Tania_ Reputație: 4017 Postat August 17, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat August 17, 2022 Buna dragilor 😘😘🤗 Disponibilă 🤗🤗🤗 ULTIMILE 2 ZILE!Va pooop dulce 😘😘🤗🤗. 2 7
Tania_ Reputație: 4017 Postat August 18, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat August 18, 2022 ❤️❤️❤️Indisponibila❤️❤️❤️Mulțumesc dragilor pentru k m-ați vizitat!Ne vedem cu același drag data viitoare 🤗🤗😘😘Va pooop dulce 🤗🤗🤗
Vizitator Daddy-boy Reputație: 0 Postat August 18, 2022 Postat August 18, 2022 Acum 1 minut, Tania_ a spus: ❤️❤️❤️Indisponibila❤️❤️❤️Mulțumesc dragilor pentru k m-ați vizitat!Ne vedem cu același drag data viitoare 🤗🤗😘😘Va pooop dulce 🤗🤗🤗 Daca ai stat atata de ce mai anulat programrea, numa asa te intreb de curios
Tania_ Reputație: 4017 Postat August 19, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat August 19, 2022 Dragule meu,ți-am scris frumos k mi-a intervenit ceva și a trebuit sa plec,eu am părăsit Aradul ieri mai devreme, am pus Indisponibila târziu că atunci am apucat!😘😘🤗🤗Ți-am scris k ne vedem cu drag data viitoare,suntem oameni,apar situații personale fiecăruia dintre noi!Sa ai o zi frumoasa!😘🤗🤗Te Pooop dulce 😘😘🤗🤗 1
Vizitator Daddy-boy Reputație: 0 Postat August 19, 2022 Postat August 19, 2022 Acum 27 minute, Tania_ a spus: Dragule meu,ți-am scris frumos k mi-a intervenit ceva și a trebuit sa plec,eu am părăsit Aradul ieri mai devreme, am pus Indisponibila târziu că atunci am apucat!😘😘🤗🤗Ți-am scris k ne vedem cu drag data viitoare,suntem oameni,apar situații personale fiecăruia dintre noi!Sa ai o zi frumoasa!😘🤗🤗Te Pooop dulce 😘😘🤗🤗 Da sigur putin am fost dezamagit, da in final oricum main dat mesaj ce a fost fairplay din partea ta APRECIEZ!!!😇😇😇😇
Tania_ Reputație: 4017 Postat August 19, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat August 19, 2022 🤗🤗☺️☺️☺️☺️.Te Pooop 😘😘😘 1
Tania_ Reputație: 4017 Postat Septembrie 9, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Septembrie 9, 2022 Buna dragilor🤗😘De Luni voi fii disponibila in orașul vostru pentru 2 ZILE😘🤗.Locația va fii aceiași binecunoscuta!🤗🤗😘😘Va Puuup dulce 🤗😘😘. 1
Tania_ Reputație: 4017 Postat Septembrie 10, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Septembrie 10, 2022 Buna dragilor, 🤗😘 Cei care aseară mi-ați scris mesaj pe watsaap, va rog daca puteți să îmi scrieți din nou pt k nu am apucat sa vad mesajele,mi s-a stricat tel și am pus cartela in alt telefon,dar neavând backup făcut nu mi s-au salvat mesajele voastre de ieri!🤗🤗😘😘Va Puuup dulce 😘🤗🤗 NE VEDEM DE LUNI!🤗🤗🤗
Tania_ Reputație: 4017 Postat Septembrie 12, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Septembrie 12, 2022 Buna dragilor 😘😘🤗🤗 Disponibilă incepand cu ora 12! DOAR 2 ZILE! Va Puuup dulce 🤗🤗🤗 Programul de lucru! Luni:12-22! Marti:11-22. 2 7
Juanpablo Reputație: 526 Postat Septembrie 12, 2022 Oras:Ar Bh Oras:Ar Bh Postat Septembrie 12, 2022 Am vizitat azi pe Tania, după un timp mai îndelungat. E greu să ajungi la ea, stă foarte puțin într-un loc,mai ales la Arad. Programare făcută cu o zi pe whatsap, respectate de ambele părți. Locația veche, obișnuită pe Dragalina,bloc vechi dar ok. Urc,deschide ușa, și se ascundă după ușă ca de obicei. Mă aștepta într-o body de culoarea 🍅,pe niște tocuri înalte. Am stat un pic de povești, și m-am cerut la duș,dar nu înainte să- i las cadoul,pe masă. După duș mă așteaptă în cameră, dezbrăcată,o poftesc in pat și începe bairamul. Întreabă cum doresc, nu-i zic nimic,numa o pun pe spate și încep să o sărut,pe sâni, corp, până nu ajung la piersicuța ei, proaspăt epilată,ca-n totdeauna. A urmat ea cu un ON,cu încercări de Deep, fără atenție la împrejurimi,dar a fost ok. Montăm balonașul,( îmi ia toți draci când vine vorba,de balonaș,eu nu suport,dar e obligatorie, știu) se pune peste mine in cowgirl,apoi în revers,unde se mișcă foarte bine. Schimbăm in misionar,și la urmă în poziția Doggy unde ai o priveliște superbă. Are un corp foarte bine lucrat, și foarte plăcut,un fund bestial, și o piersicuța gustoasă...🤪. Finalul a fost ON,pe corpul și pe sânii ei frumoși. Cam asta a fost în mare întâlnirea de azi. A fost o reușită ca de obicei. Mulțumesc pentru întâlnirea de azi... 😘🐸 ( .am reușit un pupic pe buzele ei, doar atât,din păcate... 😘) 3 1
Tania_ Reputație: 4017 Postat Septembrie 13, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Septembrie 13, 2022 Mulțumesc dragule(juanpablo) pt recenzie și pt vizită🤗🤗😘😘.Te aștept cu drag ori de câte ori dorești să vii🤗🤗😘😘.Te Puuup dulce 😘😘. 1
toporr Reputație: 760 Postat Septembrie 21, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 21, 2022 La Timisoara cind ajungi ? 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Octombrie 4, 2022 Postat Octombrie 4, 2022 @pisicuts, @Tania_ nu poate posta pe topicul ei! Ce se intimpla?
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2022 Postat Octombrie 4, 2022 Acum 43 minute, Flx01 a spus: @pisicuts, @Tania_ nu poate posta pe topicul ei! Ce se intimpla? Problema nu e doar la Tania, toate fetele fără abonament au aceași problemă
Tania_ Reputație: 4017 Postat Octombrie 4, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Octombrie 4, 2022 Mulțumesc Antonio,pt că m-ai înștiințat!🤗🤗😘😘Te puuup dulce 🤗🤗 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2022 Postat Octombrie 4, 2022 Se pare ca miaunel incearca sa alunge fetele prin "imbunatatirile" aduse forumului! Habar nu are ce face p-aci si nici ce vrea sa obtina! Tot felul de reguli, care de care mai caraghioase. Bravo, miaunel! Felicitari!
Flx01 Reputație: 7450 Postat Octombrie 4, 2022 Postat Octombrie 4, 2022 Se pare ca de miine ne bucuram de Tania_ 😍👍👍👍
Tania_ Reputație: 4017 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Octombrie 5, 2022 Neața. Dragilor😘🤗🤗🤗 Începând de astazi voi fii disponibila in orasul vostru până Vineri inclusiv.😘😘🤗🤗. Programul meu : Miercuri 12-22. Joi: 11-22. Vineri: 11-22. Programări pe watsapp sau prin apel telefonic.Nu răspund la Sms-uri.😘😘🤗🤗Va puuup dulce 😘😘🤗🤗. 1 2
Flx01 Reputație: 7450 Postat Octombrie 5, 2022 Postat Octombrie 5, 2022 Acum 2 ore, Tania_ a spus: Neața. Dragilor😘🤗🤗🤗 Începând de astazi voi fii disponibila in orasul vostru până Vineri inclusiv.😘😘🤗🤗. Programul meu : Miercuri 12-22. Joi: 11-22. Vineri: 11-22. Programări pe watsapp sau prin apel telefonic.Nu răspund la Sms-uri.😘😘🤗🤗Va puuup dulce 😘😘🤗🤗. Bine ai (re) venit 🤗🤗🤗😘😘😘 Se poate sa ne leganam impreuna in leaganul din pozeee??? 🤪🤪🤪 1
Tania_ Reputație: 4017 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Octombrie 5, 2022 Dragule(Flx01)😘😘😘🤗🤗.Se poate sa ne legănam in el dar pentru asta trebuie sa mergem la Alba Iulia🤣🤣🤣🤣🤣🤣😘😘😘😘😘.Te puuup dulce 😘😘🤗🤗. 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Octombrie 5, 2022 Postat Octombrie 5, 2022 Acum 37 minute, Tania_ a spus: Dragule(Flx01)😘😘😘🤗🤗.Se poate sa ne legănam in el dar pentru asta trebuie sa mergem la Alba Iulia🤣🤣🤣🤣🤣🤣😘😘😘😘😘.Te puuup dulce 😘😘🤗🤗. Pai daca trebuie mergem🙈🙈🙈 Doar ca eu am crezut ca daca ai prezentat poze noi sunt valabile cu tot cu recuzita😆😆😆. Eu, ne vedeam cum facem "huta huta" in el offfff🤦♂️🤣🤣🤣🤗🤗🤗😘😘😘
Tania_ Reputație: 4017 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Octombrie 5, 2022 Mergem ,🤗🤗🤗😘😘.Daca va fii liber,doar k e o vecina sub ,care are probleme ,bate în plafon cu matura ,deci nu putem face ,,huța-huța"!!.Sa ne dam in el da🤣🤣🤣,eventual facem nebunii ca în nunta muta, daca știi filmul (capodopera)🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣☺️☺️🤗🤗😘😘😘😘. 2 1
gabrogabro Reputație: 2355 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 5, 2022 1 oră în urmă, Tania_ a spus: Mergem ,🤗🤗🤗😘😘.Daca va fii liber,doar k e o vecina sub ,care are probleme ,bate în plafon cu matura ,deci nu putem face ,,huța-huța"!!.Sa ne dam in el da🤣🤣🤣,eventual facem nebunii ca în nunta muta, daca știi filmul (capodopera)🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣☺️☺️🤗🤗😘😘😘😘. Poate vrea si vecinuta sa fie data in leagan. Numai voi sa faceti huta- huta. 1
Tania_ Reputație: 4017 Postat Octombrie 5, 2022 Oras:Doar la mine Oras:Doar la mine Autor Postat Octombrie 5, 2022 Pentru vecina există altfel de huța-huța, nu în leagăn ci în cămașă specială model cu mâneci lungi care se leagă 😋😋😋🤭🤭. 1 1
gabrielgabri Reputație: 13 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Lugoj Disponibila Oras:Lugoj Disponibila Postat Octombrie 6, 2022 Salut, vizitat si eu domnisoara ieri; programat cu o zi inainte si confirmat cu 1 ora inainte de vizita. Nespecificand la programare durata, am ales ieri 1 numar, 30 minute cu ON. Apartamentul mic dar suficient pentru desfasurarea actiunii care a inceput prin ON extraordinar de bine executat cu atentie si la vecini urmat de un 69 care as fi dorit sa nu se termine niciodata ... dar timpul se scurgea . A pus capisonul si a trecut la un LOT de zile mari, urmat de revers si ultima pozitie caprita in care am finalizat cu o imagine intiparita in minte si dupa 24 de ore :)). Un corp foarte frumos, slim, sanii medii foarte bine ancorati numai buni de joaca , curata in toate partile, fundul ests de revista, spectacol , nu m-am putut abtine sa nu-l mai ating si dupa imbracare ... pro client, a facut totul exact cum am cerut, nu m-am simtit grabit nici o secunda. Labii micute frumoase, epilata frumos, pasarica stramta, la un moment dat in LOT am crezut ca imi iasa ochii din cap :))). Dush si la venire si la plecare. O experienta de repetat. Ca timp DTD 30 minute, tarif 200 ron binemeritati. 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum