oana_eliza Reputație: 330 Postat Mai 21, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 21, 2015 se stiu cei la care am facut referire........nu vorbeam de toti.imi cer scuze pentru cei care sunt chiar domni(din toate punctele de vedere) 1 Link spre comentariu
ioneldur Reputație: 267 Postat Mai 21, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 21, 2015 Las si eu o mica recenzie din ce imi mai amintesc.... ca am fost in ziua in care m-am inregistrat pe forum.... de la ea stiu de forumul asta.... adica 16 February 2014 mica Oral 8 normal 9 GFE 10 corp 8igiena 9 Per total , o mica ninfomana vorbareata si fericita ;d 4 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Mai 22, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 22, 2015 Numai de asta mi-a fost frica , sa nu slabeasca ! mie mi-o placea exact asa Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 22, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Mai 22, 2015 nu e vorba de pret, e vorba de atitudine, asta e impresia ca miai lasato mie si presupun ca si lu alsahiabre vorbeam stricte de pozele din llink, adica astea de le atasez acumsunt foarte mistosi mi se pare ca in realitate ea nu arata chiar atat de binesau poate a mai fost la sala si a si slabit de cind n-am vazut-o 2 Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Mai 22, 2015 Partajează Postat Mai 22, 2015 sa stii ca este o diferenta foarte mare fata de pozele precedente Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 22, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 22, 2015 bre vorbeam stricte de pozele din llink, adica astea de le atasez acumsunt foarte mistosi mi se pare ca in realitate ea nu arata chiar atat de binesau poate a mai fost la sala si a si slabit de cind n-am vazut-osi eu cred ca a mai slabit, dar in aceste poze si photoshopul are un cuvant greu de spus! 1 Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Mai 22, 2015 Partajează Postat Mai 22, 2015 de ce am impresii ? imi poti da un argument? nu mai am 60 fin sau de ce?si unii dintre voi sunt nemultumiti ca n-au mai apucat sa faca si normal pt ca i-am terminat oral sau de ce ? 'impresii' inseamna cu totu si cu totu altceva.toti va da-ti domni din spatele tastaturii,dar 'face to face' noi stim mai bn ce caracter aveti.Oana, Oana ... pe mine nu m-ai cunoscut inca .... sa stii ca sunt un "domn educat si manierat" din moment ce-mi permit sa ajung la Roxana 400 deci nu-ti permit sa te iei de mine ) PS: Scuza-mi interventia dar cuvantul "toti" ma include si pe mine ... stii tu ... semantica cuvintelor uite aici ! http://i.imgur.com/ymRyU.gif ca sa ai imaginea unor domni din spatele tastaturii ) 1 Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Mai 22, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 22, 2015 bre vorbeam stricte de pozele din llink, adica astea de le atasez acumsunt foarte mistosi mi se pare ca in realitate ea nu arata chiar atat de binesau poate a mai fost la sala si a si slabit de cind n-am vazut-o my bad... cred ca totusi a slabit, ca se vede diferenta fata de ultimele poze Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Mai 26, 2015 Partajează Postat Mai 26, 2015 , 4 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Mai 26, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 26, 2015 Voi sunteti de vina , a slabit sa va faca voua pe plac Arata foarte bine si acum probabil pe gustul celor mai multi dar mie tare mult imi placeau alea 2 kg in +.Multumim pt poze argamat ! Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 27, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Mai 27, 2015 ca sa contnui cred ca pozele sunt lungite 1 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Mai 27, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 27, 2015 Nu cred Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Mai 27, 2015 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Mai 27, 2015 Si totusi parca a slabit si arata mai bine ...adica futabila chiar daca nu da poponetul 1 2 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Mai 27, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 27, 2015 Cu forma asta prinde cea mai larga plaja de gusturi de clienti , vad si eu asta si ma bucur pentru ea ca e cautata mai mult . Noi carora ne plac cateva kg in + nu unstem majoritari. De cand serveste clientii cu sarmale a slabit Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 . 3 Link spre comentariu
babanu 02 Reputație: 188 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Februarie 7, 2016 Mai stie cineva ceva despre ea? Nr de telefon il are inchis. Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 7, 2016 e in vacanta cred, ca nici anunturi nu mai posteaza... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum