Sari la conținut

Teapa show la web - 0732993740

Postări Recomandate

Vizitator chriiis
Reputație: 0
Postat

99% din astea cu show la web sunt false

• Oras:outcall
Postat
Acum 3 ore, Sexxxylarisa a spus:

Și eu că cer 50 de lei pt 10 min ziceți că st scumpă 😂

cred ca lumea se refera la definitzia #3 din Dex despre tine 😁

SCUMP, -ă, scumpi, -e, adj. 1. (Despre lucruri) Care se vinde sau se cumpără la un preț ridicat; costisitor; (despre prețuri) mare, ridicat. ♦ (Despre oameni) Care cere prețuri mari. 2. (Despre lucruri) Valoros, prețios, de preț. Daruri scumpe. 3. (Despre ființe) Foarte drag, iubit.

• Like 1
Postat
Acum 4 ore, georgeadv a spus:

pai ti-o meritzi prietene.... este cea mai penala manevra de furt pe aici asta cu show pe whatsapp....da si tu o labutza la freecams.com si aia e....

• Like 1
Postat
Acum 13 ore, Sexxxylarisa a spus:

Și eu că cer 50 de lei pt 10 min ziceți că st scumpă 😂

Scumpa nu

dar sa nu fie teapa/block

• Oras:Militari Residence
  • Oras:Militari Residence
Postat

ai platit 150 la un show web? Aseara am chemat o blonda la mine pentru o finalizare pe 150 in militari residence.

Postat
2 hours ago, vijai3517 said:

Da și tu detalii, cum ai făcut programarea (telefon, whatsapp), cum ai plătit etc etc

i am dat eu mesaj la caterinca pe whatsapp..mi a zis ca showul la web pt 30 min e 100 lei , ca face dubla penetrare cu squirt si penetrare anala...m a intrebat daca am cont bancat sau revolut si i am raspuns ca am ambele si a zis sa i trimit banii pe revolut...normal ca nu i am trimis :))) am facut doar caterinca de ea

• Minus 1
Postat
7 hours ago, vijai3517 said:

Da și tu detalii, cum ai făcut programarea (telefon, whatsapp), cum ai plătit etc etc

Whatsapp, si am platit prin paysafecard 150 de lei pentru 40 de minute, dupa ce i-am dat PIN-ul a plecat cu tot cu banii :))

Postat
12 hours ago, turculetz said:

ai platit 150 la un show web? Aseara am chemat o blonda la mine pentru o finalizare pe 150 in militari residence.

https://www.youtube.com/watch?v=P3LYzmFz0LM

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...