Anna_Mary Reputație: 26 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 6, 2021 Buna! Numele meu este Anne. Sunt o miniona timida dar foarte jucausa in pat ☺️. Am 165cm si 45 kg satena cu forme apetisante, naturala. Este pentru prima data cand activez in Ro si vreau sa incep cu cel mai frumos oras din vest , Sper ca am sa fiu primita cu drag de voi asa cum si eu va astept pe voi . ❤️ Serviciile mele sunt: -ON/OP in functie de igiena si preferintele tale - NP - 69 - Masaj de relaxare - cunlingus/anilingus (pasiva) - Dominare soft/hard (ador acest lucru 🥰) - Roleplay - Uro (activa) - FK Cadoul: 150 lei - 30 min / 1 finalizare 250 lei - 60 min / 2 finalizari Topic arad: 3
disney02 Reputație: 572 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 6, 2021 Acum 1 oră, Anna_Mary a spus: Buna! Numele meu este Anne. Sunt o miniona timida dar foarte jucausa in pat ☺️. Am 165cm si 45 kg satena cu forme apetisante, naturala. Este pentru prima data cand activez in Ro si vreau sa incep cu cel mai frumos oras din vest , Sper ca am sa fiu primita cu drag de voi asa cum si eu va astept pe voi . ❤️ Serviciile mele sunt: -ON/OP in functie de igiena si preferintele tale - NP - 69 - Masaj de relaxare - cunlingus/anilingus (pasiva) - Dominare soft/hard (ador acest lucru 🥰) - Roleplay - Uro (activa) - FK Cadoul: 150 lei - 30 min / 1 finalizare 250 lei - 60 min / 2 finalizari Topic arad: Eu te votez! Arati bine! Succes!😘😘😘 1
rechinii77 Reputație: 50454 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 6, 2021 Esti bine venita Anne,te pwp❤💋 2
chris217 Reputație: 87 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:CLUJ-NAPOCA Oras:CLUJ-NAPOCA Postat Septembrie 6, 2021 Salut.Am fost eu in recunoaștere, programare prin WhatsApp, locație Prima Nufărului, apartament Ok, singură în locație,poze reale Anne o creolâ simpatică Cu bun simț ma servit cu apă plată trecut pe la duș. Întors în dormitor unde ma așteptat în pat am inceput cu Fk ok ,am coborât jos să testăm piersicuța, gustoasă urmat de un 69 ,oralul făcut de ia find Ok,nefind in formâ am preferat să finalizez așa fără să cer să trecem la normal. Note Anne un 9,eu fiind cel repetent. Merită încercată. 5 1
Anna_Mary Reputație: 26 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 7, 2021 Acum 15 ore, chris217 a spus: Salut.Am fost eu in recunoaștere, programare prin WhatsApp, locație Prima Nufărului, apartament Ok, singură în locație,poze reale Anne o creolâ simpatică Cu bun simț ma servit cu apă plată trecut pe la duș. Întors în dormitor unde ma așteptat în pat am inceput cu Fk ok ,am coborât jos să testăm piersicuța, gustoasă urmat de un 69 ,oralul făcut de ia find Ok,nefind in formâ am preferat să finalizez așa fără să cer să trecem la normal. Note Anne un 9,eu fiind cel repetent. Merită încercată. Multumesc pentru vizita si recenzie
Anna_Mary Reputație: 26 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 7, 2021 Sunt disponibila pana la ora 23 1
Anna_Mary Reputație: 26 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 8, 2021 Astazi suntem disponibile amandoua eu si Andreea in aceasi locatie pentru 3some. Servicii: -ON/OP in functie de igiena -NP -Masaj -Show cu strap-on -Uro -Dominare -footjob -Handjob -FK (Anne) in functie de igiena si chimie Servicii extra (Andreea) -Anal in functie de marime si grosime +50 -CIM/COF +50 -Masaj prostata +50 Cadou: 200 ron - 30 min o finalizare 350 ron - 60 min 2 finalizari Am sa adaug poze cu mine si cu Andreea in curand Contact telefonic sau whatsapp la numerele: 0735364079 sau 0737236781 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum