g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 24, 2014 cred ca senya scrie de pe telefon! cred ca senya are caltabosi in loc de degete! si eu patesc mai la fel cand va scriu de pe tehnologia de ultim ragnet din dotare, iar ca atare, prefer sa rezist pana ajung la tastatura mea conventionala! oricum, oana isi merita locul la romancele au talent! am evaluat eu! Tu cu ce ai evaluat ? cu caltabosii touch-uiti pe tehnologia de ultimul racnet sau cu caltabosul din dotare ? Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 24, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 24, 2014 Tu cu ce ai evaluat ? cu caltabosii touch-uiti pe tehnologia de ultimul racnet sau cu caltabosul din dotare ? Sau cu cremvustiul :laugh2 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 24, 2014 Sau cu cremvustiul :laugh2 Treaba ta. Sa vezi ce iese cand o sa citeasca John si o sa vada ca l-ai facut subtire-n putza Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 24, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 24, 2014 Treaba ta. Sa vezi ce iese cand o sa citeasca John si o sa vada ca l-ai facut subtire-n putza Nu conteaza groasa subtire,lunga scurta dacati faci bine treaba cu ea ,si nenea Jonn nu se supara pe mine ca doar suntem prieteni :rax2 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 24, 2014 Acum vrei sa dregi treaba Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 24, 2014 bai, cam mancati rahat degeaba! toate fetele din constanta pot spune ca eu sunt lung ca nuca si gros ca paiu!!! Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 24, 2014 cam facem off-topic pe threadul oanei! apelez la ea sa va explice cum sta treaba cu crenvustu'!!! 3 Link spre comentariu
oana_eliza Reputație: 330 Postat Februarie 25, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 25, 2014 nu ma bag,e problema voastra.... 2 Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 25, 2014 cam facem off-topic pe threadul oanei! apelez la ea sa va explice cum sta treaba cu crenvustu'!!!Nu ea trebuie sa arate noi trebuie sa aratam ca stium sa folosim:Carnaciorii,cremvustii,si alte meseluri... ,scuze Feblete pentru Link spre comentariu
beethoven13 Reputație: 133 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 25, 2014 Seara` tuturor!O scurta relatare dupa vizita facuta Oanei, foarte bine dispusa, vorbareata, placuta in general prin presatia avuta.Stabilisem cu cateva zile inainte data intalnirii, sun inainte de a ajunge pentru a fi indrumat spre locatie.cine a urmarit topicul ei stie foarte bine, trocadero, in spate la mega image,usor de ajuns.Ma intampina o fata draguta, 1.60 inaltime, schimbam cateva vorbe inainte de a trece la actiune.Incepem sa ne apropiem mai mult, fk, imbratisari, apoi incepe un oral f bine executat, cu tente de dt,priviri provocatoare.O intreb de 69 dar mi se confeseaza ca a avut mici probleme in zona cu pricina si prefera sa evite.ok no probl, trecem mai departe, incepem cu lady on top, clipe incitante, apoi schimbam 180 grade pozitie in care se umple balonasul..Per total o intalnire frumoasa derulata pe durata aprox 25-30 min cred door to door, fara a ma simti grabit in nici un moment. Sa acordam si note in finalLocatie : 9.5 , curat, intim, usor de ajuns.Igiena : 9.5 mi-a oferit prosop curat si papuci cand am fost la baie.GFE : 10 + fk la greuOral : 9.5 miscari combinate cu tente de dt bine executateNormal 9 Per total o experienta reusita si cu siguranta de recomandat si de revenit! 7 Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 25, 2014 Seara` tuturor!O scurta relatare dupa vizita facuta Oanei, foarte bine dispusa, vorbareata, placuta in general prin presatia avuta.Stabilisem cu cateva zile inainte data intalnirii, sun inainte de a ajunge pentru a fi indrumat spre locatie.cine a urmarit topicul ei stie foarte bine, trocadero, in spate la mega image,usor de ajuns.Ma intampina o fata draguta, 1.60 inaltime, schimbam cateva vorbe inainte de a trece la actiune.Incepem sa ne apropiem mai mult, fk, imbratisari, apoi incepe un oral f bine executat, cu tente de dt,priviri provocatoare.O intreb de 69 dar mi se confeseaza ca a avut mici probleme in zona cu pricina si prefera sa evite.ok no probl, trecem mai departe, incepem cu lady on top, clipe incitante, apoi schimbam 180 grade pozitie in care se umple balonasul..Per total o intalnire frumoasa derulata pe durata aprox 25-30 min cred door to door, fara a ma simti grabit in nici un moment. Sa acordam si note in finalLocatie : 9.5 , curat, intim, usor de ajuns.Igiena : 9.5 mi-a oferit prosop curat si papuci cand am fost la baie.GFE : 10 + fk la greuOral : 9.5 miscari combinate cu tente de dt bine executateNormal 9 Per total o experienta reusita si cu siguranta de recomandat si de revenit!sa nu te superi pe ea,chiar avea dreptate cand tia zis de Problema ca altfel nu era nici o problema iti zice ursuletul Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 25, 2014 Sa nu te superi Senya dar ti-a mai atras atentia si altcineva, nu e nevoie sa dai raspuns pe toata recenzia.Golanule! ) Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 25, 2014 Am vazut dupa ce am postat ca iam dat citare la recenzie.Mai mia atras atentia Gabitu k nu am uitat Link spre comentariu
beethoven13 Reputație: 133 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 25, 2014 dak erai ursoaica te credeam,dar dak esti ursulet nu ai destula credibilitate. Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Februarie 26, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 sa nu te superi pe ea,chiar avea dreptate cand tia zis de Problema ca altfel nu era nici o problema iti zice ursuletulnici eu nu m-am suparat ,dar problema e problema, nu a acceptat 69 nici cu mine. altfel i-as fi dat o nota mai mare. 1 Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 26, 2014 nici eu nu m-am suparat ,dar problema e problema, nu a acceptat 69 nici cu mine. altfel i-as fi dat o nota mai mare.Cu mine a acceptat :rax2 ,daia iam si dat notele acelea Link spre comentariu
vasile.c Reputație: 250 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Partajează Postat Februarie 26, 2014 Moaaa deci face diferente ) obi, tu esti ca mine, mai urat asa si probabil la astia urati nu le da voie la 69:)))) si eu care vroiam sa o vizitez special pt asta Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 26, 2014 Moaaa deci face diferente ) obi, tu esti ca mine, mai urat asa si probabil la astia urati nu le da voie la 69:)))) si eu care vroiam sa o vizitez special pt asta daca sunt dragalas si pufos ce sai faci Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 26, 2014 sa faci tu cu pestisoru' un 69 ca sa compenseze!!! Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 26, 2014 Gata cu Off Topicul :offtopic :offtopic 1 6 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 26, 2014 gata senya...hai...alege o fata care nu prea-ti place tie si mergem acolo sa facem off-topic!!! 1 Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 26, 2014 Cu mine a acceptat :rax2 ,daia iam si dat notele aceleaNu mai acum serios nu am facut 69 ceva ,dar notele oricum leam dat pe merit,Obi sper ca nu teai suparat,glumeam :laugh2 1 6 Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 26, 2014 gata senya...hai...alege o fata care nu prea-ti place tie si mergem acolo sa facem off-topic!!! Hai la Amelia 1 6 Link spre comentariu
senya_g Reputație: -516 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 26, 2014 Moaaa deci face diferente ) obi, tu esti ca mine, mai urat asa si probabil la astia urati nu le da voie la 69:)))) si eu care vroiam sa o vizitez special pt asta Nu face nici o diferenta,o sa vezi knd o sa mergi la ea.Pana atunci te pupa ursulache Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 26, 2014 nu ma bag,e problema voastra.... Oanooo lasa tu diplomatia si zi-ne repede ce are JH ,cremvurst, caltabos, salam us-cat de vara, salam picant, sau doar vreun babic incarligat si presat ? Si zi-ne si de unde-i luat ca sa ne dam noi seama daca e marfa proaspata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum