Sari la conținut

oana eliza -0786996610

Postări Recomandate

cred ca senya scrie de pe telefon! cred ca senya are caltabosi in loc de degete! si eu patesc mai la fel cand va scriu de pe tehnologia de ultim ragnet din dotare, iar ca atare, prefer sa rezist pana ajung la tastatura mea conventionala! oricum, oana isi merita locul la romancele au talent! am evaluat eu! :)

Tu cu ce ai evaluat ? cu caltabosii touch-uiti pe tehnologia de ultimul racnet sau cu caltabosul din dotare ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Treaba ta. Sa vezi ce iese cand o sa citeasca John si o sa vada ca l-ai facut subtire-n putza  :laugh2  :laugh2

Nu conteaza groasa subtire,lunga scurta dacati faci bine treaba cu ea :rax2  :rax2,si nenea Jonn nu se supara pe mine ca doar suntem prieteni :rax2 :rax2

Link spre comentariu

:256  cam facem off-topic pe threadul oanei! apelez la ea sa va explice cum sta treaba cu crenvustu'!!!

Nu ea trebuie sa arate noi trebuie sa aratam ca stium sa folosim:Carnaciorii,cremvustii,si alte meseluri... :laugh2 ,scuze Feblete pentru :offtopic

Link spre comentariu

Seara` tuturor!

O scurta relatare dupa vizita facuta Oanei, foarte bine dispusa, vorbareata, placuta in general prin presatia avuta.

Stabilisem cu cateva zile inainte data intalnirii, sun inainte de a ajunge pentru a fi indrumat spre locatie.cine a urmarit topicul ei stie foarte bine, trocadero, in spate la mega image,usor de ajuns.

Ma intampina o fata draguta, 1.60 inaltime, schimbam cateva vorbe inainte de a trece la actiune.

Incepem sa ne apropiem mai mult, fk, imbratisari, apoi incepe un oral f bine executat, cu tente de dt,priviri provocatoare.O intreb de 69 dar mi se confeseaza ca a avut mici probleme in zona cu pricina si prefera sa evite.ok no probl, trecem mai departe, incepem cu lady on top, clipe incitante, apoi schimbam 180 grade pozitie in care se umple balonasul..

Per total o intalnire frumoasa derulata pe durata aprox 25-30 min cred door to door, fara a ma simti grabit in nici un moment.

Sa acordam si note in final

Igiena : 9.5 mi-a oferit prosop curat si papuci cand am fost la baie.

GFE : 10 +  fk la greu

Oral : 9.5 miscari combinate cu tente de dt bine executate

Normal 9

Per total o experienta reusita si cu siguranta de recomandat si de revenit!

• Like 7
Link spre comentariu

Seara` tuturor!

O scurta relatare dupa vizita facuta Oanei, foarte bine dispusa, vorbareata, placuta in general prin presatia avuta.

Stabilisem cu cateva zile inainte data intalnirii, sun inainte de a ajunge pentru a fi indrumat spre locatie.cine a urmarit topicul ei stie foarte bine, trocadero, in spate la mega image,usor de ajuns.

Ma intampina o fata draguta, 1.60 inaltime, schimbam cateva vorbe inainte de a trece la actiune.

Incepem sa ne apropiem mai mult, fk, imbratisari, apoi incepe un oral f bine executat, cu tente de dt,priviri provocatoare.O intreb de 69 dar mi se confeseaza ca a avut mici probleme in zona cu pricina si prefera sa evite.ok no probl, trecem mai departe, incepem cu lady on top, clipe incitante, apoi schimbam 180 grade pozitie in care se umple balonasul..

Per total o intalnire frumoasa derulata pe durata aprox 25-30 min cred door to door, fara a ma simti grabit in nici un moment.

Sa acordam si note in final

Igiena : 9.5 mi-a oferit prosop curat si papuci cand am fost la baie.

GFE : 10 +  fk la greu

Oral : 9.5 miscari combinate cu tente de dt bine executate

Normal 9

Per total o experienta reusita si cu siguranta de recomandat si de revenit!

sa nu te superi pe ea,chiar avea dreptate cand tia zis de Problema ca altfel nu era nici o problema iti zice ursuletul

Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

sa nu te superi pe ea,chiar avea dreptate cand tia zis de Problema ca altfel nu era nici o problema iti zice ursuletul

nici eu nu m-am suparat ,dar problema e problema, nu a acceptat 69 nici cu mine. altfel i-as fi dat o nota mai mare.

• Like 1
Link spre comentariu

Moaaa deci face diferente :)) obi, tu esti ca mine, mai urat asa si probabil la astia urati nu le da voie la 69:)))) si eu care vroiam sa o vizitez special pt asta :(

Nu face nici o diferenta,o sa vezi knd o sa mergi la ea.Pana atunci te pupa ursulache

Link spre comentariu

nu ma bag,e problema voastra.... :no2  :laugh2  :offtopic

Oanooo lasa tu diplomatia si zi-ne repede ce are JH ,cremvurst, caltabos, salam us-cat de vara, salam picant, sau doar vreun babic incarligat si presat ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Si zi-ne si de unde-i luat ca sa ne dam noi seama daca e marfa proaspata  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...