Dany86 Reputație: 13 Postat Septembrie 16, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 16, 2021 Salut. Oare puteti sa ma ajutati? era o doamna in jur de 38-40 de ani, avea o garsoniera pe Rapsodiei in Zorilor, cred ca la et 4, din cate imi amintesc. Oare mai aveti careva nr ei ? sau va amintiti de ea? Multumesc.
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 16, 2021 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 16, 2021 Hmmm. Nu este vorba de doamna care avea cabinetul pe str București cred ca la nr 82 în spate într-o garsoniera sau uscător cea fost. Și apoi sa mutat pe Rapsodiei?
hammerxxl Reputație: 1 Postat Septembrie 16, 2021 Postat Septembrie 16, 2021 Cred ca despre ea este vb - 0744 135 502
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2021 Postat Septembrie 16, 2021 Acum 3 ore, Dany86 a spus: Salut. Oare puteti sa ma ajutati? era o doamna in jur de 38-40 de ani, avea o garsoniera pe Rapsodiei in Zorilor, cred ca la et 4, din cate imi amintesc. Oare mai aveti careva nr ei ? sau va amintiti de ea? Multumesc. M-am mai conversat cu ea. Zice ca s-a lăsat, nu mai lucrează în domeniu, ca si-a găsit un job stabil, dar ... dacă revine ma va anunța.
catalin43 Reputație: 150 Postat Septembrie 17, 2021 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Septembrie 17, 2021 ea se lasa tot timpul si se apuca din nou ,si mie mia zis in primavara ca sa lasat si in vara am scris un SMS si a acceptat sa ne vedem pe Rapsodiei...
dorinel18' Reputație: 1240 Postat Septembrie 29, 2021 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Septembrie 29, 2021 Acum 11 ore, bagmuie a spus: Ceva poze? Cum arata? Dacă ai noroc să îți răspundă pe WhatsApp, poți primi acolo ceva poze.
bitchmannn Reputație: 951 Postat Septembrie 29, 2021 Oras:Terra Oras:Terra Postat Septembrie 29, 2021 I-am trimis eu azi un sms, a zis ca nu mai e valabil anuntu. Ok, am inteles, dar dvs mai sunteți valabilă? .... a zis ca nu. Poate nici nu mai e "valabilă " vizual ma refer....dar poate nici valabilă la intalniri.. deci ce e trecut si expirat, poate ca asa va trebui sa rămână....
bagmuie Reputație: 4 Postat Septembrie 29, 2021 Postat Septembrie 29, 2021 Chiar acum, bitchmannn a spus: I-am trimis eu azi un sms, a zis ca nu mai e valabil anuntu. Ok, am inteles, dar dvs mai sunteți valabilă? .... a zis ca nu. Poate nici nu mai e "valabilă " vizual ma refer....dar poate nici valabilă la intalniri.. deci ce e trecut si expirat, poate ca asa va trebui sa rămână.... Am vorbit cu ea a zis ca nu mai activeaza, si mi a dat block
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum