Sari la conținut

Doamna de la Rapsodiei Zorilor

Dany86

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Salut.

Oare puteti sa ma ajutati? era o doamna in jur de 38-40 de ani, avea o garsoniera pe Rapsodiei in Zorilor, cred ca la et 4, din cate imi amintesc.

Oare mai aveti careva nr ei ? sau va amintiti de ea? 

Multumesc.

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Hmmm. 

Nu este vorba de doamna care avea cabinetul pe str București cred ca la nr 82 în spate într-o garsoniera sau uscător cea fost. Și apoi sa mutat pe Rapsodiei? 

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat
Acum 3 ore, Dany86 a spus:

Salut.

Oare puteti sa ma ajutati? era o doamna in jur de 38-40 de ani, avea o garsoniera pe Rapsodiei in Zorilor, cred ca la et 4, din cate imi amintesc.

Oare mai aveti careva nr ei ? sau va amintiti de ea? 

Multumesc.

M-am mai conversat cu ea.

Zice ca s-a lăsat, nu mai lucrează în domeniu, ca si-a găsit un job stabil, dar ... dacă revine ma va anunța.

• Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat

ea se lasa tot timpul si se apuca din nou ,si  mie mia zis in primavara ca sa lasat si in vara am scris un SMS si a acceptat sa ne vedem pe Rapsodiei...

• Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat
Acum 11 ore, bagmuie a spus:

Ceva poze? Cum arata? 

Dacă ai noroc să îți răspundă pe WhatsApp, poți primi acolo ceva poze.

• Oras:Terra
  • Oras:Terra
Postat

I-am trimis eu azi un sms, a zis ca nu mai e valabil anuntu. Ok, am inteles, dar dvs mai sunteți valabilă?  .... a zis ca nu. Poate nici nu mai e "valabilă " vizual ma refer....dar poate nici valabilă la intalniri.. deci ce e trecut si expirat, poate ca asa va trebui sa rămână....

Postat
Chiar acum, bitchmannn a spus:

I-am trimis eu azi un sms, a zis ca nu mai e valabil anuntu. Ok, am inteles, dar dvs mai sunteți valabilă?  .... a zis ca nu. Poate nici nu mai e "valabilă " vizual ma refer....dar poate nici valabilă la intalniri.. deci ce e trecut si expirat, poate ca asa va trebui sa rămână....

Am vorbit cu ea a zis ca nu mai activeaza, si mi a dat block

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...