Sari la conținut

Ramona 0753 933 032

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vizitat acum vreo 2 luni. Nimic spectaculos, 28 ani, poze reale, burta, sani lasati, celulita, deranjant pentru mine. Incearca sa se faca placuta, 200 ora, CIM (trage tot din tine), FK. De revenit pentru mine sigur nu. 

• Like 1
  • Oras:B
Postat

Interesant. Ma gandesc sa-i fac azi o vizita. La fata e frumoasa? Frumusica macar?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 50 minute, eneal a spus:

Interesant. Ma gandesc sa-i fac azi o vizita. La fata e frumoasa? Frumusica macar?

Are poza pe whatsapp

Postat

Stimati colegi,

Aceasta curva ar trebui trecuta la "de evitat". Acum sa va argumentez de ce. Aseara aflandu-ma in nevoi si in zona de lucru a doamnei am sunat-o si am intrebat-o de tarife (150 lei finalizarea si 250 lei ora) si daca este disponibila in cateva minute pentru o ora. A spus ca da, da. Mi-a dat strata si blocul, dar nu si apartamentul, spunandu-mi ca mi-l comunica atunci cand ajung la usa blocului. Am ajuns in cateva minute, am sunat de cateva ori, fie suna ocupat, fie nu raspundea. Am primit, insa, mesajul (SMS) ca sa astept 15 minute ca a venit un alt client si ca n-a crezut ca ajung asa repede. Deci fata este pe facut bani usor si repede oferind servicii de 2 lei. Inteleg din mesaj ca doar 15 minute acorda pentru o finalizare sau ca a mintit si ca cele 15 minute de asteptare ar fi fost mai multe. Am plecat rapid, n-am stat sa astept. Mentionez ca era in jur de ora 11 PM, frig afara si pustiu. Cand am plecat de la usa blocului venea un tip pe jos catre aceasta si o alta masina se oprise in dreptul usii. Initial nu comunicase numarul apartamentului pentru ca mai avea unul-doi bagati intr-o competitie de care ajunge primul pe ala il serveste, iar ceilalti prosti sa astepte. Cred ca argumentarea mea este suficienta pentru ca aceasta curva sa fie trecuta la "de evitat".

Va doresc sarbatori minunate!

• Inimioara 1

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

Pentru mine a fost in regula fata,

A cerut 150, prompta, tot cam de prin decembrie o stiu si eu, imi place ca e in zona si nu merg mult. Ca in ziua libera nu am chef sa misc.

Oralul nu rau, normalul nici prea prea nici foarte foarte, are multi km si iti dai repede seama ca ai log de manevra. Ar fi fain sa te lase sa finalizezi oral macar dar nu, doar pe corp.

E prietenoasa si nu te grabeste, dar am observat va e mai bine sa ii reamintesti ca vi ca sa nu uite de tine :)))) cum am patit ca a intrat colega peste noi ca a venit unul, apoi l-a luat ea .

Overall 8

Nu strica

Nu am mai vazut sa actualizeze anunturile...

Nici n-a mai raspuns...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare