲🫠😏😏🥂 Poate ne ajuta al de sus sa scriem și noi recenzia acuma ca avem timp pe îndelete , te Puup
Tania_ Reputație: 4017 Postat Mai 30, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Mai 30, 2022 Hello Dragilor 🥰🥰😘😘🤗 De mâine voi fii disponibila în orașul vostru pt câteva zile😘😘🤗🤗Va pooop dulce sa aveți o zi deosebită în continuare 😘🤗🤗 1 1 2
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 30, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Mai 30, 2022 Acum 18 minute, Tania_ a spus: Hello Dragilor 🥰🥰😘😘🤗 De mâine voi fii disponibila în orașul vostru pt câteva zile😘😘🤗🤗Va pooop dulce sa aveți o zi deosebită în continuare 😘🤗🤗 @Dolaru_arad îți surse astrele … iar iar și iar ai noroc sa nu dai bani 🤣🤣🤣 scuza ne glumele @Tania_ imi pare rău ca nus in zona sa te pot vizita și eu 1
Tania_ Reputație: 4017 Postat Mai 31, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Mai 31, 2022 Buna dragilor 🥰🥰😘😘 Disponibilă 🥰🥰😘😘Va pooop dulceeeeee 😘😘😘. 1 4
Norocel123 Reputație: 104 Postat Iunie 1, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 1, 2022 Acum 23 ore, Tania_ a spus: Buna dragilor 🥰🥰😘😘 Disponibilă 🥰🥰😘😘Va pooop dulceeeeee 😘😘😘. Superba 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Iunie 1, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Iunie 1, 2022 Acum 23 ore, Tania_ a spus: Buna dragilor 🥰🥰😘😘 Disponibilă 🥰🥰😘😘Va pooop dulceeeeee 😘😘😘. Divina 🫂😍😎💛💙🔝🔝🔝🔝🔝 1
Tania_ Reputație: 4017 Postat Iunie 1, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Iunie 1, 2022 Mulțumesc pt compliment ☺️☺️🤗😘😘 1
Tania_ Reputație: 4017 Postat Iunie 1, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Iunie 1, 2022 🤗🤗😘😘 Disponibilă 😘😘🤗🤗 1 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Iunie 1, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Iunie 1, 2022 La mulți ani tuturor copiilor de la 0 la 100 de ani 💐💐💐😘🥂 cu drag 😋🥰😘😘🔝 2 1 1
Tania_ Reputație: 4017 Postat Iunie 1, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Iunie 1, 2022 Pupici😘😘😘🤗🤗🤗 2 3
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 Acum 2 minute, Tania_ a spus: Pupici😘😘😘🤗🤗🤗 🙆♂️🤪🤪🤪🤪🤗🤗🤗😘😘😘🥰🥰🥰 Nu am cuvinte! 🤦♂️🙊🙈 1
Norocel123 Reputație: 104 Postat Iunie 1, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 1, 2022 Acum 58 minute, Tania_ a spus: Pupici😘😘😘🤗🤗🤗 Ești bună rău nu știu c-un de nu ești la top ca am văzut ca ai multe recenzii ok 1 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Iunie 1, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Iunie 1, 2022 1 oră în urmă, Norocel123 a spus: Ești bună rău nu știu c-un de nu ești la top ca am văzut ca ai multe recenzii ok Nu exista secțiunea top pe Arad , recenziile trebuie sa fie de la membrii colorați , nu doar postări c UITETE la condiții , oricum in inimile noastre ptr noi toți este o artista de top 🦾🔝🥂😘💵 speram la o activitate îndelungată in oraș cât și in cariera 🫂😘 2 1
Juanpablo Reputație: 526 Postat Iunie 1, 2022 Oras:Ar Bh Oras:Ar Bh Postat Iunie 1, 2022 Vizitat ieri,la prima oră,pe Tanyushka. Eram primul client de când a revenit la Arad. Programare făcută pe whatsap,din timp. I-am scris mai repede decât să de-a drumul pe whatsap. Am crezut că m-a blocat. Dar mai târziu a răspuns că e ok,ora care am cerut. Ajung,urc, mă așteaptă cu o lumină roșie pe hol,ca de obicei. Când intri nu vezi nimic,doar roșu în fața ochiului. Era pe tocuri, într-o lenjerie,de culoare, roșie? 🍅, că tot se vede roșu,când intri. Îmbrățișat,pupat,pe față și gât. Înmânat cadoul, pentru o oră de fitness. Am primit și un pahar cu apă. La duș, și napoi în cameră. Unde ma așteptat dezbrăcată,am îmbrățișato,am mai pupat.Muzica, cânta,am inceput să dansăm un pic, odată spune,nu trecem în pat. Dacă tu vrei să trecem... Am inceput să sărut pe tot corpul, ajungând la buzele ei (alea de jos),pe care o poți săruta, cât vrei. Am continuat cu 69 la inițiativa ei. Montat balonașul, pozitia cowgirl,urmat revers cowgirl, unde se mișcă excelent,la ambele. Urmat doggy unde ai o priveliște,pe care o văd și acuma in fața ochilor wow,am lucrat mult în aceasta poziție,e gemea plăcut. Terminat cu ON,pe corpul sânii ei frumoși. La duș cu mine,eram transpirat, atât am lucrat era și cald in cameră. Am stat de vorbă,un pic,pupat, și plecat. Mergeți să o vizitați, până când e aci, merită. Revin și eu numa să-mi fac timp. Spasibo Tanyushka...😘🐸🤗 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 Am fost miercuri seara, prima oara la ea. Programare făcută pe WhatsApp, din timp. Ajung, observ o lumină roșie pe hol. Când intri nu vezi nimic, doar roșu în fața ochiului. Era într-o lenjerie din două piese. Am făcut cunoștință. Am primit un pahar cu cola și am stat la o vorbă. La duș, și înapoi în camera. Am inceput cu un masaj iar după cu ON și după NP. E frumoasa și se mișcă excelent. Am avut parte de o seara extraordinară.
Tania_ Reputație: 4017 Postat Iunie 2, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Iunie 2, 2022 Mulțumesc dragilor pentru vizite și pentru mesajele frumoase🤗😘😘😘.Va aștept cu drag și eu mă simt nevoita să mă repet! Mereu mă voi simți bine cu oameni cu bun simt ,cu caracter frumos ca al vostru (omul_serios,Juan Pablo)🤗🤗😘😘.
Tania_ Reputație: 4017 Postat Iunie 2, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Iunie 2, 2022 Buna dragilor 🤗🤗😘😘 Disponibilă 🤗🤗😘😘 1 4
Giurgiuson Reputație: 1 Postat Iunie 2, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 2, 2022 Oare cât mai stai?,eu luni vin în Ar.as veni la tine.
lucasman Reputație: 1207 Postat Iunie 2, 2022 Oras:Hunedoara-Deva Oras:Hunedoara-Deva Postat Iunie 2, 2022 Acum 13 ore, Tania_ a spus: Buna dragilor 🤗🤗😘😘 Disponibilă 🤗🤗😘😘 Tania, poți să participi cu încredere la concurs de cel mai sexy funduleț 😘 2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum