Swingster Reputație: 2 Postat Septembrie 6, 2021 Postat Septembrie 6, 2021 Buna , in acest weekend , in Timisoara vom organiza un mic party de swing . Noi suntem un cuplu tanar (24 -25 de ani). Cuplurile sunt bine venite ( in limita locurilor disponibile ) cat si persoanele singure ( contra cost) .Locatia va fi un apartamet de lux foarte spatios dotat cu tot ce trebuie .Momentan inca lucram la organizare , mai multe detalii + nr de telefon pt WhatsApp vor fi postate maine seara . 2
cristiano07 Reputație: 67 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 7, 2021 Bună. Sunt interesat de eveniment. Dacă vin singur cât costa? Ca am văzut ca la persoanele singure e contra cost.
Futacu_Jan Reputație: 58 Postat Septembrie 7, 2021 Postat Septembrie 7, 2021 Acum 9 ore, Swingster a spus: Buna , in acest weekend , in Timisoara vom organiza un mic party de swing . Noi suntem un cuplu tanar (24 -25 de ani). Cuplurile sunt bine venite ( in limita locurilor disponibile ) cat si persoanele singure ( contra cost) .Locatia va fi un apartamet de lux foarte spatios dotat cu tot ce trebuie .Momentan inca lucram la organizare , mai multe detalii + nr de telefon pt WhatsApp vor fi postate maine seara . Interesant 😁 Hai sa vedem 😋
hardrock Reputație: 139 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 7, 2021 Deci: cupluri gratuit si baieti singuri contra cost? Banuiesc ca daca vin fete singure nu le luati bani :) Sunt interesat si eu.
Terent Reputație: 454 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 7, 2021 O daa si eu sunt interesat
marcusm Reputație: 927 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 7, 2021 Aici sunt multi amatori. Problema e că s,ar putea să plătești și să nu ai ce ,,rupe,,
marlanu91 Reputație: 72 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 7, 2021 Acum 3 minute, marcusm a spus: Aici sunt multi amatori. Problema e că s,ar putea să plătești și să nu ai ce ,,rupe,, Regulile trebuie bine stabilite !!!😁...cei ce vin cu partenere trebuie sa inteleaga ca trebuie impartite😁 1
sarita Reputație: 72 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Pestetot Oras:Pestetot Postat Septembrie 7, 2021 Dacă se organizează înseamnă că o să fie fete , as veni și eu😁
marlanu91 Reputație: 72 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 7, 2021 Acum 48 minute, sarita a spus: Dacă se organizează înseamnă că o să fie fete , as veni și eu😁 Pai fara fete nu se poate😁
marian 1234 Reputație: 56 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 8, 2021 Ma inscriu si eu , cu sau fara partenera , asta inca nu stiu . :)))))
Casanova1981 Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 8, 2021 Ma bag si eu😉
Terent Reputație: 454 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 8, 2021 La 07.09.2021 la 0:59, Swingster a spus: Buna , in acest weekend , in Timisoara vom organiza un mic party de swing . Noi suntem un cuplu tanar (24 -25 de ani). Cuplurile sunt bine venite ( in limita locurilor disponibile ) cat si persoanele singure ( contra cost) .Locatia va fi un apartamet de lux foarte spatios dotat cu tot ce trebuie .Momentan inca lucram la organizare , mai multe detalii + nr de telefon pt WhatsApp vor fi postate maine seara . Hai frate zine ceva ca ne ții încordați 😁😁😁
azzido Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 8, 2021 Si eu doresc..
ladrones Reputație: -68 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 8, 2021 Acum 1 oră, Terent a spus: Hai frate zine ceva ca ne ții încordați 😁😁😁 Ma inscriu si eu 1
costy7 Reputație: 1473 Postat Septembrie 8, 2021 Postat Septembrie 8, 2021 Când o să ceară 100 euro va liniștește pe toti
marlanu91 Reputație: 72 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 8, 2021 Acum 33 minute, costy7 a spus: Când o să ceară 100 euro va liniștește pe toti ....sau venim cu partenere😁
hardrock Reputație: 139 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 8, 2021 Acum 45 minute, costy7 a spus: Când o să ceară 100 euro va liniștește pe toti 100 euro sa dai la buci in grup pentru cateva ore nu e mult. Mai ales daca intra si suc/apa sau alcool
costy7 Reputație: 1473 Postat Septembrie 8, 2021 Postat Septembrie 8, 2021 Acum 1 oră, hardrock a spus: 100 euro sa dai la buci in grup pentru cateva ore nu e mult. Mai ales daca intra si suc/apa sau alcool Da dar doar in cazul in care cine organizează un astfel de eveniment au experiență altfel riști că în bancul ăla când se stinge lumina😀 1 1 1
thelegend Reputație: 6 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 9, 2021 M inscriu si eu, inca nu stiu exact daca vin singur sau cu partenera, astept decizia ei pentru un feedback. Insa ce tine de mine, vin sigur!
freelancer69 Reputație: 223 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 9, 2021 21 hours ago, hardrock said: 100 euro sa dai la buci in grup pentru cateva ore nu e mult. Mai ales daca intra si suc/apa sau alcool Nu e mult, dar dacă te alegi cu o boală? 🤔
adelinadelinlm Reputație: 42 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:TIMISOARA Oras:TIMISOARA Postat Septembrie 9, 2021 Pe cat suna de interesant, pe atat e de dubios, tinand cont ca e si prima postare a colegului. Nu am participat niciodata, dar din cate am inteles de la altii care au participat, petrecerile de acest gen sunt cu circuit inchis, in general cu persoane care s-au cunoscut in prealabil sau vin cu recomandare. Daca totusi e pe bune si e si cu "all you can serve" si eu sunt interesat !
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Septembrie 9, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Septembrie 9, 2021 Dacă se dă o masă caldă... Sunt și eu interesat! Nu sunt pretențios. Vin, mănânc pe săturate, beau ce e pe acolo și apoi plec. Când și unde are loc evenimentul??
costy7 Reputație: 1473 Postat Septembrie 9, 2021 Postat Septembrie 9, 2021 Acum 4 minute, Cozonac7 a spus: Dacă se dă o masă caldă... Sunt și eu interesat! Nu sunt pretențios. Vin, mănânc pe săturate, beau ce e pe acolo și apoi plec. Când și unde are loc evenimentul?? Când îl organizezi tu😅 2
Blaugrana10 Reputație: 26 Postat Septembrie 9, 2021 Postat Septembrie 9, 2021 Vedeti ca se si filmeaza actiunea 😂🙈🙉🙊💯, dupa cautati pe siteuri de specialitate videoul 🤣 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum