Sari la conținut

oana eliza -0786996610

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara

Depinde de gusturi , eu daca as gasi-o cand vin la mare asa , nu slim ca in alea cu plasa , as fi foarte bucuros.Ea stie ce se cere mai mult dar parca astea cu forme si curburi mai accentuate is mai rare pe piata.

Link spre comentariu

Nu , nici vorba , am facut si eu o invitatie 2 , ca cine stie , nu e nimic rau , venirile pe aici au fost reusite.

Am fost la Tina la Oradea si m-as duce oriunde in Ardeal , Sibiu , Brasov, Cluj, Oradea etc.

Apoi sunt declarat fan de forme in genul cum e ea acum .

I-am mai scris la Andreea care desi e genul mai spre slim dar e foarte frumoasa iar eu nu sunt egoist ma gandesc si la compatriotii mei nu doar la mine :)

Link spre comentariu

Doar ce am gatat de scris aici si descopar ceva similar in Oaradea , Jesica o fata din Brasov  sta de 3 ani zice ca e mai bine decat in Timisoara .Am dat imediat telefon primesc raspuns pozitiv si plec .Urmeaza recenzia fresh.

Link spre comentariu

Nu , nici vorba , am facut si eu o invitatie 2 , ca cine stie , nu e nimic rau , venirile pe aici au fost reusite.

Am fost la Tina la Oradea si m-as duce oriunde in Ardeal , Sibiu , Brasov, Cluj, Oradea etc.

Apoi sunt declarat fan de forme in genul cum e ea acum .

I-am mai scris la Andreea care desi e genul mai spre slim dar e foarte frumoasa iar eu nu sunt egoist ma gandesc si la compatriotii mei nu doar la mine :)

Pai, daca tot ai ajuns la Brasov.... drumul pana la Constanta este o placere, nemaivorbind ca iti pot face o lista intreaba cu ce e de vizitat si de futut prin zona noastra. :D 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Dupa 2 ore de apeluri nereusite am incetat sa o mai sun pe oana chiar imi pare rau poate nu a vrut sa imi raspunda nu stiu exact pentru ca ea dadea anunturi pe telegraf chiar nu am inteles ce sa intamplat in seara asta si as vrea sa o rog sa vina cu o nelamurire de ce nu a bagat in seama apelurile mele

Link spre comentariu
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde

Salutare din nou!

Dupa patania cu Antonia pe care am povestit-o deja pe pagina ei mi-am incercat norocul la Oana. Am sunat, mi-a dat adresa si am purces spre locul faptei. Ajuns la locatie am fost intampinat cu o tinuta provocatoare. Am trecut direct in dormitor deoarece colega cu imparte locatia avea musafiri. Am discutat cu ea mult si bine de parca ne stiam de 100 de ani. Dupa un dus de improspatare am trecut la actiune. A inceput cu un oral foarte bun si cu destula atentie la zonele adiacente. Apoi am pus balonasul si am trecut la lupte. Finalizat in pozitia mama iedului.

Si acum notele:

Locatie: 10 - desi nu e lux, apartamentul este foarte curat. Se vede ca fetele au grija de el. La fel si la baie - foarte curat si tot ce trebuie;

Oral: 9,50 - intotdeauna e loc de mai bine;

Normal: 9,5 - aceeasi explicatie ca mai sus; probabil ca la urmatoarele mele vizite va fi mai bine;

Igiena: 10 - totul a fost asa cum trebuie;

GFE: 10+ - mai rar gasesti pe cineva cu care sa nu porti discutii sterile;

Halatul: 140 lei/ora;

Sper ca nu am uitat nimic.

Toate bune!

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

La penultima vizita in Constanta,cum mai aveam ceva minute gratuite am inceput sa sun la  fete ca sa ma documentez.Am avut si o scurta discutie telefonica cu Oana .Spunea ca ofera companie intima,cu oral protejat sau neprotejat, cu finalizare orala si normal protejat.Am intrebat si de program da nu mai tin minte ,ca daca aveam tinere de minte ma faceam doctor (sau stateam la birou cum mi-a scris cineva pe un alt topic).Mi-a placut cum a vorbit tipa si am trecut-o pe lista.Cu prima ocazie am sunat si mi-a spus unde are cuibul.Ajuns in locatie am gasit fata care se vede in poze,blonda la timpul ala ,o fata nici slaba,nici grasa cu titili mari si placuta la vedere.Locatie curata si camera si baia,se vede ca fata ie gospodina .Am intrebat daca stie sa faca mincare si a zis ca stie daia zic ca gospodina.La laptop cinta ceva da cum nu era manele nu m-a interesat ca dadeam putin si din buric.Fata e frumusica ,nu dai sa o iei la fuga cind o vezi si vorbeste foarte frumos,are o voce calma,se vede ca e fata desteapta,cred ca sigur e studenta.Am primit prosop pentru baie,fata a mers si ea la dus si cind am fost gata a inceput actiunea.Ne-am sarutat putin si a trecut la supt.Oral neprotejat fara prea mult deep dar foarte misto .Dupa citeva minute de oral a pus caciulita si am inceput cu ea capra .A urmat ea on top pozitie in care am mai avut parte de ceva FK care mi s-a parut mai timid,plus ca era cu titele la vedere si am profitat de situatie.Numarul s-a terminat cu misionar ,FK si gemete la fel de timide.Intre numere am mai stat la vorba si am intrebat daca vrea un 69 dar am fost refuzat ,a zis ca nu si nu,si nu.Am uitat sa-i arat ca nu am tepi sau maracini pe limba da' cred ca a simtit asta la FK.Au urmat iar citeva minute de oral si pus caciula in cap pentru normal.Normalul a fost cu ceva mai multe gemete si a fost incheiat cu finalizare orala.Sper ca la o viitoare vizita sa incercam mai multe.Concluzie:totul a fost aproximativ ochei,mie mi-a placut mult de fata si am pastrat numarul de telefon. Oral cu cim in partea a doua -9,normal-9,igiena-10,GFE-10,Cotizatia cred ca 150 lei ora nu mai stiu sigur.Poate ca la urmatoarea vizita va fi oferta mai bogata,cum am spus nu zgarii :)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Sa fie usor de ajuns

La ultima  mea vizita in Constanta, pe la amiaza fac rost de o ora libera. Alternative: stat in masina/bar/restaurant sau...si am ales ce urmeaza :snap .

Sunat Oana, raspuns din prima,,,indicat locatie...usor e ajuns...parcat in parcare la City Park Mall ( indiciu: giratoriul cu reclama "CORA"). Apel nr.2: cateva zeci de metri per pedes, apoi imi indica nr.bloc,, nr.interfon. Intrat, vazut, placut, ramas ! Dezinvolta, aranjata, atitudine pro-client... roscata, curbata incitant dorsal, sani medii spre mari, Negociere: eu..nedecis si cu performante de nici cateva ore in domenu, aleg o finalizare cu CIM si...mai vedem dupa!  Accepta instant... mai vorbim un pic, pana se elibereaza baia, ocupata de o colega, apoi propune igienizare, prosop, etc. Eu fiind deja "pus la punct", o astept, Revine...and action! Profesionista da capo al fine: oral NP alternativ cu FK in exces( ambele la cererea mea) si normal. Un minus : a refuzat politicos lady on top, preferata mea!  In rest, cum spuneam, atenta cu clientul. Un minus si  io ( ca doar nu fusesem indecis degeaba!)- n-am reusit finalizarea ! Si asta, cu toate eforturile ei, timp de mai mult de 15-20 de minute !..Stiindu-ma si stiind ca nu e vinovata, am oprit-o din proprie initiativa... Pentru ca repriza a fost ....incompleta, e clar ca o sa mai revin :snap    

Aspect: 9 ( sani exact pe gustul meu, corp la fel)

Igiena: 10+(la impecabila)

Oral: 10+(mult mult efort din partea ei, zero rezultat din partea mea!)

Normal :9(fara lady on top)

Gfe :10+(directa, pro- client)

• Like 6
Link spre comentariu

da, a spus....ca i s-a-ntamplat ....sa se rupa patul in timpul LOT :laugh2 ....si ca nu i-a placut deloc!. Cand am plecat, i-am zis "cand uiti de faza si te reapuci de LOT?"...raspunsul fiind  "o perioada sigur nu"

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...